Best price

Glutathione májvédő kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

11900 FT 23800 FT RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A Glutathione kapszulák a máj egészségének támogatására szolgáló természetes összetevőket tartalmaznak. A Glutathione kapszulák hozzájárulhatnak a máj méregtelenítő képességének növeléséhez és védelméhez.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Kapszulák
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 11900FT

Mi az a Glutathione?

Glutathione kapszulák olyan táplálék-kiegészítők, amelyekben a glutation nevű tripeptid található meg. A glutation a szervezet saját antioxidánsok közé tartozik és fontos szerepet játszik a máj egészségének fenntartásában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely számos létfontosságú funkciót lát el, mint például a méregtelenítés és a szervezetben található káros anyagok eltávolítása.

Glutathione
11900 FT 23800 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

Glutathione kapszulák alkalmazása ajánlott lehet a következő esetekben a máj egészségének támogatása érdekében:

 • Májterhelés: Ha hosszabb ideig magas méregterhelésnek vagy toxikus anyagoknak (például alkohol, környezeti szennyeződések) voltunk kitéve, a Glutathione kapszulák segíthetik a máj méregtelenítő képességének növelését.
 • Krónikus májbetegségek: Krónikus májproblémák, mint például zsírmáj, hepatitis vagy cirrózis esetén a Glutathione kapszulák segíthetik a májsejtek védelmét és a gyulladás csökkentését.
 • Életmódbeli tényezők: Stressz, elégtelen táplálkozás és alacsony antioxidáns bevitel is negatív hatással lehet a májra. A Glutathione kapszulák segíthetik a májsejtek regenerálódását és védelmét ezekben a körülményekben.
 • Májvédelmi terápiák: Amennyiben orvosi utasítás szerint májvédelmi terápiát kell végezni, például kemoterápia vagy más erős gyógyszerek mellékhatásainak enyhítése céljából, a Glutathione kapszulák hasznosak lehetnek a máj egészségének megőrzésében.

A májproblémák kialakulásának számos oka lehet, és a Glutathione kapszulák alkalmazására a következő esetekben kerülhet sor:

 • Méreganyagok és toxikus anyagok expozíciója: Hosszabb időn keresztül a környezetben található méreganyagok, szennyeződések és vegyi anyagoknak való kitettség befolyásolhatja a májműködést. Forrás: World Health Organization
 • Alkoholfogyasztás: Túlzott alkoholfogyasztás hosszú távon károsíthatja a májat és vezethet alkoholos májbetegséghez. Forrás: National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism
 • Elhízás: Elhízás és a zsírmáj betegség összefüggésbe hozható, ami a májban lerakódó zsír miatt alakulhat ki. Forrás: National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases
 • Krónikus gyulladásos betegségek: Autoimmun betegségek és krónikus gyulladások, mint a krónikus hepatitis, negatív hatással lehetnek a máj egészségére. Forrás: American Liver Foundation
 • Genetikai hajlam: Egyes genetikai tényezők meghatározóak lehetnek a májbetegségek kialakulásában. Forrás: Genetics Home Reference
 • Gyógyszerek és vegyi anyagok: Bizonyos gyógyszerek és vegyi anyagok mellékhatásként károsíthatják a májat. Forrás: U.S. Food and Drug Administration

Hogyan működik? Mire jó?

A Glutathione kapszulák a máj egészségének támogatásában több módon is hatékonyak lehetnek:

 • Antioxidáns védelem: A glutation, amely a Glutathione kapszulák fő összetevője, erős antioxidánsként működik. Ez azt jelenti, hogy védi a májsejteket a káros szabadgyökök okozta oxidatív stressz ellen. Ez különösen fontos a máj számára, mivel a méregtelenítés során számos szabadgyök keletkezik.
 • Méregtelenítő hatás: A glutation részt vesz a máj méregtelenítő folyamataiban. Segíti a májat a méreganyagok és káros anyagok eltávolításában, ami fontos a szervezet egészségének fenntartásához.
 • Májsejtek védelme: A Glutathione kapszulák hozzájárulhatnak a májsejtek védelméhez a külső tényezők, például toxinok vagy gyógyszerek okozta károsodás ellen. Ez segíthet megőrizni a máj működőképességét hosszú távon.
 • Gyulladáscsökkentés: A glutation és a Glutathione kapszulák képesek csökkenteni a gyulladásos folyamatokat a májban. Ez különösen fontos olyan állapotok esetén, mint a krónikus hepatitis vagy más gyulladásos májbetegségek.
 • Immunrendszer támogatás: Az erős immunrendszer kulcsfontosságú a máj egészségének fenntartásához. A glutation és antioxidáns tulajdonságai segíthetnek erősíteni az immunrendszert.
 • Regeneráció: A Glutathione kapszulák elősegíthetik a májsejtek regenerációját és helyreállítását, amely különösen fontos a károsodott máj esetén.

Glutathione előnyei

A Glutathione kapszulák számos előnnyel járhatnak a máj egészsége szempontjából:

 • Erős antioxidáns védelem: A Glutathione kapszulák magas glutation tartalma erős antioxidáns hatást kínál, amely véd a szabadgyökök okozta károsodásoktól és az oxidatív stressztől.
 • Máj méregtelenítésének támogatása: A glutation segít a méreganyagok eltávolításában és a káros anyagok lebontásában, ami javítja a máj méregtelenítő képességét.
 • Májsejtek regenerációja: A Glutathione kapszulák segíthetik a májsejtek regenerációját és helyreállítását, így hozzájárulva a máj egészségének fenntartásához.
 • Gyulladáscsökkentés: A glutation gyulladáscsökkentő hatású lehet, ami hasznos lehet a krónikus gyulladásos májbetegségek kezelésében.
 • Immunrendszer erősítése: Az erős immunrendszer a máj egészségének kulcsa. A Glutathione kapszulák támogathatják az immunrendszer megfelelő működését.
 • Toxikus anyagok elleni védelem: A Glutathione kapszulák segíthetnek a májsejtek védelmében, különösen akkor, amikor káros toxinok vagy gyógyszerek hatnak rájuk.
 • Szabadgyök-központú betegségek megelőzése: A Glutathione kapszulák hozzájárulhatnak a szabadgyökök okozta károsodások és betegségek kockázatának csökkentéséhez, így támogatva a máj egészségét.
 • Általános vitalitás és jó közérzet: Az egészséges máj működése hozzájárul az általános vitalitáshoz és jó közérzethez. A Glutathione kapszulák támogathatják ezt a folyamatot.
back to menu ↑

Összetevők

Glutathione kapszulák egyetlen fő összetevője a “Glutathione” nevű vegyület, amely egy tripeptid, azaz három aminosavból álló molekula. A Glutathione kapszulák hatásai a benne lévő Glutathione tulajdonságain alapulnak:

Glutathione: Ez egy erős antioxidáns, amely védi a sejteket és szöveteket a szabadgyökök okozta károsodásoktól. A glutation hozzájárul a máj méregtelenítő folyamataihoz, segíti a méreganyagok lebontását, és támogatja a májsejtek regenerációját. Emellett csökkentheti a gyulladást, ami fontos szerepet játszhat a krónikus májbetegségek kezelésében.

Glutathione
11900 FT 23800 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

Általánosan a következő módon lehet használni a Glutathione kapszulákat a máj egészségének támogatására:

 1. Adagolás: Általában napi 1-2 kapszula bevétele ajánlott..
 2. Időpont: Általában étkezés előtt vagy étkezéskor javasolt bevenni a kapszulákat. Ez segíthet a jobb felszívódásban és emészthetőségben.
 3. Vízzel: Vegyen be minden kapszulát egy pohár vízzel vagy más folyadékkal. Ez segíthet a lenyelésben és a gyors felszívódásban.
 4. Rendszeresség: Tartsa be a kapszulák rendszeres szedési ütemezését az optimális eredmények érdekében.
 5. Tartós használat: A Glutathione kapszulák hatásai hosszú távon érhetők el. A rendszeres és hosszú távú használat lehet a leghatékonyabb a máj egészségének támogatásában.

Ellenjavallatok

 1. Allergiás reakció: Ha ismert allergiája van a kapszulában található összetevőkre vagy glutationra, akkor a kapszulák használata nem ajánlott, mivel allergiás reakciókat okozhat.
 2. Súlyos krónikus betegségek: Azoknál a betegeknél, akik súlyos krónikus betegségben szenvednek vagy gyengült immunrendszerrel rendelkeznek, lehetnek ellenjavallatok a kapszulák használatára.

Lehetséges mellékhatások

 1. Emésztőrendszeri reakciók: Néhány embereknél gyomorfájás, émelygés, hányás vagy hasmenés jelentkezhet. Ezek a tünetek átmenetiek lehetnek és megszűnhetnek a kapszulák szedésének vagy a dózis csökkentésének abbahagyásával.
 2. Allergiás reakciók: Néhány embereknél allergiás reakciók, mint a bőrkiütés, viszketés, bőrpír vagy duzzanat jelentkezhetnek.
 3. Gyógyszerkölcsönhatások: Fontos figyelembe venni a lehetséges gyógyszerkölcsönhatásokat, különösen akkor, ha más gyógyszereket is szed. Ez különösen fontos a májegészségét támogató más gyógyszereket szedő betegek számára.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Glutathione.

back to menu ↑

Ár és Glutathione rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Glutathione nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A termék ára jelenleg 11 900 forint (FT), és a gyártó egy ideiglenes -50%-os kedvezményt kínál. Az akció ideiglenes és nem szükséges hozzá promóciós kód. Kérjük, látogasson el az óficiális weboldalra.

Glutathione
11900 FT 23800 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás országszerte futárszolgálattal történik. Fizetési lehetőségek: készpénzes fizetés a kézbesítéskor vagy kártyás fizetés.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Glutathioneról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Glutathioneról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Glutathione vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Kedves Mindenki! Én vagyok Katalin, és mostanra már 60 éves vagyok. Az évek múlásával megértettem, mennyire fontos az egészségünk megőrzése. A máj egészsége különösen nagy jelentőséggel bír. Régóta keresem azt a természetes módot, amellyel támogathatom a májam működését. Szerencsére találtam a Glutathione kapszulákat. Mióta használom őket, észrevettem, hogy a közérzetem javult, és a laboreredményeim is pozitív változásokat mutatnak. Nagyon hálás vagyok ezért a termékért, mely hozzájárult a máj egészségének megőrzéséhez és az általános jó közérzetemhez. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Katharina, 60 éves

Sziasztok! András vagyok, 42 éves, és munkám során gyakran kerültem különböző káros anyagokkal való érintkezésbe. A máj egészsége számomra is fontos téma, és mindig figyelemmel kísérem azokat a lehetőségeket, amelyekkel támogathatom ezt a fontos szervet. A Glutathione kapszulákat kollégáim ajánlották, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Örülök, hogy megtettem! Azóta érzem, hogy energikusabb vagyok, és a szervezetem is jobban működik. A kapszulák rendszeres szedésével úgy érzem, hogy jobb állapotban vagyok, és a májamnak is jólesik ez a támogatás. Mindenkinek, aki hasonlóan ki van téve környezeti terhelésnek, ajánlom a Glutathione kapszulákat!

András, 42 éves

Sziasztok! Gergő vagyok, 38 éves és hosszú ideje dolgozom gépjárművek szerelésével. Ebben a munkakörben gyakran találkozom különböző vegyi anyagokkal és káros anyagokkal. Az évek során rájöttem, mennyire fontos a máj egészsége, hiszen ez az a szerv, amely méregteleníti a szervezetemet. Azonban éreztem, hogy egyre fáradtabb vagyok és a közérzetem sem volt a legjobb.

Amikor hallottam a Glutathione kapszulákról és azok májtámogató hatásairól, úgy gondoltam, hogy ideje kipróbálnom. A munkám miatt nem mindig tudok tökéletesen figyelni az egészségemre, és szerettem volna olyan természetes módot találni, amellyel támogathatom a májam.

Miután elkezdtem szedni a Glutathione kapszulákat, észrevettem, hogy kevesebbet vagyok fáradt, és az általános vitalitásom is javult. Az izomfájdalmaim is enyhültek, és úgy éreztem, hogy a szervezetem könnyebben megbirkózik a környezeti terheléssel.

Fontos megemlíteni, hogy a kapszulák szedésével együtt jobban odafigyelek az étkezésemre és az életmódomra is. Észrevettem, hogy a kapszulák hozzájárulnak a méregtelenítéshez és a májsejtek regenerálódásához. Most már rendszeresen használom a Glutathione kapszulákat, és elégedett vagyok a hatásokkal.

Összességében úgy gondolom, hogy a Glutathione kapszulák jó döntés volt a máj egészségének támogatásában. Mindenkinek ajánlom, különösen azoknak, akik hasonló környezeti terhelésnek vannak kitéve. Az egészség mindig az első, és a Glutathione segít nekem abban, hogy jobban érezzem magam és jobb állapotban legyek.

Gergő, 38 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Glutathioneról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Glutathioneról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Sziasztok! Dr. Dávid vagyok, belgyógyász és gasztroenterológus. Az évek során a munkám során találkoztam számos olyan esettel, ahol a máj egészsége kulcsfontosságú tényező volt. A megelőzés és a megfelelő támogatás mindig is központi kérdés volt a pácienseim gondozásában.

A Glutathione kapszulákra nézve alaposan tanulmányoztam az evidenciát és vizsgálatokat. A glutation rendkívül fontos szerepet játszik a máj egészségének fenntartásában és a méregtelenítési folyamatokban. Amikor a pácienseimnek májproblémáik vannak, vagy a májfunkciójukat támogatni szeretnék, a Glutathione kapszulákat ajánlom nekik.

A glutation antioxidáns tulajdonságai hozzájárulnak a sejtek védelméhez és az oxidatív stressz csökkentéséhez, amely különösen fontos a májsejtek esetében. Az evidencia azt mutatja, hogy a glutation hozzájárulhat a májsejtek regenerációjához, a méreganyagok eltávolításához és az immunrendszer támogatásához.

A személyre szabott terápia és kezelés mindig alapvető, és a páciensek egészsége mindig az elsődleges szempont.

Dr. Dávid, Belgyógyász és Gasztroenterológus
back to menu ↑

A kezelés eredményei

A Glutathione kapszulák alkalmazásának eredményeként számos pozitív hatás észlelhető a máj egészségére:

 1. Méregtelenítés támogatása: A glutation segít a méreganyagok eltávolításában és a káros anyagok lebontásában, ami javítja a máj méregtelenítő képességét.
 2. Májsejtek regenerációja: A Glutathione kapszulák hozzájárulhatnak a májsejtek regenerációjához és helyreállításához, ami segíthet a máj egészségének fenntartásában.
 3. Antioxidáns védelem: A glutation erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek védik a májsejteket a szabadgyökök okozta károsodásoktól.
 4. Gyulladáscsökkentés: A glutation és a Glutathione kapszulák képesek csökkenteni a gyulladásos folyamatokat a májban, ami fontos szerepet játszhat a krónikus májbetegségek kezelésében.
 5. Immunrendszer támogatás: Az erős immunrendszer kulcsfontosságú a máj egészségének fenntartásához. A glutation és antioxidáns tulajdonságai segíthetnek erősíteni az immunrendszert.
 6. Általános jó közérzet: Az egészséges máj működése hozzájárulhat az általános vitalitáshoz és jó közérzethez. A Glutathione kapszulák hozzájárulhatnak a test energetizálásához és jobb állapotban tartásához.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Mi az a Glutathione, és milyen szerepet játszik a máj egészségében?

A Glutathione egy antioxidáns, amely fontos szerepet játszik a sejtek védelmében és a méregtelenítő folyamatokban. A máj egészségének támogatásában is kulcsszerepet játszhat.

Kiknek ajánlott a Glutathione kapszulák használata a máj egészségének támogatására?

A Glutathione kapszulák hasznosak lehetnek azoknak, akiknek a máj egészsége fontos, különösen azoknak, akik krónikus májbetegségekkel, toxin expozícióval vagy életmódbeli tényezőkkel szembesülnek.

Milyen gyakran kell szednem a Glutathione kapszulákat?

Általában 1 vagy 2 kapszula naponta.. Az adagolási utasításokat a címkén.

Vannak-e mellékhatások a Glutathione kapszulák szedésekor?

Néhány ember emésztőrendszeri reakciókat, allergiás tüneteket vagy egyéb mellékhatásokat tapasztalhat.

Mennyi időbe telik, amíg észrevehetőek lesznek a pozitív hatások?

A hatások egyénenként változhatnak. Néhány ember esetében viszonylag rövid időn belül észrevehetőek a változások, míg másoknál hosszabb időre lehet szükség.

Hol vásárolhatom meg a Glutathione kapszulákat?

A Glutathione kapszulákat gyógyszertárakban, egészségügyi üzletekben vagy online vásárlással szerezheti be. Mindig érdemes megbízható forrásból vásárolni.

Van-e valamilyen korlátozás az Glutathione kapszulák használatában? Pl. különleges étrend vagy életmód?

Bár nincs szigorú étrend vagy életmódbeli követelmény a Glutathione kapszulák szedéséhez, az egészséges életmód, kiegyensúlyozott étrend és a dohányzás vagy alkoholfogyasztás mérséklése mindig segíthetik a máj egészségét.

Glutathione májvédő kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Glutathione májvédő kapszulák – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
11900 FT 23800 FT
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo