Best price

FEMIXAL hólyaghurut kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

9900 Ft 19800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A FEMIXAL egy olyan kapszula, amelyet kifejezetten a cisztitisz (húgyúti fertőzés) kezelésére és megelőzésére fejlesztettek ki. Természetes összetevőket tartalmaz, mint az áfonya bogyó kivonat, D-mannóz és a gyermekláncfű gyökér kivonat, amelyek támogatják a húgyúti rendszer egészségét.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Kapszulák
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 9900 Ft

Mi az a FEMIXAL?

A FEMIXAL egy speciálisan kifejlesztett kapszula, amely a cisztitisz, azaz a húgyhólyag gyulladásos állapotának kezelésére szolgál. Ez a termék természetes alapanyagokra épít, mint például az áfonya bogyó kivonat, a D-mannóz és a gyermekláncfű gyökér kivonat, amelyek segítenek enyhíteni a húgyúti fertőzések tüneteit és elősegítik az egészséges húgyúti rendszer fenntartását. A FEMIXAL kapszulák célja, hogy támogassák a szervezetet a fertőzésekkel szembeni harcban, természetes úton növelve a húgyutak ellenálló képességét.

FEMIXAL
9900 Ft 19800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

A FEMIXAL kapszulák alkalmazása különösen ajánlott az alábbi állapotok és betegségek esetén:

 • Cisztitisz (húgyhólyag-gyulladás), amelyet a húgyutak fertőzése okoz.
 • Gyakori vagy fájdalmas vizelés, amely a húgyúti fertőzések jellemző tünete lehet.
 • A húgyúti rendszer megelőző védelme a visszatérő fertőzésekkel szemben.
 • A húgyúti rendszer egészségének általános támogatása és erősítése.

Ezen felül a FEMIXAL kapszulák használata ajánlott azok számára, akik természetes megoldást keresnek a húgyúti problémák kezelésére és megelőzésére, valamint akik elősegíteni szeretnék a húgyúti rendszer egészséges működését.

A cisztitisz kialakulásának számos oka lehet, és az alábbiakban néhányat említünk az Országos Egészségügyi Intézetek (National Institutes of Health, NIH) ajánlásai alapján:

 • Bakteriális fertőzés: Leggyakrabban az E. coli baktérium okozza, amely a béltraktusból származik.
 • Szexuális aktivitás: Ez növelheti a húgyúti fertőzések kockázatát, különösen a nők körében.
 • Hormonális változások: Különösen a menopauza során, amikor a hüvelyi flóra és a húgyúti rendszer ellenálló képessége csökkenhet.
 • Megfelelő higiénia hiánya: Például a helytelen tisztálkodási szokások, mint a hátsó rész előre történő tisztítása, növelhetik a fertőzés kockázatát.
 • Katéter használata: Különösen a kórházi ápolás során vagy műtétek után, amikor a húgyúti rendszer közvetlenül ki van téve a kórokozóknak.
 • Vizelet visszatartása: A hosszú ideig történő vizelet visszatartása növelheti a fertőzés kockázatát, mivel a vizelet elszaporodott baktériumokat tartalmazhat.

Ezen okok ismerete segíthet a megelőzésben és a kezelési stratégiák kialakításában, hogy minimalizáljuk a cisztitisz kialakulásának esélyét.

Hogyan működik? Mire jó?

A FEMIXAL kapszulák hatékonysága több módon is megmutatkozik a cisztitisz kezelésében és megelőzésében:

 • Gátolják a kórokozók megtapadását: Segítik megakadályozni, hogy a kórokozók megtapadjanak a húgyúti rendszer belső falain, így nehezítve a fertőzések kialakulását.
 • Támogatják a húgyúti rendszer tisztulását: Elősegítik a kórokozók kiürülését a vizelettel, így csökkentve a fertőzés kockázatát.
 • Enyhítik a gyulladást: Segíthetnek csökkenteni a húgyúti rendszer gyulladásos állapotát, enyhítve ezzel a fájdalmat és a kellemetlen tüneteket.
 • Erősítik a húgyúti rendszer védelmi mechanizmusait: Támogatják a szervezet természetes védekező képességét a húgyúti fertőzésekkel szemben.
 • Segíthetnek a visszatérő fertőzések megelőzésében: Rendszeres használatukkal csökkenthető a húgyúti fertőzések ismételt kialakulásának esélye.

Ezek a hatások összességében javítják a húgyúti rendszer egészségét és segíthetnek a cisztitisz tüneteinek enyhítésében, valamint megelőzésében.

FEMIXAL előnyei

A FEMIXAL kapszulák számos előnnyel rendelkeznek a cisztitisz kezelése és megelőzése során:

 • Természetes összetevők: Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, amelyek jól ismertek a húgyúti egészség támogatásában.
 • Mellékhatások csökkentett kockázata: Mivel természetes összetevőket tartalmaz, a mellékhatások kockázata alacsonyabb, mint a hagyományos gyógyszereké.
 • Könnyű alkalmazás: A kapszulák formája megkönnyíti az adagolást és a bevételt, így egyszerűen beilleszthető a mindennapi rutinba.
 • Többirányú hatás: Nem csak a tünetek enyhítésében, hanem a probléma gyökerének kezelésében is segíthet, támogatva a húgyúti rendszer egészségét.
 • Megelőzés és kezelés: Alkalmas mind a visszatérő cisztitisz megelőzésére, mind az akut állapotok kezelésére.
 • Erősíti az immunrendszert: Támogatja a szervezet természetes védekező mechanizmusait, így hosszú távon javítja a húgyúti rendszer ellenálló képességét.
 • Széles körű alkalmazhatóság: Mind férfiak, mind nők számára ajánlott, valamint különböző életkorú betegek számára is megfelelő.

Ezek az előnyök teszik a FEMIXAL-t kiváló választássá a cisztitisz kezelésére és megelőzésére keresők számára.

back to menu ↑

Összetevők

A FEMIXAL kapszulák három fő természetes összetevőt tartalmaznak, amelyek mindegyike különleges hatással bír a húgyúti rendszer egészségére:

 • Áfonya bogyó kivonat: Az áfonya bogyó kivonat híres a húgyúti fertőzések megelőzésében játszott szerepéről. Proantocianidinekben (PAC) gazdag, amelyek segítenek megakadályozni, hogy a káros baktériumok, például az E. coli, megtapadjanak a húgyúti rendszer falain. Ezáltal csökkenti a fertőzések kialakulásának kockázatát.
 • D-mannóz: A D-mannóz egy természetes cukorfajta, amely hasonlóan működik, mint az áfonya proantocianidinei, azáltal, hogy megnehezíti a káros baktériumok húgyúti rendszerhez való tapadását. Emellett elősegíti a kórokozók kiürülését a vizelettel, így támogatva a fertőzések természetes gyógyulási folyamatát.
 • Gyermekláncfű gyökér kivonat: A gyermekláncfű gyökér kivonat támogatja a vesék és a húgyúti rendszer egészséges működését. Diuretikus (vizelethajtó) tulajdonságai révén segít tisztítani a húgyutakat, elősegítve a káros anyagok és baktériumok eltávolítását a szervezetből. Ezen felül, gyulladáscsökkentő hatása révén hozzájárul a húgyúti rendszer gyulladásos állapotának enyhítéséhez.

Ezek az összetevők együttesen biztosítják a FEMIXAL kapszulák hatékonyságát a húgyúti fertőzések kezelésében és megelőzésében, természetes módon támogatva a szervezetet a kórokozókkal szembeni védekezésben.

FEMIXAL
9900 Ft 19800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

A FEMIXAL kapszulák hatékony alkalmazása érdekében fontos betartani az ajánlott adagolást és alkalmazási útmutatást:

 1. Napi adagolás: A javasolt napi adag felnőttek számára két kapszula, amelyet étkezés közben vagy étkezés után kell bevenni, bő vízzel.
 2. Kúra hossza: Az akut cisztitisz tüneteinek kezelése esetén az ajánlott kúra hossza 5-7 nap. A visszatérő fertőzések megelőzése érdekében vagy a húgyúti rendszer egészségének általános támogatása céljából hosszabb ideig, akár több hétig is szedhető.
 3. Megelőzés: A húgyúti fertőzések megelőzése érdekében rendszeres, napi szintű használat ajánlott, különösen azok számára, akik hajlamosak a visszatérő fertőzésekre.
 4. Fontos megjegyzések: Mindig tartsa be a termékkel együtt kapott használati utasítást, és ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

A FEMIXAL kapszulák alkalmazása egyszerű és kényelmes módja lehet a húgyúti fertőzések kezelésének és megelőzésének.

Ellenjavallatok

A FEMIXAL kapszulák használatakor figyelembe kell venni bizonyos ellenjavallatokat, hogy elkerüljük az esetleges negatív hatásokat:

 1. Allergia: Ha allergiás reakciót mutat bármelyik összetevőre, például az áfonya bogyóra, D-mannózra vagy a gyermekláncfű gyökér kivonatra, akkor a FEMIXAL kapszulák használata nem ajánlott.
 2. Krónikus betegségek: Olyan személyek, akik krónikus betegségekben szenvednek, vagy rendszeres gyógyszeres kezelés alatt állnak.

Lehetséges mellékhatások

Bár a FEMIXAL kapszulák természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek általában jól tolerálhatóak, néhány esetben lehetséges mellékhatások jelentkezhetnek:

 1. Emésztőrendszeri panaszok: Néhány felhasználó enyhe emésztőrendszeri panaszokról, mint például hasi diszkomfort, puffadás vagy hasmenés, számolt be.
 2. Allergiás reakciók: Ritka esetekben az összetevőkkel szembeni érzékenység allergiás reakciókat válthat ki, amely bőrkiütés vagy viszketés formájában jelentkezhet.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a FEMIXAL.

back to menu ↑

Ár és FEMIXAL rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A FEMIXAL nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A FEMIXAL kapszulák eredeti ára 9900 Ft, azonban a gyártó most 50% kedvezményt kínál, így Önnek nem szükséges promóciós kódot használnia. Ez a különleges ajánlat időszakos, tehát érdemes kihasználni a lehetőséget, amíg elérhető. A kedvezményes ár igénybevételéhez egyszerűen látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára a megadott linken keresztül.

FEMIXAL
9900 Ft 19800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás országszerte kiszállítással történik, így bárhol is éljen, a FEMIXAL kapszulákat közvetlenül az otthonába juttatjuk. A fizetési módok tekintetében rugalmasak vagyunk: választhatja a készpénzes fizetést a termék kézhezvételekor, vagy előnyben részesítheti a kártyás fizetést. Mindkét lehetőség biztosítja az Ön számára a kényelmet és a biztonságot a tranzakció során.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a FEMIXALról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a FEMIXALról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

FEMIXAL vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Én, Márta, 34 éves jogász, nagyon elégedett vagyok a FEMIXAL kapszulákkal. Már az első használat után éreztem a javulást, és a visszatérő húgyúti fertőzések, amelyekkel korábban gyakran küzdöttem, jelentősen csökkentek. A termék természetes összetevői miatt választottam, és nem csalódtam. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémákkal küzd!

Márta, 34 éves

Balázs vagyok, 28 éves marketing szakértő, és hihetetlenül hálás vagyok a FEMIXAL kapszulákért. A cisztitisz okozta kellemetlenségek miatt sokszor éreztem magam tehetetlennek, de ezek a kapszulák gyorsan és hatékonyan segítettek. Azóta sem tapasztaltam újabb epizódokat, és végre újra teljes életet élhetek. A termék egyszerűsége és a gyors hatás lenyűgözött. Nagyon ajánlom!

Balázs, 28 éves

Erika vagyok, 42 éves, és könyvelőként dolgozom egy nagyvállalatnál. Éveken át szenvedtem a visszatérő cisztitisz okozta fájdalmaktól és kellemetlenségektől, amelyek jelentősen befolyásolták mind a munkámat, mind a magánéletemet. A gyakori vizelési inger, a húgyhólyag folyamatos nyomása és a vizeléskor érzett égő fájdalom olyan tünetek, amelyekkel sajnos túl jól ismerős voltam. Számos kezelést és gyógyszert kipróbáltam, de a problémák idővel mindig visszatértek.

Mikor először hallottam a FEMIXAL kapszulákról, kicsit szkeptikus voltam, de úgy döntöttem, adok neki egy esélyt, remélve, hogy ez lesz az a megoldás, ami hosszú távon segíteni fog. Meglepődtem, milyen gyorsan éreztem a javulást! Már az első pár nap után észrevettem, hogy a vizelési inger ritkább, és a fájdalom jelentősen csökkent. Két hét használat után szinte teljesen megszűntek a tüneteim.

Amit igazán szeretek a FEMIXAL-ban, az az, hogy természetes összetevőkből áll, így nem kell aggódnom a káros mellékhatások miatt, amelyek más gyógyszereknél előfordulhatnak. Ráadásul a kapszulák könnyen beilleszthetők a napi rutinomba, ami nagyban megkönnyíti a használatukat.

Azóta is rendszeresen használom a FEMIXAL-t, és boldog vagyok, hogy elmondhatom: a visszatérő cisztitisz már nem része az életemnek. Bárkinek, aki hasonló problémákkal küzd, szívből ajánlom a FEMIXAL kapszulákat. Nem csak hogy enyhítették a tüneteimet, de javították az életminőségemet is.

Erika, 42 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a FEMIXALról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a FEMIXALról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Dr. Kovács András vagyok, urológus szakorvos. Szakmai pályafutásom során számos esetben találkoztam húgyúti fertőzésekkel és cisztitisszel küzdő betegekkel. A FEMIXAL kapszulák bevezetése óta javaslom ezt a terméket a betegeim számára, akik természetes megoldást keresnek a problémáikra. Megfigyeléseim alapján a FEMIXAL hatékonyan támogatja a húgyúti rendszer egészségét, segít megelőzni a fertőzések kialakulását, és enyhíti a már meglévő tüneteket. Különösen értékelem a természetes összetevőket, amelyek csökkentik a mellékhatások kockázatát, és hozzájárulnak a betegek általános jólétéhez. Természetesen minden esetben fontos az egyéni érzékenység figyelembevétele. Azonban a pozitív visszajelzések és a látott eredmények alapján bátran ajánlom a FEMIXAL-t mint a cisztitisz kezelésének egyik hatékony eszközét.

Dr. Kovács András, urológus
back to menu ↑

A kezelés eredményei

A FEMIXAL kapszulák alkalmazása jelentős javulást hozhat a cisztitisz kezelésében és megelőzésében. A felhasználók által jelentett eredmények között szerepelnek:

 1. Tünetek enyhülése: Sokan tapasztalták a vizeléskor érzett égő érzés, a gyakori vizelési inger és a fájdalom jelentős csökkenését már az első pár nap használat után.
 2. Visszatérő fertőzések csökkenése: Rendszeres használat esetén a felhasználók kevesebb visszatérő húgyúti fertőzésről számoltak be, ami hosszú távon javítja az életminőséget.
 3. Általános jólét: A természetes összetevők pozitív hatással vannak nem csak a húgyúti rendszerre, hanem az általános jólétre és energiaszintre is.
 4. Mellékhatások hiánya: Mivel a FEMIXAL természetes összetevőkből áll, a felhasználók ritkán jelentenek mellékhatásokat, ami biztonságosabbá teszi a hosszú távú használatot.

Ezek az eredmények összességében hozzájárulnak a húgyúti rendszer egészségének fenntartásához, csökkentik a fertőzések kialakulásának kockázatát és javítják az érintettek életminőségét.

back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Mennyi ideig kell szedni a FEMIXAL kapszulákat, hogy érezhető legyen a javulás?

A legtöbb esetben a javulás már az első néhány nap használat után érezhető. Az akut tünetek kezelése esetén ajánlott a kapszulák szedése 5-7 napig folytatni, míg a visszatérő fertőzések megelőzése érdekében hosszabb távú használat is szóba jöhet.

Milyen gyorsan kezd hatni a FEMIXAL?

Sok felhasználó már az első pár nap használat után észlel javulást. Azonban a teljes hatékonyság és a tünetek jelentős mérséklődése vagy megszűnése személyenként változó lehet, attól függően, hogy mennyire súlyosak a tünetek és milyen az egyén egészségi állapota.

Van-e mellékhatása a FEMIXAL kapszuláknak?

A FEMIXAL kapszulák természetes összetevőket tartalmaznak, így mellékhatások ritkán fordulnak elő. Mindazonáltal, ha bármilyen különleges érzékenység vagy allergiás reakció lép fel, ajánlott abbahagyni a készítmény használatát.

Hogyan kell tárolni a FEMIXAL kapszulákat?

A kapszulákat száraz, hűvös helyen kell tárolni, közvetlen napfénytől védett helyen.

Szükséges-e orvosi recept a FEMIXAL kapszulák vásárlásához?

Nem, a FEMIXAL kapszulák recept nélkül kaphatóak.

Alkalmazhatóak-e a FEMIXAL kapszulák más húgyúti problémákra is?

Bár a FEMIXAL kapszulák elsősorban a cisztitisz kezelésére és megelőzésére szolgálnak, a természetes összetevők általános támogatást nyújthatnak a húgyúti rendszer egészségének fenntartásában.

Mit tegyek, ha elfelejtek egy adagot bevenni?

Ha elfelejtett egy adagot bevenni, vegye be azt, amint eszébe jut, de ha már közel van a következő adag ideje, hagyja ki az elfelejtett adagot. Ne vegyen be dupla adagot a kihagyott adag pótlására.

FEMIXAL hólyaghurut kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
FEMIXAL hólyaghurut kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
9900 Ft 19800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo