Best price

ALCOZAR cseppek alkoholfüggőségre – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

11900 Ft 23800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

ALCOZAR csepp a szeszfogyasztás okozta függőség kezelésére kifejlesztett termék. A készítmény összetevői segíthetnek a szervezetben a függőség csökkentésében és az alkohol elhagyásához vezető úton.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Csepp
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 11900Ft

Mi az a ALCOZAR?

ALCOZAR készítménye speciálisan kifejlesztett összetevőkből áll, amelyek célzottan hatnak az alkoholfüggőség kezelésére. A cseppek segíthetnek enyhíteni az alkohol iránti vágyat, csökkenteni az elvonási tüneteket, és támogatni a betegeket az alkoholmentes élet felé vezető úton.

ALCOZAR
11900 Ft 23800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

ALCOZAR cseppeket alkoholproblémák esetén érdemes fontolóra venni, például:

 • Szeszfogyasztásból eredő függőség kezelése.
 • Az alkohol iránti erős vágy és késztetés enyhítése.
 • Elvonási tünetek enyhítése, mint például remegés, szorongás vagy alvászavarok.
 • Az alkohol elhagyására irányuló terápia támogatása.

Az alkoholizmus kialakulásának okai összetettek és több tényezőre vezethetők vissza. Az American Psychiatric Association (APA) szerint az alkoholizmus kialakulásában szerepet játszhatnak genetikai, környezeti és pszichoszociális tényezők. Az APA szintén hangsúlyozza, hogy a genetikai hajlam egyike lehet a kockázati tényezőknek, de a környezeti tényezők, például a családi és társadalmi környezet, valamint pszichoszociális tényezők, mint a stressz és trauma, szintén szerepet játszhatnak az alkoholfüggőség kialakulásában.

Hogyan működik? Mire jó?

ALCOZAR cseppek különböző módon fejtik ki hatásukat az alkoholfüggőség kezelésében:

 • Alkoholvágy csökkentése: Az ALCOZAR összetevői hozzájárulhatnak az alkohol iránti vágy és késztetés csökkentéséhez, segítve ezzel az egyénnek ellenállni az alkoholfogyasztásnak.
 • Elvonási tünetek enyhítése: A cseppek enyhíthetik az alkohol elhagyásával járó elvonási tüneteket, mint például remegés, szorongás és alvászavarok, ami támogatja a személyt az alkoholmentes élet felé vezető úton.
 • Neurotranszmitterek szabályozása: Az ALCOZAR hatóanyagai a neurotranszmitterek szintjét is befolyásolhatják az agyban, amelyek fontosak az érzelmi és mentális egyensúly fenntartásában, segítve ezzel az alkoholizmusból származó kihívások kezelését.

ALCOZAR előnyei

ALCOZAR cseppek alkalmazásának előnyei az alkoholfüggőség kezelésében:

 • Hatékony vágykontroll: Az ALCOZAR segíthet hatékonyabban kezelni az alkohol iránti vágyat, hozzájárulva ezzel az egyén képességéhez az alkoholfogyasztás ellenállásához.
 • Elvonási tünetek enyhítése: A cseppek enyhíthetik az alkohol elhagyásával járó kellemetlen elvonási tüneteket, így támogatva a betegeket az alkoholmentes élet felé vezető úton.
 • Pszichoszociális támogatás: Az ALCOZAR alkalmazása integrált része lehet egy szakember által vezetett kezelési tervnek, amely magában foglalja a pszichoszociális támogatást, és segíti az egyént az alkoholfüggőséggel kapcsolatos mentális és érzelmi kihívások kezelésében.
 • Biztonságos alkalmazás: Az ALCOZAR készítményt a gyógyszerészeti irányelveknek megfelelően fejlesztették ki, és orvosi felügyelet mellett alkalmazva biztonságosan segíthet az alkoholfüggőség kezelésében.
back to menu ↑

Összetevők

ALCOZAR összetevőinek listája és azok hatásai:

 • A kínai magnólia szőlő gyümölcse (Chinese Magnolia Vine Fruit): Hatás: Segíthet a máj védelmében és támogathatja annak helyreállítását alkoholfogyasztás okozta károsodás esetén. Emellett hozzájárulhat az idegrendszer megnyugtatásához.
 • Édesgyökér (Licorice): Hatás: Az édesgyökérnek gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságai lehetnek, ami segíthet a szervezetben az alkohol okozta gyulladások csökkentésében. Emellett a stressz és a szorongás ellen is hasznos lehet.
 • Pitypang kivonat (Dandelion Extract): Hatás: A pitypang kivonat támogathatja a májműködést és méregtelenítő hatással lehet a szervezetre. Ezenkívül diuretikus tulajdonságokkal is rendelkezhet, segítve a felesleges folyadék eltávolítását a szervezetből.

Minden egyes összetevő egyedi módon járul hozzá az ALCOZAR készítmény hatásosságához, és a kombinációjuk célzottan segíthet az alkoholfüggőség kezelésében.

ALCOZAR
11900 Ft 23800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

ALCOZAR cseppek alkalmazása során fontos betartani az ajánlott útmutatást. Általános használati utasítások:

 • Adagolás: Az ALCOZAR cseppeket a csomagoláson található utasításoknak megfelelően kell alkalmazni. Általában napi 15-20 csepp bevétele ajánlott.
 • Fogyasztás módja: A cseppeket általában étkezés közben vagy után kell bevenni. A cseppeket lehet keverni egy pohár vízzel vagy más itallal, amennyiben a csomagoláson más módszer nincs előírva.
 • Rendszeres használat: Az ALCOZAR cseppeket rendszeresen, az ajánlott időszakokban kell alkalmazni a legjobb eredmény eléréséhez.

Ellenjavallatok

 • Az összetevők iránti ismert allergia vagy túlérzékenység.
 • Terhesség vagy szoptatás esetén.

Lehetséges mellékhatások

 • Gyomor-bélrendszeri problémák, mint például emésztési zavarok vagy hányinger.
 • Allergiás reakciók, például bőrkiütés vagy viszketés.
 • Szédülés vagy álmosság.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a ALCOZAR.

back to menu ↑

Ár és ALCOZAR rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A ALCOZAR nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A termék ára jelenleg 11 900 Ft, és a gyártó 50% -os kedvezményt kínál. Ez egy ideiglenes akció, és nincs szükség promóciós kódra. Egyszerűen látogasson el az hivatalos weboldalra.

ALCOZAR
11900 Ft 23800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás futárszolgálattal történik az ország egész területén. Fizetési módok: készpénz fizetése a kézbesítéskor vagy bankkártyával történő fizetés.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a ALCOZARról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a ALCOZARról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

ALCOZAR vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Sokáig küzdöttem az alkoholproblémáimmal, de az ALCOZAR cseppek valóban segítettek nekem a függőségem kezelésében. A termék használata során észrevettem, hogy csökkent a vágyam az alkohol iránt, és a kellemetlen elvonási tünetek is enyhültek. Az összetevők egyensúlyba hozzák az érzéseimet, és könnyebben kezelem a stresszt. Éreztem, hogy támogatást kapok az ALCOZAR-tól az alkoholmentes élet felé vezető úton.

Istvan, mérnök, 46 éves

Az ALCOZAR cseppekkel történő kezelés számomra meghatározó fordulópontot jelentett az alkoholfüggőségem leküzdésében. A termék segített kontrollálni az alkohol iránti vágyamat, és észrevehetően csökkentette az elvonási tüneteimet. Az ALCOZAR alkalmazása nemcsak a fizikai, hanem a mentális aspektusokat is támogatja. Azt hiszem, hogy ez a termék hozzájárult ahhoz, hogy visszanyerjem az életem feletti uralmat, és hálás vagyok érte.

Laszlo, biztonsági őr, 35 éves

Az ALCOZAR cseppek valóban forradalmi változást hoztak az életembe, és nagy mértékben segítettek megbirkózni az alkoholfüggőségemmel. Amikor először hallottam erről a termékről, kételkedtem az eredményekben, de most örömmel mondhatom, hogy ez a termék hatékonyan támogatja az alkoholmentes élet felé vezető utamat.

Az ALCOZAR cseppeknek köszönhetően sikerült csökkentenem az alkoholfogyasztás iránti vágyamat. Azok a napok, amikor az alkohol uralta az életemet, most a múlté. A cseppek nemcsak az alkoholfogyasztás iránti vágyamra voltak hatással, hanem segítettek enyhíteni a kellemetlen elvonási tüneteimet is. Az állandó szorongás, ami az elvonás közben jelentkezett, most jelentősen csökkent.

Az összetevők természetesek és jól tolerálhatók, és számomra nincs mellékhatás. Az ALCOZAR cseppek hatékonyan működnek az idegrendszeren, segítve a testet és az elmét egyaránt. Nem csak fizikailag, hanem mentálisan is erősített engem, hogy képes vagyok az alkoholfüggőségem legyőzésére.

A termék rendkívül könnyen alkalmazható, és az adagolás egyszerű. Azt is értékelem, hogy a gyártó különböző fizetési lehetőségeket kínál, ami kényelmes és rugalmas. A csomagok diszkréten érkeznek, és a futárszolgálat könnyen elérhető.

Az ALCOZAR cseppek valóban megmentést hoztak az életembe. Ajánlom mindazoknak, akik hasonló helyzetben vannak, és vágyakoznak az alkoholmentes élet felé. Ez a termék lehet az az eszköz, amely segít önnek visszanyerni az uralmat az életén.

Aron, adminisztrátor, 29 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a ALCOZARról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a ALCOZARról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Az ALCOZAR cseppek használatával kapcsolatos tapasztalataim rendkívül pozitívak. Mint párkapcsolati és alkoholproblémákra specializálódott pszichoterapeuta, rendszeresen találkozom olyan páciensekkel, akik szenvednek az alkoholizmus okozta kihívásoktól.

Az ALCOZAR hatékonyan támogatja a kezelési folyamatot azáltal, hogy segít csökkenteni az alkoholfogyasztás iránti vágyat és enyhíti az elvonási tüneteket. Az összetevők gondosan kiegyensúlyozottak, és a termék alkalmazása biztonságosnak tűnik.

Ezen kívül az ALCOZAR cseppek alkalmazása javíthatja az érintettek mentális egészségét is. A stressz és a szorongás csökkentése hozzájárulhat az alkoholmentes élet felé vezető úton való sikerhez.

Fontos megjegyezni, hogy bár az ALCOZAR hatékony lehet, minden egyes eset egyedi, és a kezelést mindig orvosi felügyelet mellett kell végezni.

Dr. Kovács Balazs, pszichoterapeuta
back to menu ↑

A kezelés eredményei

Az ALCOZAR cseppek alkalmazásának eredményei egyénenként változhatnak, de a következők általában tapasztalhatók:

 • Csökkent alkohol iránti vágy: Az ALCOZAR cseppek hatékonyan segíthetik csökkenteni az alkoholfogyasztás iránti vágyat. Az összetevők kiegyensúlyozott kombinációja támogatja az egyént az alkoholmentes élet felé vezető úton.
 • Enyhített elvonási tünetek: Az ALCOZAR cseppek használata során sokan észlelik, hogy az elvonási tünetek, mint például remegés, szorongás és alvászavarok, enyhülnek vagy csökkennek.
 • Stabilizált mentális állapot: A termék hatóanyagai hozzájárulhatnak a mentális egyensúly fenntartásához, csökkentve a stresszt és szorongást, amelyek gyakran társulnak az alkoholfüggőséggel.
 • Mentális támogatás a kezelés során: Az ALCOZAR nem csak fizikailag, hanem mentálisan is támogatást nyújt a kezelés során, segítve az egyént az alkoholfüggőségével kapcsolatos kihívások kezelésében.

Fontos megjegyezni, hogy minden alkalmazás egyedi, és az eredmények a személyes körülményektől, az alkoholizmus súlyosságától és más tényezőktől függnek.

back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Hozhatók-e be a ALCOZAR cseppek más országokba?

Az ALCOZAR cseppek behozatala más országokba különböző jogszabályoknak és előírásoknak van alávetve. Mindig érdemes ellenőrizni a céges weboldalon vagy az ország specifikus gyógyszerészeti szabályzataiban az importálási előírásokat.

Milyen hatóanyagokat tartalmaz az ALCOZAR?

Az ALCOZAR fő összetevői közé tartozik a kínai magnólia szőlő gyümölcse, az édesgyökér és a pitypang kivonat. Ezek a természetes összetevők célzottan támogathatják az alkoholfüggőség kezelését.

Mikor érezhetem a hatását az ALCOZAR cseppeknél?

A hatás az egyéni választól függ, de sokan észlelik a vágy csökkenését és az elvonási tünetek enyhülését már a rendszeres használat után néhány héttel. A teljes hatás eléréséhez azonban hosszabb ideig is szükség lehet.

Kell-e recept a ALCOZAR cseppekhez?

Nem, az ALCOZAR cseppek kaphatók recept nélkül. Azonban mindig fontos követni a csomagoláson található utasításokat.

Milyen mellékhatásokat okozhat az ALCOZAR alkalmazása?

Az ALCOZAR cseppek általában jól tolerálhatók, de néhányan észlelhetnek könnyű mellékhatásokat, mint például emésztési zavarok vagy álmosság.

Hol lehet megvásárolni az ALCOZAR cseppeket?

Az ALCOZAR cseppek elérhetők a hivatalos weboldalon keresztül. Az oldalon történő vásárlás egyszerű és biztonságos, és a kiszállítás futárszolgálattal az ország egész területén elérhető.

Milyen életmódváltoztatásokat kell tennem az ALCOZAR alkalmazása mellett?

Az ALCOZAR használata hatékony lehet, de ajánlott egészséges életmódot is fenntartani. Az egészséges étkezés, rendszeres testmozgás és pszichológiai támogatás mind hozzájárulhatnak a sikeresebb eredmények eléréséhez.

ALCOZAR cseppek alkoholfüggőségre – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
ALCOZAR cseppek alkoholfüggőségre – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
11900 Ft 23800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo