Best price

Lumiskin: az innovatív formula a pigmentáció ellen!

13900 Ft 27800Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Hivatalos oldal Nézz le
Természetvédelmi feltételek Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó.
Gyógyszertári üdülési feltételek Pult fölött
fizetés Miután megkapta
A szállítás országa Magyarország, Európai Únió
Szerkezet Teljesen természetes
Szállítási feltételek 3-10 nap
Elérhetőség Raktáron
Vásárlói vélemények Nagyon pozitív
Elérhetőség a gyógyszertárban Nem
Elérhetőség az Amazon-on Nem

Lumiskin: az innovatív formula a pigmentáció ellen!

A Lumeskin egy igazán kivételes krém, amely tökéletesíti a bőr védelmi funkcióit, és képes véglegesen kiküszöbölni a bőr hiperpigmentációját, megakadályozva annak megismétlődését. Ez a krém kiválóan alkalmas a ráncok elleni küzdelemre és a legmarkánsabb ráncok megelőzésére is, valamint az arcszín egyenletesebbé, ragyogóbbá és egészségesebbé tételéhez. Röviden, ennek a terméknek köszönhetően szebb leszel! A Lumiskin nemcsak az arcfoltok esetén hatásos, hanem a nyakat, vállakat, karokat és dekoltázsokat érintők esetében is; ráadásul hatékony és biztonságos bármilyen típusú bőrön, még a legérzékenyebb és legkényesebb bőrön is.

Lumiskin
13900 Ft 27800Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Miért működik a Lumiskin?

A Lumiskin egy innovatív formulájú krém, amelyet kifejezetten a bőr hiperpigmentációjának leküzdésére terveztek. A Lumiskin mindössze 30 nap alatt hatékonyan működik a sötét foltok ellen, semlegesíti a felesleges melanin pigmentációt, aktiválja a kötőszövet anyagcseréjét és serkenti az új kollagén rostok képződését. A Lumiskin egyedülálló összetétele a legfejlettebb alkatrészeket tartalmazza a nagy teljesítmény érdekében. A Lumiskin hármas akcióval rendelkezik:

 •  Megakadályozza a bőr elszíneződésének súlyosbodását és a további bőrfoltok megjelenését.
 •  Halványítja a bőrhibákat és leküzdi a hiperpigmentációt.
 •  Beállítja és kiegyenlíti a bőr tónusát.

A Lumiskin mindössze 4 hét alatt működik, helyreállítva a normál arcszínt.

back to menu ↑

Hol lehet megvásárolni a Lumiskint Olaszországban?

A Lumiskin nem található gyógyszertárakban vagy olyan piactereken, mint az Amazon, de valójában csak a gyártó hivatalos weboldalán keresztül vásárolhatja meg a terméket, ezzel elkerülhető a hamisított termékek elterjedése, hatástalan vagy káros a bőr egészségére . A Lumiskin krém ára korlátozott ajánlat, 50% -os kedvezménnyel és ingyenes szállítással. Nem kell semmire számítani, csak akkor kell fizetnie a krémért, ha a csomag megérkezik az otthonába. Mit vár, hogy most megrendelje, csak egy kattintás!

Lumiskin
13900 Ft 27800Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Megfogalmazása

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a Lumiskin biztonságos termék, és megbízható és garantált összetevők eredménye, amelyek szinergiában működve garantálják a fantasztikus eredményeket.

Az összetevőket a hivatalos weboldalon jelentjük:

 •  A  tiszta kollagén , amely mindig is a bőr barátja volt, az a fő elem, amely lehetővé teszi, hogy arcszínünk rugalmasnak, fénylőnek és foltoktól és ráncoktól mentesnek tűnjön.
 •  A  lumiszféra segít finom módon egyensúlyba hozni a melanint, és pompás színt kölcsönöz a bőrünknek,  ezzel megvilágítva a természetes fényt.
 •  A  jázmin- és jojobaolaj javítja a bőr rugalmasságát és elindítja a regenerációs folyamatot, enyhítve az arcot a gyulladástól és a pattanásoktól, valamint megelőzve a napsugarak veszélyes hatásait.

Ezek a Lumiskin csodálatos elemei, amely hatékony, de mellékhatások nélküli termék, szilikonok, tartósítószerek, parabének vagy kémiai elemek nélkül, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki.

Lumiskin
13900 Ft 27800Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Használati útmutató

A bőr javítása nagyon egyszerű, gyors és olcsó. Valójában a terméket nagyon egyszerű krémként kell használni, reggel és este egyaránt, az érintett területeken. Abban az esetben, ha úgy dönt, hogy a krémet csak megelőzésként vagy ránctalanításként használja, akkor csak a napi tisztítás után azonnal alkalmazhatja reggel.

A Lumiskin használata nagyon egyszerű a következő eljárással, amelyet négy hétig meg kell ismételni egymás után:

 • Vigye fel a terméket minden reggel és este, az arcra vagy a bőrfoltok által érintett részekre, ügyelve arra, hogy az érintett területeket alaposan megmossa az alkalmazás előtt.
 • Masszírozza a terméket körkörös és finom mozdulatokkal, hogy biztosítsa a krém megfelelő behatolását, hogy a hatóanyagok hatni tudjanak.
 • A Lumiskin alkalmazása során nem ajánlott más kozmetikai krémeket használni.
 • Az eredmények maximalizálása érdekében ajánlott egy hónapig tartó kúrát befejezni.

Az eredmény? Már egy hét elteltével azok, akik kipróbálták a terméket, észrevették, hogy a bőr jelentősen javult. Csak egy hónap elteltével az arc újra ragyog, a ráncok eltűntek, a bőrfoltok pedig nyom nélkül maradtak.

back to menu ↑

Klinikai vizsgálatok

Számos klinikai teszt igazolta a Lumiskin hatékonyságát a bőr elszíneződésének eltávolításában. A tesztek végén összegyűjtött adatok azt mutatják, hogy az esetek 100% -ában csökkent a hiperpigmentáció, az első javulásokat már az alkalmazás első hetében mérték, a bőr állapotainak jelentős javulásával. 30 nap elteltével vagy a teljes Lumiskin-kezelés végén a bőrhibák és ráncok csökkenését tapasztalták. A Lumiskin-t kipróbáló alanyok 98% -a szerint a krém rendszeres használata csökkentette az elszíneződést, és simává és rugalmassá tette a bőrt. A Lumiskin a hiperpigmentáció minden típusán működik, függetlenül az őket okozó tényezőktől, például a hormonális egyensúlyhiánytól,

back to menu ↑

De mindez garantált?

A gyártó azt is kijelenti, hogy a kozmetikai és szépségápolási szakértők véleménye valóban pozitív az új, mérgező komponensek nélküli formulával kapcsolatban, amint arról a termék hivatalos honlapja beszámolt. A terméket használók 100% -ában azonnal figyelemre méltó eredményeket láttak a bőr pigmentációjának eltávolításában. Az alkalmazás első hetében mindenki észrevette a bőrének látható javulását, és a termék 30 napos alkalmazása után a pigmentációval kapcsolatos problémák teljesen megszűntek. Azokban a nőkben, akik rendszeresen használják a krémet, ismét hasznot húznak az egyenletes arcszínből.

back to menu ↑

Meglepő eredmények az első használat után

Sokan vannak, akik már kipróbálták a Lumiskint, és mindannyian nagyon elégedettek az eredménnyel. A Lumiskin rendszeres használatából következő előnyök származhatnak tehát:

 • a bőr elszíneződésének csökkentése;
 • a bőrfoltok eltűnése;
 • az arcszín és az egységes bőrszín javítása, a ráncok csökkentése, valamint a bőr tónusának és rugalmasságának növelése.

A Lumiskin-t kipróbáló alanyok 98% -a szerint a krém rendszeres használata csökkentette az elszíneződést, és simává és rugalmassá tette a bőrt. Tehát csak bízni kell és meg kell vásárolnia a terméket, hogy azonnal láthassa az eredményeket.

Lumiskin
13900 Ft 27800Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Az orvos véleménye

«A Lumiskin hatékonyan működik a bőr pigmentáció elleni fejlett formulájának köszönhetően, és a piacon elérhető legfejlettebb komponenseket tartalmazza. Betegeim tapasztalatai szerint azt mondhatom, hogy ennek a krémnek a rendszeres használata nemcsak az öregségi foltok megszüntetésében segít, hanem jelentősen javítja a bőr minőségét és megjelenését. A Lumiskin a foltok halványításával és a bőr öregedésének hatásainak csökkentésével működik. Ajánlom, mivel nem tartalmaz parabéneket vagy allergéneket, ezért mindenki számára megfelelő. ”

Laura Bori. Kozmetológus. Bari

back to menu ↑

Fogyasztói vélemények

“Hosszú ideig szenvedtem az öregedési foltok problémájától, különösen a bal arcomon volt, ami nagyon zavart, mivel észrevettem, hogy mások tekintete és figyelme mindig ezzel végződik, ezért úgy döntöttem, hogy vásárolok A Lumiskin, egy speciális krém az ilyen típusú bőrproblémákra, amely halványítja a foltokat és kiegyenlíti a bőr színét. Nagyon örülök a kapott eredményeknek. ” Lucia, Firenze
«A problémám a szeplő volt. Az arcomon többen voltak, amelyek minden nyáron megjelentek, és foltok maradtak rajtam. Láttam az interneten a Lumiskin hirdetést, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom kipróbálni, miután elolvastam az ügyfél ajánlásait. Azt kell mondanom, hogy meglepődtem az eredményekkel, mert kevesebb, mint egy hónap múlva megoldottam a problémát, a foltok eltűntek, és a bőröm most már egységes színű. Azt javaslom”. Diego, Torino
«Terhesség után megteltem a chloasma gravidarum által okozott foltokkal, és nem igazán tudtam, hogyan szabaduljak meg tőle, szerencsére egy barátom ajánlotta a Lumiskint. Megvettem a hivatalos weboldalon, és néhány nap múlva megkaptam. Azonnal elkezdtem használni és látni az eredményeket. Minden nőnek ajánlom ezt a krémet! ». Roberta, Forlì
«Valahányszor kiteszem magam a napnak, napfoltokkal töltem fel odáig, hogy nem akarok strandolni. Nem bírtam tovább, úgy döntöttem, hogy teszek valamit, és úgy döntöttem, hogy a Lumiskinre hagyatkozom. Örülök a döntésemnek, mert a Lumiskin a bőr hiperkómiái ellen hat és hat. ” Paola, Nápoly
9.3 Total Score
Következtetések

Ez az innovatív krém a bőr depigmentálására szolgál, azáltal, hogy semlegesíti a hámsejtekben felhalmozódó melaninfelesleget, hatékonyan aktiválja a kötőszövet anyagcseréjét és ezáltal serkenti az új kollagénrostok képződését. Egyedülálló formulája a következő előnyökkel jár a bőr számára is: ● megakadályozza a túlzott bőrszín megismétlődését ● beavatkozik a bőr tónusának világosodásába ● küzd a hiperpigmentációval ● szabályozza és kiegyenlíti a bőr tónusát Mit vársz a megvásárlásához?

Ár
9.5
Hatékonyság
9.5
Vásárlói vélemények
9
A termék összetétele
9
Gyors szállítás
9.5
User Rating: Be the first one!
Lumiskin: az innovatív formula a pigmentáció ellen!
Lumiskin: az innovatív formula a pigmentáció ellen!
13900 Ft 27800Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo