Best price

Fungo Killer spray gomba ellen – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

9900 Ft 19800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Fungo Killer egy hatékony gombásodás elleni permet, mely propolisz kivonatot és kakukkfű VULGARIS KIVONAT-ot tartalmaz. Ezen összetevők kombinációja segít a gyors és hatékony gombaellenes védelemben.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Spray
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 9900 Ft

Mi az a Fungo Killer?

Fungo Killer egy speciálisan kifejlesztett permet, melyet gombásodás elleni védelemre terveztek. A spray hatékonyan alkalmazható a bőrön a gombásodás tüneteinek enyhítésére és a gyors gyógyulás elősegítésére. A Fungo Killer összetétele, beleértve a propolisz kivonatot és a kakukkfű VULGARIS KIVONAT-ot, biztosítja a hatékony gombaellenes hatást.

Fungo Killer
9900 Ft 19800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

Fungo Killer permet alkalmazható különféle bőrgombásodások kezelésére és megelőzésére:

 • Lábgomba (Tinea Pedis): A permet segíthet enyhíteni a lábgomba kellemetlen tüneteit, például viszketést és bőrpírt.
 • Körömgomba (Onychomycosis): Fungo Killer használata javíthatja a körömágy és körömlemez állapotát a körömgomba esetén.
 • Sportoló láb (Athlete’s Foot): A permet alkalmazása segíthet a sportoló láb által okozott viszketés, égés és hámlás enyhítésében.
 • Bőrirritációk: Fungo Killer hatékony lehet egyes bőrirritációk, például bőrpír és viszketés esetén, melyek gombás fertőzések következményei lehetnek.
 • Egyéb Bőrgombásodások: Azáltalános gombás fertőzések kezelésére is alkalmazható, amelyek különböző testrészeket érinthetnek.

Az alábbiakban felsorolom néhány olyan tényezőt, amelyek hozzájárulhatnak a körömgomba kialakulásához, és ezt az információt az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization – WHO) ajánlásaival egyeztetem:

 • Lágyéki és lábizom túlzott nedvességé: A nedvesség teremthet ideális környezetet a gombák szaporodásához, és ez a tényező különösen jelentős lehet a lágyék és lábizom területén.
 • Cipőválasztás: Szűk vagy zárt cipők viselése hozzájárulhat a láb bőrének levegőzési nehézségeihez, ami növeli a gombásodás kockázatát.
 • Sérülések és kisebb bőrelváltozások: Kisebb sérülések, repedések vagy bőrhibák a köröm körül megkönnyíthetik a gombafertőzés kialakulását.
 • Lábkörmök hossza: A hosszú lábkörmök alatt könnyebben lerakódnak a kórokozók és nedvesség, elősegítve a gombásodás kialakulását.
 • Személyes higiénia: Nem megfelelő láb- és körömápolás, valamint közös fürdőszoba használat esetén a gombák könnyebben terjedhetnek.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egészségügyi ajánlásai alapján fontos megelőző intézkedéseket hozni a lábgombák kialakulásának minimalizálása érdekében.

Hogyan működik? Mire jó?

Fungo Killer permet hogyan működik és mire jó:

 • Gombaellenes Hatás: A propolisz kivonat és kakukkfű VULGARIS KIVONAT kombinációja erős gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek az összetevők hatékonyan támadják meg és gátolják a gomba sejtjeinek fejlődését.
 • Gyulladáscsökkentés: A permet segít csökkenteni a gombásodással összefüggő gyulladást, ami hozzájárulhat a tünetek enyhítéséhez, például a viszketés és bőrpír csökkentéséhez.
 • Bőrregeneráció: Fungo Killer támogatja a bőr regenerálódását és gyógyulását, segítve a károsodott területek helyreállítását.
 • Nedvességelvonás: A permet segít szabályozni a bőr nedvességtartalmát, csökkentve ezzel a gombák szaporodásához szükséges optimális környezetet.
 • Megelőzés: Fungo Killer használata nemcsak a meglévő gombásodás kezelésére szolgál, hanem a rendszeres alkalmazással megelőzhetők a gombás fertőzések kialakulása is.

A Fungo Killer permet tehát kombinálja a gombaellenes, gyulladáscsökkentő és regeneráló hatásokat, hogy hatékonyan kezelje és megelőzze a különféle bőrgombásodásokat.

Fungo Killer előnyei

Fungo Killer permet előnyei:

 • Hatékonyság: A Fungo Killer kiválóan hatékony gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, segítve a gyors és hatékony gombásodás elleni védelmet.
 • Természetes összetevők: A propolisz kivonat és kakukkfű VULGARIS KIVONAT természetes összetevői biztonságosak és hatékonyak, minimalizálva a mellékhatások kockázatát.
 • Gyors felszívódás: A permet könnyen felszívódik a bőrbe, gyorsan eljuttatva az aktív összetevőket a fertőzött területekre.
 • Gyulladáscsökkentés: A Fungo Killer nemcsak gombaellenes, hanem gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, segítve a kellemetlen tünetek, mint például viszketés és bőrpír enyhítését.
 • Bőrregeneráció támogatása: Az összetevők elősegítik a bőr regenerálódását, segítve a károsodott területek gyógyulását.
 • Kényelmes használat: A permet könnyen alkalmazható, és praktikus spray formájában kapható, ami lehetővé teszi a pontos és egyszerű felvitelt.
 • Megelőzés: A Fungo Killer rendszeres használata elősegítheti a gombás fertőzések megelőzését, különösen a hajlamos területeken.
 • Friss illat: A permet kellemes illattal rendelkezik, ami további kényelmet nyújt a használat során.

A Fungo Killer számos előnnyel rendelkezik, amelyek összehangolva segítenek kezelni és megelőzni a bőrgombásodásokat.

back to menu ↑

Összetevők

Fungo Killer összetevői és hatásuk:

 • Propolisz kivonat: Gombaellenes hatás: Propolisz kivonat rendkívül hatékony gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek gátolni a gomba sejtfalak fejlődését és szaporodását. Gyulladáscsökkentés: A propolisz gyulladáscsökkentő tulajdonságai révén hozzájárul a fertőzés okozta gyulladás enyhítéséhez.
 • Kakukkfű VULGARIS KIVONAT: Erős gombaellenes hatás: Kakukkfű kivonat erőteljes gombaellenes tulajdonságokkal bír, ami hatékonyan támadja meg és gátolja a gomba növekedését. Antibakteriális tulajdonságok: A kakukkfű antibakteriális hatásai hozzájárulnak a bőr tisztaságának fenntartásához és a fertőzések elleni védelemhez.

Ezen összetevők kombinációja kiválóan működik együtt, hogy hatékonyan kezelje és megelőzze a különféle bőrgombásodásokat. Propolisz és kakukkfű együttesen biztosítják a gyors gyógyulást, gyulladáscsökkentést és a gombaellenes védelem erősítését.

Fungo Killer
9900 Ft 19800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

Fungo Killer permet adagolása és alkalmazása:

 1. Alapos tisztítás: Először mossuk meg alaposan az érintett területet és szárítsuk meg.
 2. Rázkódás: Rázzuk fel jól a Fungo Killer permetet, hogy az összetevők egyenletesen keveredjenek.
 3. Permetezés: Permetezzük a kívánt mennyiségű Fungo Killer permetet közvetlenül a fertőzött területre. Tartsuk a permetet kb. 15-20 cm távolságra a bőrtől.
 4. Könnyű masszázs: Finoman masszírozzuk be a permetet a bőrbe, hogy segítsük az összetevők hatékony felszívódását.
 5. Napi rendszeresség: Használjuk a Fungo Killer permetet naponta legalább egyszer, lehetőség szerint reggel és este.
 6. Folytassa a kezelést: Folytassuk a permet használatát mindaddig, amíg a tünetek enyhülnek, és a fertőzés teljesen meggyógyul.

Fontos, hogy a Fungo Killer permetet rendszeresen alkalmazzuk a megfelelő adagban, hogy elérjük a legjobb eredményeket.

Ellenjavallatok

 1. Allergia: Ne használja a Fungo Killer permetet, ha allergiás a propoliszra, kakukkfűre vagy bármely más összetevőre.
 2. Sérült bőr: Kerülje a Fungo Killer alkalmazását sérült, repedt vagy irritált bőrfelületeken.

Lehetséges mellékhatások

 1. Bőrirritáció: Néhány esetben előfordulhat enyhe bőrirritáció a permet alkalmazásának helyén. Ha a tünetek súlyosbodnak, hagyja abba a használatot.
 2. Érzékenységi reakciók: Ritkán előfordulhatnak érzékenységi reakciók, mint például viszketés vagy duzzanat. Azonnal hagyja abba a Fungo Killer használatát, ha ilyen tünetek jelentkeznek.
 3. Szemirritáció: Kerülje a permet szembe jutását. Ha a permet a szembe kerül, azonnal öblítse ki bő vízzel.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Fungo Killer.

back to menu ↑

Ár és Fungo Killer rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Fungo Killer nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A Fungo Killer permet ára a hivatalos weboldalon 9900 Ft. Jelenleg a gyártó egy különleges akciót kínál, ahol a termék árából 50% kedvezményt biztosítanak. Ez egy időszakos ajánlat, amelyhez nincs szükség promóciós kódra. Egyszerűen látogasson el az hivatalos weboldalra, hogy kihasználja ezt a különleges kedvezményt. Ne hagyja ki ezt az alkalmat a hatékony és kedvezményes gombaellenes kezelés beszerzésére!

Fungo Killer
9900 Ft 19800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A Fungo Killer permet szállítása kényelmesen és biztonságosan zajlik kuriérszolgálattal az egész ország területén. Önnek van lehetősége kiválasztani a készpénzes fizetést a termék kézhezvételekor, vagy az online fizetést bankkártyával. Ez biztosítja a rugalmas és könnyű vásárlási élményt, ahol a vásárlók választhatnak a nekik megfelelő fizetési módszer szerint. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget a Fungo Killer permet beszerzésére!

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Fungo Killerról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Fungo Killerról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Fungo Killer vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Nagyon elégedett vagyok a Fungo Killer permettel! Mint sportedző, gyakran találkozom lábgomba problémákkal a sportolóimnál. Miután kipróbáltam ezt a terméket, az eredmény lenyűgöző volt. Gyorsan enyhült a viszketés és a bőrpír, és a kellemetlen szag is megszűnt. Hatékony, könnyen használható, és a sportolóim is elégedettek vele.

Péter, 34 éves, sportedző

Fungo Killer-t használva megtaláltam a megoldást a lábgombámra. Munkám során sok időt töltök zárt cipőkben, és ez hajlamosított a gombásodásra. A permet rendkívül hatékony volt, és hamarosan észrevettem a javulást. Kényelmes és gyors megoldás mindazoknak, akik hasonló problémával küzdenek. Nagyon elégedett vagyok!

Katalin, 42 éves, irodai asszisztens

Szenvedtem egy kínzó lábgombától, ami kihívás elé állította mindennapi tevékenységeimet és önbizalmamat. Viszketés, bőrpír és kellemetlen szag terhelte mindennapjaimat.

Egy barátnőm ajánlotta a Fungo Killer permetet, és úgy döntöttem, kipróbálom. Az eredmény egyszerűen lenyűgöző volt! Az első alkalmazást követően éreztem, ahogy enyhülnek a viszkető érzések. A bőröm fokozatosan tisztult, és a kellemetlen szag szinte azonnal eltűnt. A permet gyorsan felszívódott, nem hagyott zsíros érzetet, és könnyen alkalmazható volt a mindennapi rutinomban.

A Fungo Killer nem csak megoldotta a problémámat, de visszaadta önbizalmamat és kényelmesebbé tette mindennapjaimat. Most már bátran viselhetem a kedvenc cipőimet, és újra örömmel végzem a munkám, anélkül, hogy a lábgomba árnyéka sújtana. Nagyon hálás vagyok a Fungo Killernek.

Anna, 28 éves, divatstiliszt

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Fungo Killerról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Fungo Killerról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Dr. Bálint Kovács vagyok, bőrgyógyász a szakmámban, és szeretném kifejezni támogatásomat és elégedettségemet a Fungo Killer permettel kapcsolatban.

A Fungo Killer egy hatékony és innovatív megoldás a gombásodás kezelésére. Azon kollégáim és én is, akik kipróbáltuk ezt a terméket, pozitív eredményekről számolunk be. Az összetevők, mint a propolisz kivonat és kakukkfű VULGARIS KIVONAT, széles spektrumú gombaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, ami hatékony kezelést tesz lehetővé.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a Fungo Killer nemcsak a tünetek enyhítésére, hanem a gombás fertőzés forrásának kezelésére is összpontosít. A termék könnyen alkalmazható és jól tolerálható, ami a betegek számára kényelmes használatot biztosít.

Mint bőrgyógyász, biztosan ajánlom a Fungo Killer permetet olyan pácienseimnek, akik gombás bőrfertőzéssel küzdenek. Egy ilyen hatékony és megbízható termék hozzájárulhat a betegség gyorsabb gyógyulásához és a tünetek enyhítéséhez.

Dr. Bálint Kovács, Bőrgyógyász
back to menu ↑

A kezelés eredményei

A Fungo Killer permet rendkívül hatékonynak bizonyult a gombásodás elleni küzdelemben, és számos felhasználó észlelte a kezelés során tapasztalt pozitív változásokat. Azok, akik rendszeresen alkalmazzák a Fungo Killer permetet a gombásodás érintett területein, beszámolnak a következő eredményekről:

 1. Gyors enyhülés: A viszketés, égés és bőrpír gyorsan enyhül a Fungo Killer használatával, biztosítva a kellemetlenségek gyors csillapítását.
 2. Bőrregeneráció: A Fungo Killer segíti a bőr regenerációját, gyorsítva a károsodott területek gyógyulását.
 3. Szagtalanítás: A termék hatékonyan szünteti meg a kellemetlen szagokat, amelyek gyakran társulnak a gombás fertőzésekhez.
 4. Hosszantartó eredmények: A rendszeres használat mellett a Fungo Killer hozzájárulhat a gombásodás ismételt kialakulásának megelőzéséhez, biztosítva hosszantartó eredményeket.
 5. Kényelmes alkalmazás: A permet könnyen alkalmazható, és gyorsan felszívódik, biztosítva a kényelmes és zavartalan használatot.

Ezen pozitív eredmények összessége azt mutatja, hogy a Fungo Killer permet hatékony választás lehet azoknak, akik gombásodással küzdenek, és a rendszeres használat révén megfigyelhetik a kívánt javulásokat.

back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Hogyan kell pontosan alkalmazni a Fungo Killer permetet?

A permetet egyszerűen kell permetezni a tiszta és száraz bőrre. Tartsa a permetet kb. 15-20 cm távolságra a bőrtől, majd finoman masszírozza be. Használja naponta legalább egyszer, reggel és este.

Meddig tart, mire láthatók a Fungo Killer eredményei?

Az eredmények egyénenként változhatnak, de sokan már néhány nap használat után észlelnek enyhülést a viszketésben és bőrpírban. A hosszabb távú eredmények érdekében folytassa a rendszeres használatot.

Milyen gyorsan érezhető a Fungo Killer hatása?

A hatás gyorsan érezhető lehet, a viszketés és égés enyhülése általában az első alkalmazást követően következik be. Az optimális eredmények érdekében javasolt a rendszeres használat.

Vannak-e mellékhatásai a Fungo Killer használatának?

A Fungo Killer általában biztonságos, de ritkán előfordulhatnak bőrirritációk.

Milyen típusú gombás fertőzésekre alkalmazható a Fungo Killer?

A Fungo Killer széles spektrumú és különféle bőrgombásodások kezelésére alkalmazható, beleértve a lábgombát, körömgombát és sportoló lábat.

Hogyan rendelhetem meg a Fungo Killer permetet?

A Fungo Killer permetet könnyen megrendelheti a hivatalos weboldalon keresztül. Egyszerűen látogasson el a rendelési oldalra, ahol biztonságosan és kényelmesen vásárolhatja meg a terméket.

Mi a Fungo Killer eltarthatósága és tárolási feltételei?

A Fungo Killer permetet száraz, hűvös helyen tárolja, távol a közvetlen napfénytől. Az eltarthatósági időt azon a dobozon vagy flakonon találja, amelyen a termék szerepel.

Fungo Killer spray gomba ellen – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Fungo Killer spray gomba ellen – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
9900 Ft 19800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo