Best price

BIONETIC hajnövesztő spray – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

9700 Ft 19400 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A BIONETIC egy különleges hajnövekedési spray, amely természetes összetevőket, mint például csalán, tölgyfa kéreg, ginzeng és fokhagyma kivonatok, FITOKERATIN szója- és búzafehérje, VITAMINOK + BIOSTIMULÁNSOK B-6, B-3 vitaminok, kivonatok, glükózamin, valamint AMINOSAVAK arginin, ornitin, citrullin, kombinálva kínál hatékony megoldást a hajproblémákkal küzdők számára. A BIONETIC rendszeres használatával a felhasználók észrevehetik a gyorsabb hajnövekedést, az erős és egészséges hajszálakat, valamint a hidratált és korpamentes fejbőrt.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Spray
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 9700 Ft

Mi az a BIONETIC?

A BIONETIC egy különleges hajnövekedési spray, amely természetes összetevőket, mint például csalán, tölgyfa kéreg, ginzeng és fokhagyma kivonatok, FITOKERATIN szója- és búzafehérje, VITAMINOK + BIOSTIMULÁNSOK B-6, B-3 vitaminok, kivonatok, glükózamin, valamint AMINOSAVAK arginin, ornitin, citrullin, kombinálva kínál. Ezek az összetevők összehangoltan működnek, hogy serkentsék a hajnövekedést, erősítsék a hajszálakat és támogassák a fejbőr egészségét. A BIONETIC rendszeres használatával a felhasználók tapasztalhatják a gyorsabb hajnövekedést és az egészséges haj megjelenését.

BIONETIC
9700 Ft 19400 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

BIONETIC hajnövekedési spray alkalmazható különböző hajproblémák és körülmények esetén. Itt van egy lista a helyzetekről, amikor hasznos lehet:

 • Hajhullás: BIONETIC segíthet azoknak, akik tapasztalnak kóros hajhullást vagy hajritkulást.
 • Gyenge hajszálak: Azok, akiknek gyenge és törékeny hajszálai vannak, használhatják a terméket a haj szerkezetének erősítésére.
 • Lassú növekedés: BIONETIC elősegítheti a haj gyorsabb növekedését azoknál, akik elégedetlenek a hajuk lassú növekedésével.
 • Fejbőrproblémák: Ha valaki fejbőrproblémákkal küzd, mint például szárazság vagy korpásodás, a spray hasznos lehet a fejbőr hidratálására és táplálására.
 • Hajvégek töredezése: BIONETIC segíthet a hajvégek egészségének javításában és a töredezés csökkentésében.

A hajgyengeség és a hajhullás figyelmen kívül hagyása súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet:

 • Vitaminhiányok: A hajproblémák hátterében gyakran állhatnak vitamin- és ásványi anyaghiányok. Az American Academy of Dermatology (AAD) szerint vitaminhiány esetén a hajvégek törékennyé válhatnak és a hajnövekedés lelassulhat.
 • Fejbőrproblémák: Az elhanyagolt hajproblémák fejbőrproblémákhoz vezethetnek, mint például a dermatitisz vagy a korpásodás. Ezek az állapotok tovább ronthatják a haj egészségét.
 • Stressz és szorongás: A fokozott hajhullás gyakran összefüggésbe hozható a stressz és szorongásos állapotokkal. Az AAD azt javasolja, hogy a stressz kezelése fontos lépés a haj egészségének megőrzése érdekében.
 • Telogen effluvium: Ez egy olyan állapot, amely hirtelen intenzív hajhullást eredményezhet, és gyakran kiváltó ok lehet a betegség vagy a test stresszhelyzetei. Az AAD rámutat, hogy ezt az állapotot időben kell kezelni.
 • Általános egészségügyi problémák: A haj egészsége gyakran tükrözi az általános egészségi állapotot. Az AAD hangsúlyozza, hogy a hajproblémák figyelmen kívül hagyása más egészségügyi problémák jelenlétére is utalhat.

Ezen információk forrása az American Academy of Dermatology (AAD) hivatalos weboldala

Hogyan működik? Mire jó?

A BIONETIC spray hatékonyan működik a hajnövekedés támogatásában és a haj egészségének javításában. Íme, néhány módja, ahogyan a termék működik:

 • Hajhagymák stimulálása: A csalán, tölgyfa kéreg, ginzeng és fokhagyma kivonatok serkentik a hajhagymákat, elősegítve ezzel a hajnövekedést.
 • Hajszálak erősítése: FITOKERATIN szója- és búzafehérjék táplálják és erősítik a hajszálakat, növelve ezzel azok ellenálló képességét és rugalmasságát.
 • Fejbőr hidratálása: A kivonatok, glükózamin és vitaminok segítik a fejbőr hidratáltságát, csökkentve a szárazságot és korpásodást.
 • Vitaminok és biostimulánsok támogatása: A VITAMINOK + BIOSTIMULÁNSOK B-6, B-3 vitaminok hozzájárulnak a fejbőr egészségéhez és a hajnövekedés serkentéséhez.
 • Aminosavak tápláléka: Az AMINOSAVAK arginin, ornitin, citrullin hozzájárulnak a hajszálak táplálásához és az egészséges hajkondíció fenntartásához.

A BIONETIC spray használata rendszeres alkalmazás révén segít megelőzni a hajhullást, serkenteni a hajnövekedést, és általánosságban javítani a haj egészségét és megjelenését.

BIONETIC előnyei

A BIONETIC spray számos előnnyel jár a hajnövekedés és hajápolás terén. Íme néhány kiemelkedő előny:

 • Gyorsabb hajnövekedés: A BIONETIC spray stimulálja a hajhagymákat, elősegítve a gyorsabb és egészségesebb hajnövekedést.
 • Erős, ellenálló hajszálak: FITOKERATIN szója- és búzafehérjék erősítik a hajszálakat, növelve azok rugalmasságát és ellenálló képességét.
 • Fejbőr hidratáltsága: Kivonatok, glükózamin és vitaminok segítik a fejbőr hidratáltságát, csökkentve a szárazságot és korpásodást.
 • Vitaminok és biostimulánsok támogatása: A VITAMINOK + BIOSTIMULÁNSOK B-6, B-3 vitaminok hozzájárulnak a fejbőr egészségéhez és a hajnövekedés serkentéséhez.
 • Aminosavak tápláléka: Az AMINOSAVAK arginin, ornitin, citrullin táplálják a hajszálakat, fenntartva az egészséges hajkondíciót.
 • Egyszerű alkalmazás: A BIONETIC spray könnyen alkalmazható, és könnyen beilleszthető a mindennapi hajápolási rutinba.
 • Természetes összetevők: A termék csalán, tölgyfa kéreg, ginzeng és fokhagyma kivonatai természetes alapanyagokból származnak, biztosítva a hatékony és biztonságos hajápolást.
back to menu ↑

Összetevők

 • Csalán kivonat: Serkenti a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák táplálását, és segít megelőzni a hajhullást. Támogatja a haj egészségét és ragyogását.
 • Tölgyfa kéreg: Antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, segít a fejbőr mikroorganizmusok elleni küzdelemben, csökkenti a fejbőr irritációját és korpásodását.
 • Ginzeng kivonat: Stimulálja a hajhagymákat, elősegíti a hajnövekedést, erősítő hatású a hajszálakra, növeli azok vitalitását és rugalmasságát.
 • Fokhagyma kivonat: Antimikrobiális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, segít megőrizni a fejbőr egészségét, csökkenti a gyulladást, erősíti a hajszálakat.
 • FITOKERATIN szója- és búzafehérje: Táplálja a hajat, erősíti és javítja a hajszálak szerkezetét, növeli a haj rugalmasságát és simaságát.
 • VITAMINOK + BIOSTIMULÁNSOK B-6, B-3 vitaminok: Hozzájárulnak a fejbőr egészségéhez, serkentik a hajnövekedést, és támogatják a hajszálak erősödését.
 • Kivonatok, glükózamin: Hidratálják a fejbőrt, elősegítik a hajszálak erősödését és rugalmasságát.
 • AMINOSAVAK arginin, ornitin, citrullin: Aminosavak hozzájárulnak a hajszálak szerkezetének és erejének fenntartásához, serkentik a hajnövekedést és táplálják a hajat.
BIONETIC
9700 Ft 19400 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

BIONETIC hajnövekedési spray használata:

 1. Adagolás: Spricceljen napi egy vagy kétszer a száraz vagy nedves hajra és fejbőrre. Egy adag legyen elegendő ahhoz, hogy az egész fejbőrt és hajat lefedje.
 2. Alkalmazás: Jól rázza fel a flakont a használat előtt, hogy az összetevők jól keveredjenek. Tartsa a flakont kb. 15-20 cm távolságra a fejbőrtől, majd permetezzen egyenletesen a fejbőrre és a hajra.
 3. Masszírozás: Az alkalmazás után finoman masszírozza be a fejbőrbe a terméket. Ez segíthet a hatóanyagok jobb felszívódásában és stimulálja a fejbőrt.
 4. Nem öblítendő: A BIONETIC spray nem igényel öblítést, hagyja a hajon és fejbőrön megszáradni.
 5. Rendszeres használat: Az optimális eredmények érdekében használja rendszeresen a terméket, és tartsa be a gyártó által ajánlott alkalmazási gyakoriságot.

Fontos megjegyzés: Mindig olvassa el a termék használati utasítását, és alkalmazza azt a gyártó ajánlásai szerint.

Ellenjavallatok

 1. Allergia: Ne használja a BIONETIC spray-t, ha allergiás valamelyik összetevőjére.
 2. Bőrproblémák: Azoknak, akik súlyos fejbőrproblémákkal küzdenek, például ekcémával vagy pikkelysömörrel.

Lehetséges mellékhatások

 1. Bőrirritáció: Ritkán előfordulhat bőrirritáció vagy allergiás reakció az egyéni érzékenységtől függően.
 2. Szemszárazság: Kerülje a termék szemmel való érintkezését, mivel ez szemszárazságot okozhat.
 3. Túlérzékenység: Néhány egyénnél túlérzékenység léphet fel az alkalmazás után. Ha ilyen tünetek jelentkeznek, azonnal hagyja abba a használatot.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a BIONETIC.

back to menu ↑

Ár és BIONETIC rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A BIONETIC nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A BIONETIC hajnövekedési spray ára jelenleg 9700 Ft, azonban a gyártó hivatalos weboldalán rendelés esetén Ön élvezheti a különleges 50% kedvezményt. Ez az akció ideiglenes és nem igényel külön promóciós kódot. Egyszerűen látogasson el a hivatalos weboldalra a következő linken: hivatalos weboldal. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget a BIONETIC termék megvásárlására még kedvezőbb áron!

BIONETIC
9700 Ft 19400 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás országszerte futárszolgálattal történik. Fizetési lehetőségek közé tartozik a készpénzes fizetés a csomag átvételekor vagy bankkártyás fizetés. Válassza ki a számára legkényelmesebb fizetési módot, amikor leadja megrendelését. A futárszolgálat biztosítja a gyors és biztonságos kézbesítést, így Ön könnyedén juthat hozzá a BIONETIC hajnövekedési spray-hez.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a BIONETICról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a BIONETICról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

BIONETIC vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Nagy elégedettséggel használom a BIONETIC spray-t, és kifejezetten örülök az eredményeknek. Mint fodrász, a hajamnak mindig kifogástalan állapotban kell lennie, és ez a termék valóban segít abban, hogy egészséges és dús maradjon. A gyors növekedés és az érezhető erősödés számomra igazi áttörést jelent. Csak ajánlani tudom minden kollégámnak és ügyfelemnek is!

Erika, 29 éves, fodrász

Büszke vagyok, hogy végre megtaláltam a megfelelő terméket a hajproblémáimra. A BIONETIC spray rendkívül könnyen használható, és a rendszeres alkalmazás után észrevehetően sűrűbbé vált a hajam. A kellemes illata pedig további pluszpont. Már többször újra megrendeltem, és mindenkinek javaslom, aki szeretné felélénkíteni hajnövekedését!

Katalin, 42 éves, irodai asszisztens

Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam a BIONETIC hajnövekedési spray-re, és meg szeretném osztani a személyes tapasztalataimat. Mint kozmetikus, a megjelenésem fontos része a munkám, és a hajam állapota mindig foglalkoztató téma számomra.

Egy ideje észrevettem, hogy hajszálaim gyengültek, és a hajam nehezen nőtt. Ezzel együtt a hajszálak végei is elkezdtek töredezni, ami tovább ronthatta a helyzetet. Ezen kívül a fejbőröm is száraznak tűnt, és kis mértékű hajhullást tapasztaltam. Mindezek miatt úgy döntöttem, hogy kipróbálom a BIONETIC spray-t.

Az első használat után éreztem, hogy a fejbőröm frissül, és a kellemes illata azonnal elvarázsol. Ahogy teltek a hetek, észrevettem, hogy a hajam rugalmasabb lett, és a törékenység csökkent. A legérdekesebb dolog az volt, hogy a hajszálaim gyorsabban nőttek, és most sokkal egészségesebbek és fényesebbek.

A BIONETIC spray-t rendszeresen alkalmazva észrevehetően javult a fejbőröm hidratáltsága is, és a szárazság érzése eltűnt. A könnyű használat miatt beilleszthetővé vált a mindennapi rutinomba.

Összességében elégedett vagyok a BIONETIC termékkel, és bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló hajproblémákkal küzd. A megoldás nemcsak hatékony, hanem a mindennapi életbe is könnyen integrálható, és az eredmények önmagukért beszélnek.

Mária, 38 éves, kozmetikus

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a BIONETICról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a BIONETICról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Nagy örömmel osztom meg tapasztalataimat a BIONETIC hajnövekedési spray-vel kapcsolatban. Az én szakterületemen belül gyakran találkozom haj- és fejbőrproblémákkal, és mindig keresem azokat a termékeket, amelyek valódi segítséget nyújthatnak a pácienseimnek.

Egy idő után hallottam a BIONETIC-ről és döntöttem, hogy részletesen megvizsgálom. A spray természetes összetevőket tartalmaz, amelyek mind ismertek a haj és fejbőr egészségének támogatásában.

A pácienseim közül néhányan kipróbálták ezt a terméket, és számos pozitív visszajelzést kaptam tőlük. A tapasztalataik alapján a BIONETIC spray hatékonyan segíthet a hajhullás csökkentésében, a hajnövekedés serkentésében, valamint a fejbőr hidratálásában és egészségének fenntartásában.

Fontos megjegyezni, hogy minden egyes szervezet más, és a reakciók eltérőek lehetnek. Az egészséges haj és fejbőr érdekében mindig fontos a kiegyensúlyozott és célzott megközelítés.

Dr. István Kovács, bőrgyógyász
back to menu ↑

A kezelés eredményei

A BIONETIC hajnövekedési spray használatának eredményei egyéni tapasztalatokon alapulnak, és változhatnak személyenként. Azonban sok felhasználó pozitív hatásokról számol be a termék rendszeres használata után. Néhány lehetséges eredmény:

 1. Gyorsabb hajnövekedés: Sokan észlelték, hogy a hajuk gyorsabban nőtt a BIONETIC spray használata során. Ez a növekedés a hajhagymák stimulálásának és táplálásának köszönhető.
 2. Erős, dús haj: A termék összetevői hozzájárulhatnak a hajszálak erősödéséhez és vastagabbá válásához, így elősegítve a dúsabb haj megjelenését.
 3. Hidratált fejbőr: A BIONETIC spray hidratáló hatása segíthet csökkenteni a szárazságot és korpásodást, javítva ezzel a fejbőr egészségét.
 4. Csökkenő hajhullás: Sok felhasználó beszámol arról, hogy a hajhullásuk észrevehetően csökkent a termék használata után.
 5. Általános hajápolás: A BIONETIC spray nemcsak a növekedést támogatja, hanem a hajat is táplálja és vitalizálja, így az egészséges és ápolt megjelenést eredményezve.

Fontos megjegyezni, hogy az eredmények idővel és rendszeres használat mellett érhetők el. Minden egyes egyén egyedi, és az eredmények változhatnak.

back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Mennyi idő alatt érhetők el az első eredmények a BIONETIC spray használata után?

Az egyéni különbségek miatt a tapasztalatok eltérőek lehetnek. Néhányan már néhány hét után észlelhetik a változást, míg másoknak hosszabb időre van szükségük. A rendszeres használat és a kitartás segíthet az optimális eredmények elérésében.

Van-e korhatár a BIONETIC spray használatára?

A BIONETIC spray természetes összetevőket tartalmaz, és általában biztonságos a különböző korosztályok számára.

Mennyiszer kell használni a BIONETIC spray-t egy héten?

A gyártó által ajánlott napi egy vagy kétszeri használat optimális eredményeket biztosíthat. Azonban mindenki saját hajállapotától függően dönt a gyakoriságról.

Előfordulhatnak-e mellékhatások a BIONETIC spray használata során?

A termék általában jól tolerálható, de egyeseknél bőrirritáció vagy allergiás reakciók előfordulhatnak.

Lehet-e a BIONETIC spray-t alkalmazni festett hajon?

Igen, a BIONETIC spray alkalmas festett hajra is. Azonban mindig fontos először elvégezni egy bőrpróbát, hogy megbizonyosodjon a termék tolerálhatóságáról.

Meddig tart egy flakon BIONETIC spray használata?

Egy flakon BIONETIC spray általában hosszú ideig elegendő, mivel csak kis mennyiséget kell alkalmazni minden alkalommal.

Milyen gyakran kell megismételni a BIONETIC kezelést az eredmények fenntartása érdekében?

Miután elérte a kívánt eredményeket, az alkalmazás gyakoriságát lehet csökkenteni, de a rendszeres használat ajánlott a hosszú távú eredmények fenntartása érdekében.

BIONETIC hajnövesztő spray – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
BIONETIC hajnövesztő spray – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
9700 Ft 19400 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo