GABA antidepressziós kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

11900 Ft 23800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A GABA kapszula a depresszió elleni küzdelemre használt termék. A GABA nevű anyagot tartalmazzák, amely segít javítani a hangulatot és csökkenti a stressz-szintet. A GABA kapszula rendszeres használata segíthet enyhíteni a depresszió tüneteit és elősegítheti az általános jó közérzetet.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Kapszulák
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 11900 Ft

Mi az a GABA?

A GABA kapszulák olyan táplálékkiegészítők, amelyek magas GABA-tartalmú kivonatot tartalmaznak. A GABA kapszulák használata segíthet csökkenteni a szorongást, javítani az alvást és támogatni a stresszkezelést. A GABA a központi idegrendszerben gátló hatást fejt ki, és fontos szerepet játszik a hangulat szabályozásában és a relaxációban.

GABA
11900 Ft 23800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

Az alábbiakban felsorolok néhány olyan tünetet és állapotot, amelyek esetén ajánlott lehet a GABA kapszulák alkalmazása:

 • Szorongás és feszültség: A GABA kapszulák segíthetnek enyhíteni a szorongást és csökkenteni a feszültséget.
 • Alvászavarok: Ha alvásproblémákkal küzdesz, például álmatlansággal vagy nehéz elalvással, a GABA kapszulák segíthetnek javítani az alvásminőséget.
 • Stresszkezelés: A GABA kapszulák használata támogathatja a stressz kezelését és segíthet ellensúlyozni a stressz okozta hatásokat.
 • Izomfeszültség: Ha tapasztalsz izomfeszültséget vagy izomgörcsöket, a GABA kapszulák enyhíthetik ezeket a tüneteket.
 • Hangulatzavarok: A GABA kapszulák használata segíthet javítani a hangulatot és támogathatja a pozitív érzelmi egyensúlyt.

A GABA kapszulák használata segíthet enyhíteni a depresszióval kapcsolatos tüneteket és problémákat. A GABA, mint természetes nyugtató és agyi neurotranszmitter, hozzájárulhat a hangulat javításához és a lelki egyensúly visszaállításához. A depresszióval járó szomorúság, reménytelenség és levertség mérséklésében és kezelésében a GABA kapszulák pozitív hatást fejthetnek ki.

Az alábbiakban egy lista található a depresszióval kapcsolatos problémák lehetséges okairól, melyeket a GABA kapszulák segíthetnek kezelni (WHO):

 1. Kémiai egyensúlyhiány az agyban: Az agyi neurotranszmitterek, mint például a GABA, szabályozzák a hangulatot és az érzelmi állapotot. A depresszióban gyakran tapasztalható az agyi kémiai egyensúly felborulása, amely befolyásolhatja a hangulatot és a mentális jólétet.
 2. Stressz és szorongás: A hosszú távú stressz és a magas szintű szorongás hozzájárulhatnak a depresszió kialakulásához. A GABA kapszulák nyugtató hatásuk révén segíthetnek csökkenteni a stresszt és szorongást, ami pozitív hatással lehet a hangulatra.
 3. Alvászavarok: Alvászavarok, mint például az álmatlanság vagy a nem pihentető alvás, gyakoriak a depresszióval küzdő embereknél. A GABA kapszulák segíthetnek javítani az alvás minőségét és elősegíteni a pihentető alvást.
 4. Genetikai hajlam: A genetikai tényezők is szerepet játszhatnak a depresszió kialakulásában. Bizonyos örökletes tulajdonságok és gének hajlamosíthatnak valakit a depresszióra. A GABA kapszulák olyan módon befolyásolhatják az agyi neurotranszmitterek működését, amelyek segíthetnek csökkenteni a depressziós tüneteket.

Hogyan működik? Mire jó?

A GABA kapszulák a depresszió elleni küzdelemben az alábbi módon hatnak:

 • Nyugtató hatás: A GABA (gamma-aminovajsav) egy inhibítor neurotranszmitter, amely nyugtató hatást fejt ki az agyban. A kapszulákban található GABA segíti az agy idegrendszerének megnyugvását és a stresszreakciók csökkentését. Ezáltal segít enyhíteni a depresszió tüneteit és javítja a hangulatot.
 • Stressz csökkentése: A GABA kapszulák csökkenthetik a stressz szintjét azáltal, hogy gátolják az agyi stresszreakciókat és serkentik a nyugalmat. Ez fontos szerepet játszik a depresszió kezelésében, mivel a stressz és a depresszió gyakran összefügg egymással.
 • Alvás javítása: A GABA segíthet javítani az alvás minőségét és elősegíteni a pihentető alvást. Az alvászavarok és a depresszió gyakran társulnak egymással, és a GABA kapszulák nyugtató hatása segíthet normalizálni az alvási mintázatokat és javítani az éjszakai pihenést.
 • Hangulatstabilizálás: A GABA közvetlen hatással van a hangulatot szabályozó agyi területekre. A kapszulákban található GABA segíthet fenntartani a megfelelő hangulatot, csökkentve a depresszió és az alacsony hangulat okozta tüneteket.

GABA előnyei

 • Stressz csökkentése: A GABA segít csökkenteni a stresszt és szorongást, hozzájárulva a nyugodt és kiegyensúlyozott állapothoz.
 • Hangulatstabilizálás: A GABA kapszulák segítenek fenntartani az egészséges hangulatot és javítani a mentális állapotot.
 • Alvás minőségének javítása: A GABA hozzájárul a pihentető alváshoz és az alvás minőségének javításához.
 • Idegrendszer támogatása: A GABA kapszulák támogatják az idegrendszer egészségét és működését.
back to menu ↑

Összetevők

 • Gamma-aminovajsav (GABA): A fő hatóanyag, amely nyugtató hatást fejt ki az agyban, és szerepet játszik a stressz és a hangulat szabályozásában.
 • Töltőanyagok és segédanyagok: Az összetevők között lehetnek töltőanyagok és segédanyagok, amelyek segítik a kapszulák stabilitását és könnyű fogyasztását.

Az összetevők együttesen segítik a GABA kapszulák hatékonyságát a depresszió kezelésében, a stressz csökkentésében és a hangulat javításában.

back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

Általában javasolt napi egy vagy két kapszula bevétele.

Ellenjavallatok

Allergiás reakciók.

Lehetséges mellékhatások

Bizonyos esetekben allergiás reakciók léphetnek fel, mint például bőrkiütés, viszketés, duzzanat vagy légszomj.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a GABA.

back to menu ↑

Ár és GABA rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A GABA nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A GABA termék ára 11900 Ft, és a gyártó 50% kedvezményt biztosít. Ez egy ideiglenes akció, nem szükséges promóciós kód. Egyszerűen látogasson el az hivatalos weboldalra a következő linken.

GABA
11900 Ft 23800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A GABA termék kiszállítása futárszolgálattal történik az egész Magyarország területén. A fizetés készpénzzel vagy kártyával történik a kézhezvételkor.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a GABA

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a GABA fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

GABA vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Évek óta küzdöttem a depresszióval, és semmi sem segített igazán, amíg meg nem találtam a GABA-t. Ezek a kapszulák megváltoztatták az életemet. Sokkal nyugodtabb vagyok, kevesebb a szorongásom, és végre élvezhetem az életet. Mindenkinek ajánlom!

Anna, 35 éves

A GABA kapszulák fantasztikusan működnek a depresszió kezelésében. Mióta szedem őket, észrevettem, hogy jobb a hangulatom, kevesebb az álmatlanságom, és energikusabb vagyok. Nem gondoltam, hogy ennyire hatékony lehet egy termék. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

János, 42 éves

Az életben sok nehézséggel találkozhatunk, és néha depresszióval kell küzdenünk. Szerencsére a GABA kapszulák segítenek megbirkózni ezzel a problémával. Azóta, hogy elkezdtem szedni őket, észrevehetően jobb a hangulatom, és könnyebben tudok megküzdeni a stresszel. Hálás vagyok ezért a termékért!

Eszter, 28 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a GABA.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a GABA lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

GABA
11900 Ft 23800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Több évtizedes orvosi tapasztalatom során rengeteg embert láttam, akik a depresszióval küzdöttek. Amikor megtudtam a GABA kapszulákról, kíváncsiságból kezdtem el kutatni a hatásukat. Nem csalódtam. Ez az innovatív termék forradalmi változást hozott a depresszió kezelésében.

A GABA kapszulák hatóanyaga, a gamma-aminovajsav, közvetlenül befolyásolja az agyi neurotranszmitterek működését. Ezáltal segít a szervezetnek ellensúlyozni a depresszióhoz kapcsolódó kémiai egyensúlyhiányokat. A klinikai vizsgálatok és a betegek tapasztalatai alapján megbízhatóan csökkenti a depressziós tüneteket, javítja a hangulatot és segít normalizálni az alvást.

A legnagyobb előnye a GABA kapszuláknak az, hogy természetes módon és mellékhatások nélkül segítenek a depresszió kezelésében. A termék minősége és hatékonysága számos szakmai szervezet által elismert és támogatott. Ajánlom mindazoknak, akik depresszióval küzdenek, és szeretnének természetes, hatékony és biztonságos megoldást találni.

A GABA kapszulák valóban hozzájárulhatnak a depresszió kezeléséhez, és segíthetnek visszanyerni az élet örömét és harmóniáját. Az én tapasztalataim alapján hatékony és megbízható választás a betegek számára. A GABA kapszulákkal sokaknak sikerült megszabadulniuk a depressziótól és visszatalálniuk az élet boldogságához.

Dr. Péter Kovács
back to menu ↑

A kezelés eredményei

 • Hangulatjavulás: A GABA kapszulák segíthetnek csökkenteni a depresszió és szorongás tüneteit, javítva ezzel a hangulatot és általános életminőséget.
 • Nyugtató hatás: A GABA segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget, ezáltal nyugtató hatást fejt ki, segítve a pihentető és mély alvást.
 • Szorongás csökkentése: A GABA természetes nyugtató hatása segít csökkenteni a szorongást és a belső nyugtalanságot.
 • Stressz kezelése: A GABA kapszulák segítenek a stressz hatékonyabb kezelésében, megkönnyítve a mindennapi kihívásokkal való megbirkózást.
 • Kiegyensúlyozottabb érzelmi állapot: A GABA hozzájárulhat az érzelmi stabilitás és egyensúly megteremtéséhez.
 • Alvásminőség javítása: A GABA segíthet normalizálni az alvásritmust, mélyebb és pihentetőbb alvást biztosítva.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Milyen hatóanyagot tartalmaznak a GABA kapszulák?

A GABA kapszulák a GABA nevű természetes anyagot tartalmazzák.

Hogyan működik a GABA a depresszió ellen?

A GABA a központi idegrendszerben nyugtató és stresszcsökkentő hatást fejt ki, ami segít csökkenteni a depresszió tüneteit.

Mennyi ideig tart, míg észrevehető hatást tapasztalok a GABA kapszuláktól?

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de általában a rendszeres használat után néhány hét múlva lehet észrevenni a hatásokat.

Vannak-e mellékhatások a GABA kapszulák használatakor?

A GABA kapszulák általában biztonságosak és jól tolerálhatók.

Mennyi ideig kell szednem a GABA kapszulákat?

A GABA kapszulák hosszabb távú használata ajánlott a legjobb eredmények eléréséhez.

Lehet-e kombinálni a GABA kapszulákat más gyógyszerekkel vagy kiegészítőkkel?

Igen.

GABA antidepressziós kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
GABA antidepressziós kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
11900 Ft 23800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo