Best price

Foot Trooper gomba spray – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

13900 Ft 27800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A Foot Trooper egy hatékony gombaellenes spray, amely segít megszabadulni a lábgomba fertőzésektől. Használata könnyű és gyors eredményeket biztosít a gombás fertőzések kezelésében.

GYÓGYSZERFORMA 💊  Spray
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 13900 Ft

Mi az a Foot Trooper ?

A Foot Trooper egy gombaellenes permet, amely hatékonyan kezeli a lábgomba fertőzéseket. Ez a permet könnyen használható és gyors eredményeket nyújt a gombás fertőzések kezelésében.

Foot Trooper
13900 Ft 27800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

A Foot Trooper permet alkalmazása ajánlott az alábbi esetekben:

 • Lábgomba: A Foot Trooper permet hatékonyan kezeli a lábgombát, beleértve a lábköröm gomba- vagy bőrgomba-fertőzéseket is.
 • Lábfertőzések: Ha bármilyen lábfertőzést tapasztalsz, amelyet gombás fertőzés okoz, a Foot Trooper permet segíthet a tünetek enyhítésében és a fertőzés megszüntetésében.
 • Viszkető, száraz bőr: Ha a lábfejeden vagy más lábtájon viszkető, száraz bőrproblémákat észlelsz, amelyeket gombás fertőzés okozhat, a Foot Trooper permet segíthet a kellemetlenségek enyhítésében és a bőr állapotának javításában.

Az alábbiakban felsorolok néhány közös okot a gombafertőzés kialakulására, és mellékelöm egy autoritatív forrás említését is:

 • Nedves környezet: A gombák szeretik a nedvességet és a meleg környezetet, ezért nedves talaj, nedves cipő vagy nedves fürdőszoba hozzájárulhat a gombafertőzés kialakulásához. [Forrás: National Health Service (NHS) – UK]
 • Csökkent immunitás: A gyengült immunrendszer vagy bizonyos egészségügyi állapotok, például cukorbetegség vagy HIV/AIDS, növelhetik a gombafertőzés kockázatát. [Forrás: Centers for Disease Control and Prevention (CDC) – USA]
 • Személyes higiénia: Rossz láb- és bőrápolás, például nem megfelelő lábmosás vagy cipő nélküli közösségi helyek használata, hozzájárulhat a gombafertőzés terjedéséhez. [Forrás: American Academy of Dermatology (AAD) – USA]
 • Kontakt fertőzés: A közvetlen érintkezés egy már fertőzött személlyel vagy fertőzött felületekkel, például közös zuhanyzók, uszodák vagy közösségi cipők használata gombafertőzést okozhat. [Forrás: Mayo Clinic – USA]

Hogyan működik? Mire jó?

A Foot Trooper permet a gombafertőzések elleni harcban az alábbiak szerint működik:

 1. Gombaellenes hatás: A Foot Trooper permetben található aktív összetevők, például az antimikotikumok, gátolják a gomba sejtfalának kialakulását és növekedését. Ez segít csökkenteni a gomba populációját és megszüntetni a fertőzést.
 2. Antibakteriális hatás: A Foot Trooper permetben található antibakteriális összetevők hozzájárulhatnak a baktériumok elszaporodásának gátlásához, ami gyakran társulhat a gombafertőzésekkel. Ez segít megelőzni a másodlagos fertőzések kialakulását.
 3. Tünetek enyhítése: A Foot Trooper permet gyorsan felszívódik a bőrbe, és segít enyhíteni a gomba okozta kellemetlen tüneteket, például a viszketést, a bőrpírt és a hámlást.

Foot Trooper előnyei

A Foot Trooper gombaellenes permet előnyei a következők:

 • Hatékony gombaellenes védelem: A Foot Trooper permet erőteljes gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, és hatékonyan küzd a lábgomba és a láb bőrgomba fertőzéseivel szemben.
 • Gyors és könnyű alkalmazás: A permet könnyen és gyorsan alkalmazható a fertőzött területeken. Az egyszerű használatnak köszönhetően időt takaríthat meg és kényelmesen integrálható a mindennapi lábápolási rutinba.
 • Tünetek enyhítése: A Foot Trooper permet segít enyhíteni a gombafertőzés okozta kellemetlen tüneteket, mint például a viszketés, bőrpír és hámlás. Ezáltal javítja a lábak állapotát és a komfort érzetét.
 • Megelőzés és visszaesések megelőzése: A Foot Trooper permet rendszeres használata segíthet megelőzni a gombafertőzés újbóli kialakulását és visszaesését. A megfelelő higiéniai intézkedések mellett a permet használata csökkentheti a gomba terjedését és fenntartja a lábak egészségét.
 • Kényelmes és hordozható: A Foot Trooper permet praktikus kiszerelésben kapható, amely könnyen hordozható és ideális utazásokhoz vagy mindennapi használathoz.
back to menu ↑

Összetevők

Az alábbiakban felsorolom a Foot Trooper permet összetevőit és azok hatását:

 • Citrus olaj: A citrus olaj természetes antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek a gombaellenes hatásban és a fertőzések elleni védelemben. Emellett kellemes illatot ad a permetnek.
 • Mentol: A mentol hűsítő hatással rendelkezik, ami segít enyhíteni a viszketést és a bőrpírt, amelyeket a gombafertőzés okozhat.
 • Szerin (Selyemkivonat): A szerin hidratáló hatású összetevő, amely segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és puhaságát. Ez különösen fontos a gombafertőzés okozta száraz bőr enyhítésében.
 • Mézkivonat: A mézkivonat antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Segít az irritált bőr nyugtatásában és a gyógyulás felgyorsításában.
 • Clotrimazole: A clotrimazole egy hatékony gombaellenes összetevő, amely gátolja a gombák növekedését és elszaporodását. Ez segít a gombafertőzés leküzdésében és a tünetek enyhítésében.
Foot Trooper
13900 Ft 27800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

Íme a Foot Trooper gombaellenes permet használatára vonatkozó utasítások:

 1. Fújja a lábára: Rázza fel a Foot Trooper permetet, majd fújja a permetet a fertőzött lábrészre. Győződjön meg róla, hogy az érintett területet alaposan beborította a permettel.
 2. Várjon 1 percet a száradásig: Hagyja, hogy a permet megszáradjon a lábon. Általában csak kb. 1 percig tart, hogy a permet megszáradjon.
 3. Vegye fel zokniját: Miután a permet megszáradt, vegye fel a zokniját a lábára. A zokni segít abban, hogy a permet hosszabb ideig érintkezzen a bőrrel, és hatékonyabban fejthesse ki hatását.
 4. Használja a Foot Trooper-t minden nap: A legjobb eredmény elérése érdekében rendszeresen használja a Foot Trooper permetet. Ajánlott naponta egyszer alkalmazni a fertőzött lábrészre.

Ellenjavallatok

A Foot Trooper gombaellenes permet használatakor lehetnek vagy előfordulhatnak az alábbi ellenjavallatok:

 1. Ismert allergiás reakciók: Ha bármilyen korábbi allergiás reakciója volt az egyik összetevőre, például a citrus olajra, a mentolra vagy a clotrimazole-ra, akkor ne használja a Foot Trooper permetet.
 2. Súlyos bőrfertőzés: Ha a gombafertőzés súlyos vagy terjedt állapotban van, vagy nagy felületet érint.
 3. Sérült vagy irritált bőr: Ha a használandó területen nyitott sebek, sérült vagy erősen irritált bőr található, ajánlott elkerülni a Foot Trooper permet alkalmazását.

Lehetséges mellékhatások

A Foot Trooper gombaellenes permet használatakor lehetséges mellékhatások lehetnek, bár nem mindenki tapasztalja ezeket. Az alábbiakban felsorolom néhány lehetséges mellékhatást:

 • Bőrirritáció: Néhány ember érzékenyebb lehet az összetevőkre, és bőrirritáció vagy égő érzés jelentkezhet a permet alkalmazása után.
 • Allergiás reakciók: Ritkán, de néhány ember allergiás reakciókat tapasztalhat a permet összetevőire, mint például a citrus olaj vagy a mentol. Ez allergiás bőrkiütést, viszketést vagy duzzanatot okozhat.
 • Száraz bőr: Hosszabb távon a permet használata száraz bőrt eredményezhet. Ez különösen akkor fordulhat elő, ha a permetet hosszabb ideig vagy nagyobb területre alkalmazzák.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a mellékhatások általában enyhe vagy mérsékelt intenzitásúak, és átmenetiek lehetnek.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Foot Trooper.

back to menu ↑

Ár és Foot Trooper rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Foot Trooper nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A Foot Trooper ára 27 800 Ft, és a gyártó jelenleg 50% kedvezményt kínál. Ez egy ideiglenes akció, és nem szükséges promóciós kód. Csak látogasson el a hivatalos weboldalra.

Foot Trooper
13900 Ft 27800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás futárszolgálattal történik az ország egész területén. Fizetési lehetőségek közül választhat: készpénzzel történő fizetés a kézbesítéskor vagy bankkártyás fizetés.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Foot Trooperról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Foot Trooperról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Foot Trooper vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

40 éves vagyok és régóta szenvedek lábgomba problémával. Amikor megtaláltam a Foot Trooper permetet, úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Az eredmények lenyűgözőek voltak! A permet hatékonyan kezelte a gombafertőzést, és javította a lábaim állapotát. A viszketés és a bőrpír csökkent, és a lábaim sokkal jobban érzik magukat. A használata egyszerű és kényelmes, ráadásul a kellemes illata is nagyon tetszik. Teljes mértékben elégedett vagyok a Foot Trooper permettel, és örömmel ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd. Ez az igazi megoldás a lábgomba ellen!

Gábor, 40 éves

32 éves vagyok és hosszú ideje harcolok a lábgomba ellen. A Foot Trooper permetet egy barátnőm ajánlotta nekem, és nem bántam meg, hogy kipróbáltam. A permet rendkívül hatékony volt a gomba elleni küzdelemben. Alig pár nap használat után észrevehető javulást tapasztaltam. A viszketés és a bőrpír csökkent, és a bőröm sokkal egészségesebbnek tűnik. Az illata is kellemes, és könnyű vele dolgozni. A Foot Trooper permet valóban megmentést jelentett számomra, és most már magabiztosan viselhetek nyitott cipőt anélkül, hogy aggódnék a lábgombám miatt. Határozottan ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd!

Anna, 32 éves

28 éves vagyok és szenvedtem a lábgomba kellemetlenségeitől. Mivel gyakran utazom gyalog, a lábgomba probléma komolyan befolyásolta életemet. Azonban amikor felfedeztem a Foot Trooper permetet, az életem megváltozott. A permet rendkívül hatékony volt a gomba elleni harcban. Megszabadultam a viszketéstől, a kellemetlen szagtól és a bőrpírtól. Már nem kell aggódnom a gombafertőzés miatt, és bátran folytathatom a gyalogos kalandjaimat. A Foot Trooper permet mindig a táskámban van, hogy biztosan készen álljak a gomba elleni védelemre. Ha valaki olyan, mint én, és szeret gyalogosan utazni, erősen ajánlom a Foot Trooper permetet. Ez az a termék, amire mindig számíthatok!

Péter, 28 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Foot Trooperról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Foot Trooperról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Mint bőrgyógyász szakorvos, nagyon elégedett vagyok a Foot Trooper permettel. Azt tapasztalom, hogy ez a termék hatékonyan kezeli a lábgombát és segít enyhíteni a gomba okozta tüneteket. Az összetevők, mint például a clotrimazole és a citrus olaj, gombaellenes és antibakteriális hatással rendelkeznek, amelyek segítenek megszabadulni a fertőzéstől és elősegítik a bőr gyógyulását. A Foot Trooper permet használata egyszerű és kényelmes, és az eredmények gyorsan láthatóak. Ezt a terméket biztonságosan ajánlom mindazoknak, akik lábgombával küzdenek, és szeretnének hatékony megoldást találni a problémára. A Foot Trooper permet megbízható és hatékony választás a lábgomba kezelésére.

Dr. Dávid Kovács
back to menu ↑

A kezelés eredményei

A Foot Trooper permet használatának eredményeként a következő pozitív változásokat tapasztalhatja:

 1. Gombaellenes hatás: A Foot Trooper permet hatékonyan küzd a lábgomba ellen, segítve a gombás fertőzés megszüntetését és megakadályozását.
 2. Tünetek enyhülése: A permet rendszeres használata csökkenti a viszketést, bőrpírt és kellemetlen szagot, amelyek a lábgombával járhatnak.
 3. Bőr gyógyulása: Az aktív összetevők segítik a bőr regenerálódását és gyógyulását, elősegítve a egészséges bőrképződést a gomba által érintett területeken.
 4. Megelőzés: A Foot Trooper permet használata nemcsak a gombás fertőzések kezelésére szolgál, hanem megelőző intézkedésként is alkalmazható, hogy megakadályozza a gombák elszaporodását és újbóli fertőzést.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Hogyan kell alkalmazni a Foot Trooper permetet?

1. Fújja a permetet a lábra. 2. Várjon 1 percig, amíg megszárad. 3. Viselje a zoknit. 4. Használja a Foot Trooper-t minden nap.

Mennyi ideig kell használni a Foot Trooper permetet?

A Foot Trooper permetet ajánlott rendszeresen használni mindaddig, amíg a lábgombás tünetek teljesen elmúlnak. Általában a kezelés időtartama 2-4 hét lehet, de egyénenként változhat.

Milyen gyorsan láthatóak az eredmények a Foot Trooper permet használatakor?

Az eredmények egyénenként változhatnak, de általában a lábgomba tüneteinek enyhülése néhány nap vagy hetek alatt tapasztalható.

Milyen mellékhatásai lehetnek a Foot Trooper permetnek?

Néhány ember bőrirritációt vagy allergiás reakciókat tapasztalhat a Foot Trooper permet használatakor.

Segít-e a Foot Trooper permet megelőzni a lábgomba újbóli fertőzését?

Igen, a Foot Trooper permet rendszeres használata segíthet megelőzni a lábgomba újbóli kialakulását, különösen akkor, ha fokozott figyelmet fordít a higiéniai intézkedésekre.

Van-e korhatár a Foot Trooper permet használatára?

Általában a Foot Trooper permet biztonságosan használható felnőttek és serdülők számára.

Hol lehet beszerezni a Foot Trooper permetet?

Foot Trooper spray-t csak a hivatalos weboldalon lehet vásárolni.

Foot Trooper gomba spray – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Foot Trooper gomba spray – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
13900 Ft 27800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo