Best price

EXOFEET OIL olaj a gomba számára – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

9900 Ft 19800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

EXOFEET OIL egy olyan készítmény, amelyet a körömgombásodás kezelésére fejlesztettek ki. Ez a speciális olajösszetétel hatékonyan harcol a gombás fertőzés ellen, és segít helyreállítani a fertőzött körmöket.

Az EXOFEET OIL természetes hatóanyagokat tartalmaz, amelyek mélyen behatolnak a fertőzött körmökbe, segítve azok regenerálódását. Ez a készítmény könnyen alkalmazható, és rendszeres használata révén hozzájárul a gomba visszaszorításához és a körmök egészségének helyreállításához.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Oil
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 9900 Ft

Mi az a EXOFEET OIL?

Az EXOFEET OIL egy olyan lábgombásodás elleni olaj, amely hatékonyan küzd a gombás fertőzések ellen. Ez a készítmény speciálisan kifejlesztett formula, amely segít enyhíteni a viszketést, a bőrpírt és a kellemetlen szagokat, amelyek a gombás fertőzésekkel járnak. Az EXOFEET OIL természetes összetevőket tartalmaz, amelyek mélyen hatolnak a bőrbe és a körmökbe, segítve a fertőzés gyökerének kezelését. Rendszeres alkalmazása hozzájárul a lábak egészségének helyreállításához és a gombás fertőzés megszüntetéséhez.

EXOFEET OIL
9900 Ft 19800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

Az EXOFEET OIL alkalmazása ajánlott az alábbi esetekben:

 • Lábgombásodás: Az EXOFEET OIL hatékonyan kezeli és enyhíti a lábgombásodás tüneteit, például viszketést, bőrpírt, repedezést és kellemetlen szagokat. Használható a gombás fertőzött bőrfelületek kezelésére és enyhítésére.
 • Körömgombásodás: Az EXOFEET OIL segít a körömgombásodás kezelésében és a fertőzött körmök helyreállításában. Használata javasolt, ha a körmök megvastagodottak, elszíneződtek vagy repedeztek a gomba miatt.

A körömgomba a következő okok miatt alakulhat ki:

 • Fülledt környezet: A meleg és nedves környezet ideális feltételeket teremt a gombák szaporodásához, ezért gyakran találhatók meg a lábujjak között, ahol a verejték felhalmozódhat.
 • Gyenge immunitás: Az immunrendszer gyengesége hajlamosabbá tesz a gombás fertőzések kialakulására. Bizonyos egészségi állapotok, mint például a cukorbetegség vagy az AIDS, valamint bizonyos gyógyszerek, például az immunrendszer gátlószerek alkalmazása növelheti a fertőzés kockázatát.
 • Sérülések: A bőr vagy a köröm sérülése, például a körömlemez repedése, a gombák bejutásának útjává válhat, ezáltal gombás fertőzést okozhat.
 • Közös használatú helyek: Az uszodák, zuhanyzók, edzőtermek és más közös használatú helyek, ahol mezítláb járunk, ideális területeket jelenthetnek a gombák terjedéséhez.

Hogyan működik? Mire jó?

Az EXOFEET OIL lábgomba elleni olaj az alábbi módon működik:

 • Gombaellenes hatás: Az EXOFEET OIL olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek gombaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek az összetevők hatékonyan harcolnak a különböző gombafajták ellen, amelyek lábgomba fertőzést okozhatnak.
 • Mély behatolás: Az olaj alapú formula segít a hatóanyagoknak mélyen behatolni a bőrbe és a körmökbe. Ezáltal a gombaellenes hatóanyagok közvetlenül a fertőzés forrásába jutnak, és célzottan kezelik a gombás fertőzést.
 • Viszketés és bőrpír enyhítése: Az EXOFEET OIL használata segít enyhíteni a lábgombásodás tüneteit, mint például a viszketést és a bőrpírt. Az olaj nyugtató hatású, és csökkenti a kellemetlenségeket a fertőzött területeken.
 • Bőrtáplálás és hidratálás: Az EXOFEET OIL hidratáló hatással rendelkezik, amely segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és táplált állapotát. Ez különösen fontos a lábgomba kezelése során, mivel a fertőzött területek hajlamosak kiszáradni és berepedezni.

EXOFEET OIL előnyei

Az EXOFEET OIL lábgomba elleni olajnak számos előnye van. Az alábbiakban felsorolok néhányat:

 • Hatékony gombaellenes kezelés: Az EXOFEET OIL hatékonyan küzd a lábgombásodás ellen, és segít megszabadulni a gombás fertőzéstől. A termék speciális összetétele gombaellenes hatóanyagokat tartalmaz, amelyek célzottan támadják a gombafertőzés forrását.
 • Enyhíti a tüneteket: Az EXOFEET OIL alkalmazása enyhíti a lábgombásodás tüneteit, például a viszketést, bőrpírt és kellemetlen szagokat. Ezáltal javul a betegek komfortérzete és a fertőzött területek állapota.
 • Mély behatolás és célzott kezelés: Az olaj alapú formula segít a hatóanyagoknak mélyen behatolni a bőrbe és a körmökbe. Ezáltal a gombaellenes hatóanyagok közvetlenül a fertőzés helyére jutnak, és célzottan kezelik a gombás fertőzést.
 • Természetes összetevők: Az EXOFEET OIL természetes összetevőket tartalmaz, amelyek biztonságosak és kíméletesek a bőrre. Ezáltal minimálisra csökkenti a mellékhatások és irritációk kockázatát.
 • Hidratálja és táplálja a bőrt: Az EXOFEET OIL hidratáló hatással rendelkezik, és segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. Emellett táplálja és revitalizálja a fertőzött területeket, elősegítve a bőr egészséges állapotának helyreállítását.
back to menu ↑

Összetevők

Az EXOFEET OIL lábgomba elleni olaj az alábbi összetevőket tartalmazza, és mindegyiknek saját hatása van:

 • Szalicilsav: A szalicilsav gombaellenes hatású, és segít megszabadulni a lábgombától. Ezenkívül hámlasztó hatása is van, segítve a fertőzött bőr vagy köröm elhalt sejtekkel való megtisztítását.
 • Allantoin: Az allantoin nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Ez a hatóanyag segít enyhíteni a lábgombásodás tüneteit, például a viszketést és a bőrpírt, és hozzájárul a bőr gyógyulásához.
 • Teafaolaj: A teafaolaj antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékonyan harcol a gombafertőzések ellen, és segít enyhíteni a lábgombásodás tüneteit. Emellett a teafaolajnak antivirális és gyulladáscsökkentő hatása is van.
EXOFEET OIL
9900 Ft 19800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

Az EXOFEET OIL lábgomba elleni olajat az alábbiak szerint használhatja:

 1. Előkészítés: Mielőtt alkalmazná az EXOFEET OIL-t, először alaposan mossa meg és szárítsa meg a fertőzött lábat vagy körömfelületet. Fontos, hogy a terület tiszta és száraz legyen a hatékony kezelés érdekében.
 2. Alkalmazás: Vigyen fel egy vékony réteg EXOFEET OIL-t a fertőzött területre. Használjon az olajhoz mellékelt applikátort vagy egy tiszta ujjat az olaj gyengéd masszírozásához a bőrbe vagy a körömre. Győződjön meg róla, hogy az olaj egyenletesen befedje a fertőzött területet.
 3. Gyakoriság: Alkalmazza az EXOFEET OIL-t naponta kétszer, reggel és este, a fertőzött területen. Fontos, hogy kövesse az alkalmazási útmutatóban megadott ajánlásokat a megfelelő használat érdekében.
 4. Folytassa a kezelést: Folytassa az EXOFEET OIL rendszeres használatát a javasolt időtartamig vagy a tünetek teljes megszűnéséig. Ne hagyja abba a kezelést, ha a tünetek enyhülnek, mivel ez lehetővé teszi a gombás fertőzés visszatérését.

Ellenjavallatok

Az EXOFEET OIL lábgomba elleni olajnak bizonyos esetekben lehetnek vagy lehetnének bizonyos ellenjavallatai. Az alábbiakban néhány lehetséges ellenjavallatot említek:

 1. Allergiás reakciók: Ha az olajban található összetevők közül bármelyikre allergiás reakciója van, ne használja az EXOFEET OIL-t. Mielőtt használná a terméket, mindig végezzen bőrpróbát a csuklóján vagy a könyökhajlatban, hogy ellenőrizze az esetleges allergiás reakciókat.
 2. Súlyos bőrbetegségek: Bizonyos súlyos bőrbetegségek esetén, például ekcémában vagy súlyos bőrgyulladásban, előfordulhat, hogy nem ajánlott az EXOFEET OIL használata.

Lehetséges mellékhatások

Az EXOFEET OIL lábgomba elleni olaj esetén néhány esetben előfordulhatnak vagy előfordulhatnak bizonyos mellékhatások. Az alábbiakban néhány lehetséges mellékhatást sorolok fel:

 1. Bőrirritáció: Ritkán előfordulhat bőrirritáció, pirosság, viszketés vagy égő érzés az alkalmazott területen.
 2. Allergiás reakciók: Az olajban található összetevőkre allergiás reakciók előfordulhatnak bizonyos embereknél.
 3. Érzékenyítés: Hosszabb távú használat során ritkán előfordulhat az alkalmazott terület érzékenységének növekedése.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a EXOFEET OIL.

back to menu ↑

Ár és EXOFEET OIL rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A EXOFEET OIL nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

Az EXOFEET OIL ára jelenleg 19800 Ft. Nagy hírünk van: a gyártó egy ideiglenes akciót hirdetett, ahol 50% kedvezményt biztosít a termékre. Ez egy fantasztikus lehetőség a vásárlóknak. Nincs szükség promóciós kódra, egyszerűen látogasson el a hivatalos weboldalra, hogy élvezhesse ezt az ajánlatot.

EXOFEET OIL
9900 Ft 19800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás az EXOFEET OIL termék esetében futárszolgálattal történik az egész ország területén. Örömmel tájékoztatjuk, hogy a fizetési lehetőségek közé tartozik a készpénzes fizetés a kézbesítéskor vagy a bankkártyás fizetés.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a EXOFEET OILról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a EXOFEET OILról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

EXOFEET OIL vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Szívből ajánlom az EXOFEET OIL lábgomba elleni olajat mindazoknak, akik lábgomba problémával küzdenek. A nevem Andrea, és 42 éves vagyok.Egy héttel későbbi körömszalon látogatása után észrevettem, hogy valami nincs rendben a körmeimmel.

Szerencsére egy barátom ajánlotta az EXOFEET OIL-t, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Az olaj rendkívül könnyű volt az alkalmazása és kellemes illata van. Az első napokban már észrevehető javulást tapasztaltam. A viszketés csökkent, a bőröm pedig kezdett megnyugodni.

Ami még lenyűgözött, az az, hogy az olaj hatékonyan bejutott a köröm alá is, és a köröm elszíneződése fokozatosan csökkent. Idővel a köröm ismét egészségesebbé vált, és a repedezett bőr is gyógyulni kezdett.

Az EXOFEET OIL rendszeres használatával a lábgombám teljesen elmúlt. Örülök, hogy megtaláltam ezt a terméket, mert valóban segített visszanyerni a lábam egészségét és magabiztosságomat.

Andrea, 42 éves

Szeretném megosztani tapasztalataimat az EXOFEET OIL lábgomba elleni olajjal. Nevem Eszter, és 35 éves vagyok. A lábaim erősen izzadnak, és ennek következtében sajnos gombás fertőzés alakult ki a körmeimen. Az orvosom ajánlotta az EXOFEET OIL-t, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Az olaj rendkívül hatékony volt a gomba elleni küzdelemben. Az első használat után éreztem a felfrissülést és a bőröm kiszáradásának csökkenését. Az olaj kellemes érzést nyújtott a lábaimnak, és segített csökkenteni az izzadást.

Az EXOFEET OIL rendszeres használatával észrevettem, hogy a körmeim állapota javulni kezdett. A gomba elszíneződése fokozatosan eltűnt, és a köröm felülete simábbá vált. Az olaj segített normalizálni a lábaim nedvességtartalmát és csökkenteni a kellemetlen szagot.

Örülök, hogy megtaláltam az EXOFEET OIL-t, mert hatalmas segítséget nyújtott a lábaim gombás fertőzésének kezelésében. Az olaj könnyen alkalmazható, gyorsan felszívódik és kellemes illata van. Az EXOFEET OIL valóban hatékonyan kezeli a gombás fertőzést, és segít visszaállítani a lábaim egészségét.

Eszter, 35 éves

Szeretném megosztani a tapasztalataimat az EXOFEET OIL lábgomba elleni olajról. Az én nevem Anita, és 37 éves vagyok. Férjem rendszeresen jár úszni, és nagyon fontos számára a jó egészség fenntartása. Sajnos mégis megjelentek a gombás fertőzés tünetei a körmein. Ezért úgy döntöttem, hogy beszerzek számára az EXOFEET OIL-t.

Az olaj nagyon hatékony volt a lábgomba kezelésében. Férjem rendszeresen használta az olajat, és hamarosan észrevette a javulást. Az EXOFEET OIL nem csak enyhítette a viszketést és a bőrirritációt, de a gombás fertőzés tüneteit is fokozatosan csökkentette.

Ami különösen tetszett az EXOFEET OIL-ban, az a természetes összetevői. Az olaj gyengéden ápolja és hidratálja a bőrt, miközben aktívan harcol a gombás fertőzéssel szemben. Férjemnek nem okozott kellemetlenséget az olaj használata, és a könnyű textúrája miatt gyorsan felszívódott.

Az EXOFEET OIL rendszeres alkalmazásával a körmei lassan visszanyerték egészséges állapotukat. Az elszíneződés csökkent, és a köröm szerkezete javult. A gombás fertőzés jelei egyre halványabbak lettek, és férjem visszanyerte magabiztosságát a lábai állapotával kapcsolatban.

Anita, 37 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a EXOFEET OILról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a EXOFEET OILról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Üdvözölöm! Dr. Ágnes Kovács vagyok, dermatológus szakember. Szeretném megosztani tapasztalataimat az EXOFEET OIL lábgomba elleni olajról.

A pácienseim között gyakran találkozom lábgombával, és az EXOFEET OIL-t ajánlom kezelésükre. Ez az olaj kiváló hatékonyságot nyújt a gombás fertőzés kezelésében. Az EXOFEET OIL speciális formulája megkönnyíti a hatóanyagok mélyebb rétegekbe jutását, ezáltal hatékonyan harcol a gomba ellen.

Az olajban található szalicilsav segít exfoliálni a bőrt és a körömben lévő elhalt sejteket. Ez elősegíti a gyógyulási folyamatot és javítja a köröm megjelenését. Az allantoin nyugtató hatással rendelkezik, és segít regenerálni a bőrt, míg a teafaolaj antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami hatékonyan csökkenti a gombás fertőzés terjedését.

Az EXOFEET OIL rendkívül könnyű használni, és a pácienseim pozitív visszajelzéseket adtak a kezelés hatékonyságáról.  A gombás fertőzés tünetei csökkentek, a viszketés enyhült, és a bőr újra egészségesebbé vált.

Mint dermatológus, büszke vagyok arra, hogy az EXOFEET OIL-t ajánlhatom pácienseimnek, mert valóban hatékony és biztonságos kezelést nyújt a lábgomba ellen. Ajánlom mindenkinek, aki gombás fertőzéssel küzd, hogy forduljon szakorvoshoz és fontolja meg az EXOFEET OIL használatát a gyógyulás érdekében.

Dr. Ágnes Kovács
back to menu ↑

A kezelés eredményei

Az EXOFEET OIL lábgomba elleni olaj rendszeres használatával számos pozitív eredményt tapasztalhatunk. A következők közül néhányat szeretnék kiemelni:

 1. Gombás fertőzés csökkentése: Az EXOFEET OIL hatékonyan csökkenti a lábgomba tüneteit. A gomba elszíneződése fokozatosan eltűnik, és a köröm állapota javul.
 2. Viszketés enyhülése: Az olaj nyugtató hatása segít enyhíteni a viszketést és az irritációt. Ezáltal növeli a páciensek kényelmét és javítja a mindennapi életminőségüket.
 3. Bőr hidratálása: Az EXOFEET OIL hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a bőr egészséges állapotának helyreállítását. A rendszeres használat általában hidratáltabb és puhább bőrt eredményez.
 4. Szagcsökkentés: Az olajnak kellemes illata van, és segít csökkenteni a kellemetlen lábszagot, amely gyakran társulhat a gombás fertőzéssel.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Hogyan működik az EXOFEET OIL lábgomba elleni olaj?

Az EXOFEET OIL hatékonyan harcol a lábgomba ellen, enyhíti a viszketést, csökkenti a bőrirritációt és javítja a köröm állapotát.

Mennyi időbe telik, amíg látható eredményeket érek el az EXOFEET OIL használatával?

Az eredmények egyénenként változhatnak, de rendszeres használat mellett általában néhány hét alatt észrevehető javulás tapasztalható.

Van-e mellékhatása az EXOFEET OIL-nak?

Általában nincsenek mellékhatásai, de ritka esetekben bőrirritáció vagy érzékenység jelentkezhet.

Szükséges-e orvosi recept a EXOFEET OIL beszerzéséhez?

Az EXOFEET OIL lábgomba elleni olaj általában kapható recept nélkül.

Meddig tart egy üveg EXOFEET OIL használata?

Az üveg tartóssága függ az egyéni használat mennyiségétől, de általában egy üveg 4-6 hetes használatra elegendő.

Segít az EXOFEET OIL megelőzni a lábgomba kiújulását?

Az EXOFEET OIL használata hozzájárulhat a lábgomba kiújulásának megelőzéséhez, ha rendszeresen alkalmazza és betartja az egészséges lábápolási szokásokat.

Hol lehet beszerezni az EXOFEET OIL-t?

Az EXOFEET OIL gombaellenes olajat csak a hivatalos weboldalon lehet megvásárolni.

EXOFEET OIL olaj a gomba számára – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
EXOFEET OIL olaj a gomba számára – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
9900 Ft 19800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo