Best price

CARDIOTONUS magas vérnyomás elleni kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

11900 FT 23800 FT RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A CARDIOTONUS kapszulák a magas vérnyomás elleni készítmények, amelyek segítenek normalizálni a vérnyomást és támogatják a szív- és érrendszer egészségét. A CARDIOTONUS kapszulák hatékony megoldást nyújtanak a hipertónia kezelésére, hozzájárulva a vérnyomás csökkentéséhez és a kardiovaszkuláris állapot javításához.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Kapszulák
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 11900FT

Mi az a CARDIOTONUS?

A CARDIOTONUS kapszulák a magas vérnyomás elleni készítmények, amelyek hozzájárulnak a vérnyomás csökkentéséhez és a kardiovaszkuláris egészség támogatásához.

CARDIOTONUS
11900 FT 23800 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

CARDIOTONUS kapszulák alkalmazása javasolt az alábbi esetekben a magas vérnyomás kezelésére:

 • Essentialis hipertónia: Az alapvető hipertónia esetén, amikor nincs egyértelmű oka a magas vérnyomásnak.
 • Szekunder hipertónia: Amikor a magas vérnyomás hátterében más betegség áll, például vesebetegség vagy endokrin rendellenességek.
 • Hypertóniás vészhelyzetek: Azokban az esetekben, amikor hirtelen és súlyosan emelkedik a vérnyomás, sürgős beavatkozás szükséges.
 • Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése: Azoknak az embereknek, akiknek családi hajlamuk van a magas vérnyomásra, vagy akik kockázati tényezőkkel rendelkeznek, ajánlott lehet a CARDIOTONUS kapszulák rendszeres szedése a szív- és érrendszer egészségének megőrzése érdekében.

Itt van egy lista a magas vérnyomás kialakulásának lehetséges okairól, az American Heart Association (AHA) szerint:

 • Életmód tényezők: Túlzott sófogyasztás, alacsony fizikai aktivitás, elhízás és nem megfelelő táplálkozás hozzájárulhatnak a magas vérnyomás kialakulásához.
 • Öröklődés: A családi anamnézis fontos szerepet játszhat a magas vérnyomás kockázatának növelésében. Ha a szülők vagy más közeli rokonok magas vérnyomásban szenvednek, az öröklődés is közrejátszhat.
 • Kor: Az életkor előrehaladtával a magas vérnyomás kockázata nő. Az idősebb korosztályban az érrendszer változásai és a vérnyomás szabályozásának zavara gyakrabban előfordulhat.
 • Stressz: Tartós stressz, szorongás és alváshiány is hozzájárulhatnak a vérnyomás emelkedéséhez.
 • Dohányzás: A dohányzás szűkítheti az ereket, növelheti a szívritmuszavarok kockázatát és elősegítheti a magas vérnyomás kialakulását.
 • Alkoholfogyasztás: Túlzott alkoholfogyasztás hozzájárulhat a vérnyomás növekedéséhez.
 • Alvási apnoe: Az alvási apnoe zavaros légzés alvás közben, és ha nem kezelik, növelheti a magas vérnyomás kockázatát.

Hogyan működik? Mire jó?

CARDIOTONUS kapszulák a hipertónia ellen a következő módon hatnak:

 • Vérnyomás csökkentés: A CARDIOTONUS kapszulák olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek segítik a vérerek kitágulását és a vérnyomás csökkentését. Ezáltal csökken a vérnyomás szintje, ami hozzájárul a szív- és érrendszer terhelésének mérsékléséhez.
 • Érfal támogatás: Az aktív összetevők elősegíthetik az érfalak rugalmasságát és erősítését. Ez javíthatja az érfalak állapotát, csökkentve a magas vérnyomás kialakulásához vezető kockázatot.
 • Vizeletürítés fokozása: Néhány összetevő diuretikus hatással bír, ami segít a felesleges folyadék és só eltávolításában a szervezetből. Ez a folyamat hozzájárulhat a vérnyomás csökkentéséhez.
 • Szív- és érrendszeri egészség támogatás: A kapszulák olyan antioxidánsokat és más tápanyagokat tartalmazhatnak, amelyek segíthetnek a szív- és érrendszeri egészség megőrzésében, valamint csökkenthetik a gyulladást és más káros folyamatokat a szervezetben.
 • Stressz csökkentés: Bizonyos összetevőknek nyugtató hatásuk lehet, amely segíthet a stressz csökkentésében. A stressz csökkentése hozzájárulhat a vérnyomás kontrollálásához.

CARDIOTONUS előnyei

CARDIOTONUS kapszulák számos előnnyel rendelkeznek a hipertónia kezelésében:

 • Hatékony vérnyomás csökkentés: A CARDIOTONUS kapszulák segítenek hatékonyan csökkenteni a magas vérnyomást, ami hozzájárul a szív- és érrendszer egészségének javításához.
 • Természetes összetevők: A kapszulák természetes alapanyagokat tartalmaznak, amelyek minimális mellékhatásokkal és kockázatokkal járnak a szervezet számára.
 • Érfalak erősítése: Az aktív összetevők támogathatják az érfalak rugalmasságát és erősítését, csökkentve ezzel az érelmeszesedés és atheroszklerózis kockázatát.
 • Vizeletürítés fokozása: Néhány összetevő diuretikus hatású lehet, ami segíthet a felesleges só és folyadék eltávolításában, és ezzel a vérnyomás csökkentésében.
 • Szív- és érrendszeri egészség támogatás: Az antioxidánsok és más tápanyagok támogathatják a szív- és érrendszer egészségét, valamint csökkenthetik a gyulladást és a káros folyamatokat.
 • Stressz csökkentés: A kapszulákban található nyugtató hatású összetevők segíthetnek a stressz csökkentésében, ami pozitívan befolyásolhatja a vérnyomást.
 • Egyszerű alkalmazás: A kapszulák könnyen bevehetők, és könnyen integrálhatók a mindennapi életbe.
 • Hosszú távú előnyök: Rendszeres használat esetén a CARDIOTONUS kapszulák hozzájárulhatnak a hosszú távú szív- és érrendszeri egészség megőrzéséhez.
back to menu ↑

Összetevők

Itt van a CARDIOTONUS kapszulák összetevőinek listája és azok hatásai a véngrnyomásra:

 • Oleolaj (olajbogyó kivonat): Az oleolaj hozzájárulhat az érfalak rugalmasságának növeléséhez és az érfalak állapotának javításához.
 • Fokhagyma kivonat: A fokhagyma kivonat segíthet a vérerek kitágításában és az érrendszeri görcsök enyhítésében, aminek következtében csökkentheti a vérnyomást.
 • Valeriana kivonat: A valeriana kivonat nyugtató hatású lehet, ami segíthet a stressz és szorongás csökkentésében. Ezáltal hozzájárulhat a vérnyomás csökkentéséhez.
 • B2-vitamin: A B2-vitamin részt vesz az anyagcsere folyamatokban és az energia termelésében. Ez lehetővé teszi az érfalak és az érrendszer egészségének fenntartását.
 • Fagyöngy: A fagyöngy támogathatja a szív- és érrendszer egészségét, és segíthet a koleszterinszint és a vérnyomás szabályozásában.
CARDIOTONUS
11900 FT 23800 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

CARDIOTONUS kapszulák használati útmutatója a magas vérnyomás ellen:

 1. Adagolás és időzítés: Általában naponta kétszer vegyen be 1-2 kapszulát. A legjobb az adagolás időpontját napközbeni étkezések között vagy az.
 2. Folyadék: Mindig bőséges mennyiségű vízzel vegye be a kapszulákat. A folyadék segíthet a hatóanyagok jobb felszívódásában és hatásában.
 3. Kontinuitás: Tartsa be a rendszeres szedési ütemtervet. A CARDIOTONUS kapszulák hosszabb távon fejtik ki hatásukat, így a rendszeres és folyamatos szedés kulcsfontosságú a vérnyomás szabályozásában.
 4. Táplálkozás és életmód: Az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás szintén fontos tényezők a magas vérnyomás kezelésében. A CARDIOTONUS kapszulák használata mellett ezek a szokások segíthetnek még hatékonyabb eredmények elérésében.

Ellenjavallatok

 1. Allergiás reakció: Ha ismert, hogy allergiás reakciója van bármelyik CARDIOTONUS kapszula komponensére, azok használata allergiás reakciót válthat ki.
 2. Meglévő betegségek és állapotok: Azoknál, akik bizonyos egészségügyi problémákkal küzdenek, például szívelégtelenséggel, vesebetegséggel vagy más súlyos betegségekkel.

Lehetséges mellékhatások

 1. Emésztőrendszeri zavarok: Ritka esetekben emésztőrendszeri kellemetlenségek, mint például gyomorpanaszok, hányinger, hányás vagy egyéb emésztőrendszeri problémák jelentkezhetnek.
 2. Allergiás reakciók: Allergiás reakciók előfordulhatnak, például bőrkiütés, viszketés, duzzanat vagy anafilaxiás reakció, ha valaki allergiás bármelyik összetevőre.
 3. Fejfájás: Néhány esetben fejfájás vagy szédülés jelentkezhet.
 4. Álmosság: Bizonyos emberek esetében a CARDIOTONUS kapszulák álmosságot vagy fáradtságot okozhatnak.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a CARDIOTONUS.

back to menu ↑

Ár és CARDIOTONUS rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A CARDIOTONUS nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A termék ára jelenleg 11 900 forint. A gyártó jelenleg 50%-os kedvezményt kínál. Ez az akció ideiglenes, promóciós kód nem szükséges. Kérjük, látogasson el az hivatalos weboldalra.

CARDIOTONUS
11900 FT 23800 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás futárral az egész ország területén elérhető. Fizetési lehetőségek: készpénz fizetés a kézhezvételkor vagy bankkártyás fizetés..

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a CARDIOTONUSról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a CARDIOTONUSról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

CARDIOTONUS vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Én vagyok Mária Kovács, 64 éves. Az elmúlt években magas vérnyomással kellett szembenéznem, és a vérnyomásom kontrollálása mindig kihívás volt. Azonban mióta elkezdtem szedni a CARDIOTONUS kapszulákat, érezhetően javult az állapotom. A vérnyomásom stabilabb lett, és a kapszulák természetes összetevői mellett nem tapasztaltam kellemetlen mellékhatásokat. Ráadásul az egész folyamat olyan egyszerű, és most úgy érzem, mintha aktívabban és egészségesebben élhetném az életem. Nagyon hálás vagyok a CARDIOTONUS kapszulákért és azok hatékonyságáért.

Mária, 64 éves

Sziasztok, Zoltán vagyok, 42 éves, és hosszú évek óta teherautósofőrként dolgozom. A munkám miatt gyakran stressznek vagyok kitéve, és én is megtapasztaltam, milyen a magas vérnyomás. Nemrégiben hallottam a CARDIOTONUS kapszulákról, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom őket. Az eredmények lenyűgözőek voltak. Az érdekes az, hogy nemcsak a vérnyomásom stabilizálódott, hanem úgy érzem, hogy a kapszulák segítettek nekem kezelni a stresszt is. A szívemnek és az érrendszeremnek a legjobb kezelést akarom megadni, és a CARDIOTONUS kapszulák ebben segítettek. Mindenkinek ajánlom, hogy kipróbálja őket!

Zoltán, 42 éves

Sziasztok, Gábor vagyok, 34 éves, és már több mint 10 éve dolgozom gázlámpás és hajnalig tartó munkában egy raktárban. Hogy őszinte legyek, a munka keménysége, a feszített időbeosztás és a rengeteg stressz miatt a magas vérnyomás elkerülhetetlenné vált az életemben. A korábbi évek során sokszor tapasztaltam a vérnyomás hirtelen emelkedését, ami nemcsak kellemetlen volt, hanem aggodalomra adott okot az egészségem miatt.

Amikor megtudtam a CARDIOTONUS kapszulákról, elhatároztam, hogy ki fogom próbálni őket. Az első dolog, ami megragadott, az volt, hogy ezek a kapszulák természetes összetevőket tartalmaznak. Úgy gondoltam, miért ne adnék esélyt egy olyan terméknek, amely hozzájárulhat a vérnyomásom csökkentéséhez és az érrendszerem egészségének javításához?

Miután elkezdtem a kapszulák szedését, megkaptam a várt eredményeket. Nemcsak a vérnyomásom normalizálódott, hanem általánosságban is jobban érzem magam. A fáradtságom és kimerültségem mérséklődött, és sokkal kevesebb stresszt érzek. A munkában is hatékonyabb lettem, és a munkatársaim is észrevették a változást.

Az, hogy a CARDIOTONUS kapszulák természetes összetevőket tartalmaznak, számomra nagyon fontos. Nincs szükségem aggodalomra a káros mellékhatások miatt, és végre úgy érzem, hogy valóban hozzájárulhatok az egészségem megőrzéséhez. Számomra ezek a kapszulák nem csak egy egyszerű termék, hanem egy lehetőség arra, hogy aktív és egészséges életet éljek.”

Mindenkinek azt javaslom, hogy ne habozzon kipróbálni a CARDIOTONUS kapszulákat, különösen, ha olyan életmóddal rendelkezik, ami a vérnyomás emelkedéséhez vezethet. Ez a termék tényleg segíthet a vérnyomás kontrollálásában és az egészségünk megőrzésében.

Gábor, 34 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a CARDIOTONUSról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a CARDIOTONUSról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Szakorvos vagyok, Dr. Anna Kovács, kardiológus. A kardiovaszkuláris problémák kezelése és megelőzése mindig is a fókuszomban állt. Amikor hallottam a CARDIOTONUS kapszulákról, döntésemet alátámasztotta a termék természetes összetétele és az elégedett páciensek visszajelzései.

A CARDIOTONUS kapszulák összetevői olyan jól ismert növényi kivonatokat tartalmaznak, amelyek hozzájárulhatnak a vérnyomás szabályozásához és az érrendszer egészségének javításához. A fokhagyma és az oleolaj például ismertek az érfalak állapotának javításában, míg a valeriana nyugtató hatásával segítheti a stressz csökkentését, ami fontos tényező lehet a vérnyomás kontrollálásában.

Ami a CARDIOTONUS kapszulákat kiemelkedővé teszi, az az, hogy nemcsak a magas vérnyomás tüneteit célozzák meg, hanem hosszú távon hozzájárulhatnak az egészséges szív- és érrendszeri állapothoz. Ezt a komplex megközelítést a pácienseim pozitív visszajelzései is alátámasztják.

Mindazonáltal úgy gondolom, hogy a CARDIOTONUS kapszulák értékes eszközként szolgálhatnak a magas vérnyomás kezelésében és a kardiovaszkuláris egészség támogatásában.

Dr. Anna Kovács, Szakterület: Kardiológus
back to menu ↑

A kezelés eredményei

Sok ember tapasztal pozitív hatásokat a kapszulák szedése során a magas vérnyomás elleni küzdelemben:

 1. Vérnyomás normalizálódása: A legtöbb ember beszámol arról, hogy a CARDIOTONUS kapszulák rendszeres szedése segít a vérnyomás szintjének csökkentésében és a stabilitás fenntartásában.
 2. Stressz csökkentése: Az aktív összetevők közül néhány nyugtató hatású, amely segíthet a stressz és szorongás csökkentésében, amelyek gyakran befolyásolják a vérnyomást.
 3. Szív- és érrendszeri egészség támogatása: A természetes összetevők és antioxidánsok hozzájárulhatnak az érfalak állapotának javításához és a szív- és érrendszer egészségének támogatásához.
 4. Általános jólét javulása: Sok ember érzi, hogy az általános közérzetük javult, több energiát és vitalitást éreznek a CARDIOTONUS kapszulák szedése után.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Mi az a CARDIOTONUS kapszula és mire használható?

A CARDIOTONUS kapszulák olyan étrend-kiegészítők, amelyeket a magas vérnyomás kezelésére és a szív-és érrendszeri egészség támogatására fejlesztettek ki.

Milyen összetevőket tartalmaznak a kapszulák?

A CARDIOTONUS kapszulák természetes alapanyagokat tartalmaznak, például olajbogyó kivonatot, fokhagyma kivonatot, valeriana kivonatot, B2-vitamint és fagyöngy kivonatot.

Hogyan kell szedni ezeket a kapszulákat?

Általában napi kétszer ajánlott bevenni 1-2 kapszulát.

Milyen mellékhatásokat okozhatnak ezek a kapszulák?

A kapszulák természetes összetevőkből készülnek, és általában jól tolerálhatók. Azonban egyéni reakciók lehetnek, például enyhe emésztőrendszeri zavarok vagy allergiás reakciók.

Mikor lehet észrevenni a kapszulák hatásait?

Az egyéni válaszok eltérőek lehetnek, de sok ember beszámol pozitív hatásokról már néhány hét rendszeres szedés után.

Kinek ajánlott ezeket a kapszulákat szedni?

Azoknak, akik magas vérnyomással vagy érrendszeri problémákkal küzdenek, és természetes módon szeretnék támogatni a vérnyomásukat és egészségüket.

Van-e valamilyen korlátozás vagy ellenjavallat a kapszulák szedésével kapcsolatban?

Igen, terhesség vagy szoptatás, allergia az összetevőkre vagy meglévő egészségügyi problémák esetén ajánlott.

CARDIOTONUS magas vérnyomás elleni kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
CARDIOTONUS magas vérnyomás elleni kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
11900 FT 23800 FT
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo