Best price

Nicotinon kapszulák a dohányzás függőségére – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

12900 Ft 25800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Nicotinon kapszulák egy olyan természetes kiegészítő, amelyet a dohányzásról való leszokáshoz fejlesztettek ki. Ez a formula speciális összetevőket tartalmaz, amelyek segíthetnek csökkenteni a nikotinfüggőség kellemetlen tüneteit és támogatják a leszokási folyamatot.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Kapszulák
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 12900 Ft

Mi az a Nicotinon?

Nicotinon kapszulák a dohányzásról való leszokás támogatására szolgáló természetes táplálék-kiegészítők. Ezek a kapszulák olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segíthetnek csökkenteni a nikotinfüggőség tüneteit és támogatni a dohányzásról való leszokást.

Nicotinon
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

Nicotinon kapszulák alkalmazhatók az alábbi esetekben:

  • Dohányzásról való leszokás támogatása: Segíthet csökkenteni a nikotinfüggőség tüneteit és könnyebben átvészelni a leszokás nehézségeit.
  • Szokásos dohányzás káros hatásainak enyhítése: A kapszulákban található összetevők támogathatják az egészségesebb életmód felé történő áttérést és csökkenthetik a dohányzás okozta káros hatásokat.
  • Stressz és szorongás kezelése: Bizonyos összetevők, mint például a Rhodiola gyökér kivonat, segíthetnek csökkenteni a stressz és szorongás érzését, ami hozzájárulhat a dohányzás iránti vágy csökkentéséhez.

Nikotinfüggőség kialakulásának okai:

  • Nikotin fiziológiai hatása: A nikotin stimulálja az agy olyan területeit, amelyek az öröm és a jutalom érzéseivel kapcsolatosak. Ez a folyamat hozzájárulhat a nikotin függőségének kialakulásához. (Forrás: Amerikai Kémiatársaság)
  • Szokás és társas hatások: Sok esetben a dohányzás társas tevékenységhez, stresszkezeléshez vagy rutinhoz kapcsolódik, ami hozzájárulhat a függőség kialakulásához és fenntartásához. (Forrás: Mayo Klinika)
  • Genetikai hajlam: A genetikai tényezők is szerepet játszhatnak a nikotinfüggőség hajlamában. Bizonyos gének változhatnak oly módon, hogy hajlamosabbá teszik az egyént a függőség kialakulására. (Forrás: Nemzeti Egészségügyi Intézet)

Hogyan működik? Mire jó?

Nicotinon kapszulák működése és előnyei:

  • Nikotin-függőség csökkentése: A Nicotinon kapszulák segítenek csökkenteni a dohányzás okozta nikotin-függőséget, így könnyebb lesz leszokni a dohányzásról.
  • Entzündéscsökkentő hatás: A kapszulákban található összetevők enyhíthetik az entzündéseket és segíthetnek a dohányzás okozta szöveti károk csökkentésében.
  • Stressz és szorongás csökkentése: A Nicotinon kapszulák egyes összetevői segíthetnek csökkenteni a stresszt és szorongást, amelyek gyakran a dohányzás iránti vágyat fokozzák.

Nicotinon előnyei

Nicotinon kapszulák előnyei:

  • Természetes összetevők: A Nicotinon kapszulák természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek segíthetnek a dohányzásról való leszokás folyamatában.
  • Csökkenti a nikotinfüggőség tüneteit: Segíthet csökkenteni a nikotinfüggőség okozta kellemetlen tüneteket, mint például az ingerlékenység vagy a vágy a dohányzáshoz.
  • Segít az egészségesebb életmód kialakításában: A Nicotinon kapszulák támogathatják az egészségesebb életmódra való áttérést, csökkentve ezzel a dohányzás okozta káros hatásokat.
back to menu ↑

Összetevők

Nicotinon kapszulák összetevői és hatásuk:

  • Zabmag kivonat 4:1: A zabmag kivonat nyugtató hatással rendelkezik, segíthet csökkenteni a stresszt és szorongást, amelyek gyakran kísérik a dohányzásról való leszokást.
  • C-vitamin: A C-vitamin erős antioxidáns, amely támogatja az immunrendszert és segíthet csökkenteni az oxidatív stresszt a dohányzás okozta káros hatások enyhítése érdekében.
  • Kudzu kivonat 4:1: A kudzu kivonat segíthet csökkenteni a vágyat a dohányzáshoz és enyhítheti a nikotin függőségének tüneteit.
  • Zsályalevél kivonat 4:1: A zsályalevél kivonat enyhítheti az ingerlékenységet és a stresszt, valamint segíthet a dohányzásról való leszokás folyamatának könnyebbé tételében.
  • Macskagyökér kivonat 4:1: A macskagyökér kivonat nyugtató hatással rendelkezik, segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást, amelyek a dohányzásról való leszokási időszakban jelentkezhetnek.
  • Rhodiola gyökér kivonat 4:1, 1,0% salidrozid: A Rhodiola gyökér kivonat stresszcsökkentő hatással rendelkezik és segíthet javítani a hangulatot, ami segíthet a dohányzásról való leszokás folyamatában.
  • Chaga sclerotia kivonat 4:1: A chaga sclerotia kivonat erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, ami segíthet csökkenteni az oxidatív stresszt és támogatni az egészséges sejtek megőrzését.
  • Orbáncfű kivonat 4:1: Az orbáncfű kivonat hangulatjavító hatással rendelkezik és segíthet csökkenteni a depressziót és szorongást, amelyek gyakran társulnak a dohányzásról való leszokási folyamathoz.
  • B6-vitamin: A B6-vitamin fontos szerepet játszik az idegrendszer megfelelő működésében, és segíthet csökkenteni az idegi feszültséget és stresszt, amelyek a dohányzásról való leszokás során jelentkezhetnek.
Nicotinon
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

Nicotinon kapszulák adagolása és alkalmazása:

  1. Naponta kétszer vegyen be egy kapszulát.
  2. A kapszulákat étkezés közben vagy étkezés után vegye be.
  3. Fontos, hogy tartsa be az ajánlott adagolást, és ne lépje túl a javasolt mennyiséget.
  4. Használat előtt olvassa el a mellékelt tájékoztatót.

Ellenjavallatok

  1. Gyomor-bélrendszeri betegségek: Azoknak, akik súlyos gyomor-bélrendszeri betegségekben szenvednek, például fekélyek vagy gyomorégés.
  2. Allergia: Azoknak, akik allergiásak bármelyik Nicotinon kapszulában található összetevőre, kerülniük kell ezeknek a készítményeknek a használatát.

Lehetséges mellékhatások

  1. Gyomorpanaszok: Néhány ember gyomorproblémákat tapasztalhat, mint például gyomorfájdalom, puffadás vagy hasmenés a Nicotinon kapszulák szedése során.
  2. Bőrreakciók: Ritkán előfordulhatnak bőrreakciók, mint például kiütések vagy viszketés azoknál, akik érzékenyek valamelyik összetevőre.
  3. Álmosság: Néhány ember álmosságot vagy fáradtságot tapasztalhat a Nicotinon kapszulák szedése után, különösen az első néhány alkalommal. Ha ez bekövetkezik, fontos, hogy ne vezessen járművet vagy ne végezzen olyan tevékenységeket, amelyek figyelmet igényelnek, amíg megszokja a készítményt.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Nicotinon.

back to menu ↑

Ár és Nicotinon rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Nicotinon nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A termék ára 12900 Ft, azonban a gyártó most 50%-os kedvezményt kínál. Ez egy ideiglenes akció, amely nem igényel kuponkódot. Csak kattintson a hivatalos weboldalra az alábbi linken.

Nicotinon
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás kuriérrel történik az egész ország területén. Fizetési módok közé tartozik a készpénzes fizetés a kézbesítéskor vagy a bankkártyás fizetés.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Nicotinonról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Nicotinonról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Nicotinon vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Nagyon hálás vagyok a Nicotinon kapszulákért! Régen már számtalanszor próbáltam leszokni a dohányzásról, de mindig visszaestem a rossz szokásba. Azonban miután elkezdtem szedni ezeket a kapszulákat, éreztem, hogy sokkal könnyebb kontrollálni a dohányzás iránti vágyamat. Sokkal nyugodtabb vagyok most, és érzem, hogy végre képes vagyok tartósan leszokni. Köszönöm Nicotinon!

Andrea, 38 éves, grafikus dizájner

Sok éven át küzdöttem a dohányzásról való leszokással. Mindenféle módszert kipróbáltam már, de egyik sem hozott tartós eredményt. Amióta azonban elkezdtem szedni a Nicotinon kapszulákat, életem teljesen megváltozott. Kevesebb stresszt érzek, és sokkal könnyebben tudok ellenállni a cigarettának. Nagyon hálás vagyok ezért a termékért, és már most érzem, hogy sokkal egészségesebb és boldogabb vagyok.

Gergő, 45 éves, irodai menedzser

A Nicotinon kapszulák valóban csodát műveltek az életemben! Évtizedekig dohányoztam, és soha nem hittem volna, hogy képes leszek leszokni. De mióta elkezdtem szedni ezeket a kapszulákat, már nem csak az egészségem javult, de sokkal magabiztosabb és energikusabb is lettem. Nagyon hálás vagyok ezért a termékért, és bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló helyzetben van!

Katalin, 52 éves, irodai adminisztrátor

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Nicotinonról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Nicotinonról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

A Nicotinon kapszulák olyan természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek segíthetnek a dohányzásról való leszokás folyamatában. Látom, hogy sok páciensemnek segített ez a kiegészítő a nikotinfüggőség leküzdésében, és javult az általános egészségi állapota. Nagyon fontosnak tartom, hogy az ilyen természetes és hatékony megoldásokat is figyelembe vegyük a dohányzásról való leszokásban, és örömmel ajánlom a Nicotinon kapszulákat mindazoknak, akik szeretnének leszokni a dohányzásról.

Dr. László Szabolcs, tüdőgyógyász
back to menu ↑

A kezelés eredményei

Nicotinon kapszulák alkalmazásának eredményei:

  1. Azok, akik rendszeresen szedik a Nicotinon kapszulákat, jelentős javulást tapasztalhatnak a dohányzásról való leszokás folyamatában.
  2. Sokan jelzik, hogy csökkent a nikotinfüggőség tünetei, mint például az erős vágy a dohányzásra vagy az ingerlékenység.
  3. Az egészséges életmódra való áttérés könnyebben megy azoknak, akik Nicotinon kapszulákat szednek, mivel csökkentik a dohányzás okozta káros hatásokat és támogatják a test regenerálódását.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Hogyan kell szedni a Nicotinon kapszulákat?

A Nicotinon kapszulákat naponta kétszer vegye be étkezés közben vagy után.

Mennyi ideig kell szedni a Nicotinon kapszulákat?

A kezelés időtartama egyénenként eltérő, általában javasolt legalább 2-3 hónapig szedni a kapszulákat a legjobb eredmények eléréséhez.

Van-e mellékhatása a Nicotinon kapszuláknak?

A Nicotinon kapszulák általában jól tolerálhatók, azonban ritkán előfordulhatnak emésztési zavarok vagy bőrreakciók.

Mikor várhatók az első eredmények a Nicotinon kapszulák szedése után?

Néhányan már néhány hét után észlelhetik az első javulásokat, de a teljes hatás eléréséhez általában több hét vagy hónap szükséges.

Hol lehet megvásárolni a Nicotinon kapszulákat?

A Nicotinon kapszulák megvásárolható a hivatalos weboldalon. Ne vásároljon hamisított termékeket, és mindig olvassa el a termékleírást, mielőtt megvásárolná a készítményt.

Mik a legfontosabb előnyei a Nicotinon kapszuláknak a más dohányzásról való leszokást segítő termékekhez képest?

A Nicotinon kapszulák természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek segíthetnek csökkenteni a nikotinfüggőség tüneteit, miközben támogatják az egészségesebb életmódra való áttérést. Ezenkívül a kapszulák könnyen használhatók és nincsenek kellemetlen ízük.

Hogyan befolyásolhatja a Nicotinon kapszulák szedése az étvágyat?

Néhányan jelzik, hogy a Nicotinon kapszulák szedése után enyhén csökkenhet az étvágyuk, azonban ez az egyéni tapasztalatoktól függ. Fontos az egészséges táplálkozás fenntartása a dohányzásról való leszokás folyamata során.

Nicotinon kapszulák a dohányzás függőségére – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Nicotinon kapszulák a dohányzás függőségére – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
12900 Ft 25800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo