Best price

Nootronin kapszulák az agyműködés javítására – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

12900 FT 25800 FT RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A Nootronin kapszulák a agyműködés javítására szolgáló táplálékkiegészítők, amelyek elősegítik a kognitív teljesítmény növelését és a mentális éberség fokozását. A Nootronin kapszulák speciális összetevőiknek köszönhetően támogatják az agyi funkciókat, segítve a koncentrációt, emlékezetet és tanulási képességet.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Kapszulák
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 12900FT

Mi az a Nootronin?

A Nootronin kapszulák olyan speciálisan kifejlesztett táplálékkiegészítők, melyek célja az agyműködés és kognitív funkciók javítása. Ezek a kapszulák olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek hozzájárulhatnak a mentális teljesítmény fokozásához és az agyi hatékonyság növeléséhez.

Nootronin
12900 FT 25800 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

Nootronin kapszulák alkalmazása ajánlott lehet a következő esetekben:

 • Koncentráció és figyelem javítása: Ha nehézségekkel küzdesz a hosszú távú koncentrációval, vagy problémáid vannak a figyelem összpontosításával, a Nootronin kapszulák segíthetnek növelni a fókuszt és figyelmet.
 • Tanulás és memória támogatása: Amennyiben tanulás vagy emlékezés terén szeretnél hatékonyabb lenni, a Nootronin kapszulák bevétele elősegítheti a memória teljesítményének javulását és könnyebben tanulhatsz.
 • Mentális teljesítmény növelése: Ha olyan szellemi kihívások előtt állsz, amelyek magas mentális teljesítményt igényelnek, például munkahelyi projektek vagy versenyek, a Nootronin kapszulák segíthetnek fokozni a mentális hatékonyságot.
 • Stressz és szorongás csökkentése: Nootronin kapszulák használatakor tapasztalható hatások között olyanok is lehetnek, amelyek segíthetnek a stressz és szorongás enyhítésében, mivel bizonyos összetevőik pozitív hatással lehetnek az idegrendszerre.

Az apátia és a lassúság kialakulását befolyásoló okok általános listája a következő:

 • Pszichológiai tényezők: Stressz, szorongás, depresszió vagy más pszichológiai problémák átélése vezethetnek apátia és lassúság kialakulásához.
 • Fizikai egészség: Különböző betegségek, alváshiány, helytelen táplálkozás vagy más fizikai tényezők befolyásolhatják a szervezet általános állapotát és apátiát okozhatnak.
 • Társadalmi izoláció: A társadalmi támogatás hiánya és az elszigetelődés a külvilágtól hozzájárulhat az apátia és a passzivitás kialakulásához.
 • Monotonitás és rutin: Állandó rutin és változatlan környezet a változatosság és új kihívások hiányát eredményezheti, ami apátiához vezethet.
 • Alacsony motiváció: A cselekvésekre vagy célokra való alacsony motiváció vagy érdeklődés apátiát és közönyt válthat ki.
 • Túlzott terhelés: A túlzott munkaterhelés és kimerültség érzése apátia kialakulását okozhatja.
 • Az agy kémiai egyensúlyának megbomlása: Az agy kémiai egyensúlyának zavarai, mint például az idegi átvivő anyagok hiánya, befolyásolhatják a hangulatot és az aktivitást.
 • Személyes problémák: Kapcsolati konfliktusok, pénzügyi nehézségek és más személyes problémák apátiát és lassúságot okozhatnak.

Hogyan működik? Mire jó?

Nootronin kapszulák módjai, ahogyan hatnak az agyműködés javítására:

 • Kognitív Teljesítmény Fokozása: A Nootronin kapszulák olyan nootropikus összetevőket tartalmazhatnak, amelyek serkentik az agy működését és javítják a kognitív funkciókat, például a gondolkodást, az emlékezetet és a problémamegoldó képességet.
 • Neuronális Kommunikáció Javítása: Bizonyos összetevők elősegíthetik a neuronok közötti kommunikációt az agyban. Ez hozzájárulhat az információ hatékonyabb átviteléhez és a mentális éberség növeléséhez.
 • Energiatermelés Fokozása: Nootronin kapszulák olyan anyagokat is tartalmazhatnak, amelyek támogatják az agysejtek energiatermelését. Ennek eredményeképpen növekedhet a mentális energia és a hosszabb ideig tartó koncentráció.
 • Antioxidáns Védelem: Néhány összetevő antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, ami segíthet védeni az idegsejteket a káros szabadgyökök okozta károsodástól. Ez fontos a mentális életerő és az agyi egészség szempontjából.
 • Neurotranszmitter Szintek Szabályozása: A kapszulák olyan anyagokat is tartalmazhatnak, amelyek hozzájárulhatnak a megfelelő neurotranszmitter szintek fenntartásához az agyban. Ez befolyásolhatja a hangulatot, a stressztűrést és az éberséget.
 • Gyulladáscsökkentés: Néhány összetevő gyulladáscsökkentő hatásokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek csökkenteni az agy gyulladását és támogatni az optimális agyműködést.
 • Oxigénellátás Fokozása: Az egyes összetevők elősegíthetik a véráramlást az agyban, ami lehetővé teszi a megfelelő oxigén és tápanyagellátást. Ez fontos az agy hatékony működéséhez.
 • Szinkronizált Agyi Hullámok: Bizonyos nootropikus anyagok befolyásolhatják az agyi hullámokat, elősegítve az optimális működést és a kreativitást.

Nootronin előnyei

A Nootronin kapszulák agyműködés javítására szolgáló előnyei közé tartozhatnak:

 • Fokozott Kognitív Teljesítmény: A Nootronin kapszulák segíthetnek javítani a kognitív funkciókat, beleértve a memóriát, koncentrációt és gondolkodási képességeket.
 • Mentális Éberség Növelése: Az összetevők támogathatják az agyi éberséget és segíthetnek megnövelni az éleslátást, ami különösen hasznos lehet stresszes vagy intenzív szellemi tevékenységek során.
 • Jobb Tanulási Képességek: A Nootronin kapszulák elősegíthetik az információ hatékonyabb feldolgozását és emlékezetét, ami segíthet könnyebben tanulni és új ismereteket elsajátítani.
 • Fokozott Kreativitás: Bizonyos nootropikus összetevők lehetővé tehetik a kreativitás és problémamegoldó képességek növelését.
 • Stressz és Szorongás Csökkentése: Néhány összetevőnek nyugtató hatása lehet, ami segíthet csökkenteni a stresszt és szorongást, és javíthatja a hangulatot.
 • Hosszabb Tartó Koncentráció: A kapszulák hatására javulhat a koncentráció és figyelem időtartama, ami hasznos lehet hosszabb távú mentális tevékenységek során.
 • Agyműködés Védelem: Az antioxidánsok jelenléte védelmet nyújthat az agysejtek számára a károsító szabadgyökökkel szemben, segítve az agy hosszú távú egészségét.
 • Jobb Munkamemória: A Nootronin kapszulák támogathatják a munkamemóriát, ami a rövid távú információk tárolásáért felelős, így hatékonyabbá válhat a napi feladatok végrehajtása.
 • Általános Mentális Jólét: A hatásos agyműködés javítása által a Nootronin kapszulák hozzájárulhatnak az általános mentális jóléthez és életminőséghez.
back to menu ↑

Összetevők

Íme a Nootronin összetevőinek listája és hatásuk az agyműködés javítására:

 • L-tirozin: Ez az aminosav összetevő növelheti az agyban lévő neurotranszmitterek szintjét, mint például a dopamin, ami javíthatja a hangulatot, a koncentrációt és a kognitív teljesítményt.
 • Magnézium: A magnézium fontos szerepet játszik az idegrendszer szabályozásában, és hozzájárulhat a relaxációhoz és a stressz csökkentéséhez, ami javíthatja az alvás minőségét és az agy általános állapotát.
 • Triptofán: A triptofán előanyaga a szerotonin nevű neurotranszmitternek, ami befolyásolja a hangulatot és az alvást. Segíthet javítani a hangulatot és enyhítheti az alvásproblémákat.
 • Foszfatidil-szerin: Ez egy foszfolipid, ami kulcsfontosságú a sejthártyákban. Segíthet javítani a neuronok közötti kapcsolatot és támogatni a normális agysejt-működést.
 • GABA: A gamma-aminovajsav (GABA) egy gátló neurotranszmitter, ami segíthet csökkenteni az idegrendszeri gerjedést, elősegítheti a relaxációt és enyhítheti a stresszt és szorongást.
 • B6-vitamin: A B6-vitamin fontos szerepet játszik a neurotranszmitterek szintézisében és az aminosavcserében. Hozzájárulhat az idegrendszer normális működéséhez és az energia szintjéhez.
Nootronin
12900 FT 25800 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

A Nootronin kapszulák használatára az agyműködés javítása érdekében a következő módon lehet gondolni:

 1. Adagolás és Utasítások: Az első és legfontosabb lépés az, hogy kövesd az adagolási útmutatót a termék csomagolásán vagy az utasításokban. Ez általában 1 kapszula naponta.
 2. Időzítés: Fontos meghatározni, hogy mikor érdemes bevenni a kapszulákat. Például sokan reggel vagy délelőtt veszik be őket, mivel ezek a időpontok hozzájárulhatnak a napi mentális teljesítmény fokozásához.
 3. Rendszeresség: Ahhoz, hogy a Nootronin kapszulák hatása érezhető legyen, érdemes rendszeresen alkalmazni őket. A rendszeresség segíthet fenntartani az optimális agyműködést hosszabb távon.
 4. Vízzel Vétel: Mindig vegyél be a kapszulákat egy pohár vízzel vagy más folyadékkal. Ez segíthet a kapszulák gyorsabb felszívódásában és hatásának megjelenésében.

Ellenjavallatok

 1. Allergia és Egyéni Érzékenység: Ha allergiás valamelyik összetevőre, akkor a Nootronin kapszulák használata kerülendő. Ezenkívül az egyéni érzékenység is negatív reakciókat okozhat.
 2. Szív- és Érrendszeri Problémák: Azoknak, akiknek szív- és érrendszeri problémáik vannak, magas vérnyomásuk vagy más kardiovaszkuláris betegségeik.

Lehetséges mellékhatások

 1. Rettegésérzet vagy Álmatlanság: Néhány összetevő nyugtalanságot, alvásproblémákat vagy fokozott idegességet okozhat, különösen ha este szedik.
 2. Gyomorproblémák: Néhány embernél gyomorpanaszokat, hányingert vagy más emésztési problémákat okozhat a Nootronin szedése.
 3. Gyógyszerkölcsönhatások: Néhány Nootronin összetevője kölcsönhatásba léphet bizonyos gyógyszerekkel.
 4. Allergiás Reakciók: Ritka esetekben néhány összetevő allergiás reakciót válthat ki allergiás vagy érzékeny bőrű egyéneknél.
 5. Idegi Reakciók: Lehetséges reakciók közé tartozik a fokozott idegesség, szorongás vagy ingerlékenység.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Nootronin.

back to menu ↑

Ár és Nootronin rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Nootronin nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A termék ára 12 900 Ft, és a gyártó jelenleg 50%-os kedvezményt kínál. Ez egy ideiglenes akció, aminél nem szükséges promóciós kód. Csak látogasd meg az hivatalos weboldalt.

Nootronin
12900 FT 25800 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás az egész ország területén futárszolgálattal történik. Fizetési lehetőségek: készpénzes fizetés a kézbesítéskor vagy bankkártyás fizetés.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Nootroninról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Nootroninról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Nootronin vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Nagyon elégedett vagyok a Nootronin kapszulákkal. Munkám során gyakran szükséges a pontos számolás és a gondos munka, és ez időnként kihívást jelenthet a koncentráció szempontjából. Mióta elkezdtem szedni a Nootronin kapszulákat, észrevettem, hogy a gondolkodásom tisztább és éberebb lett. A munkamemóriám is javult, és könnyebben tudom kezelni a komplex feladatokat. A kapszulák nem csak a munkámhoz, hanem az életemhez is pozitív változást hoztak. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné fokozni az agyi teljesítményét.

Márta, 39 éves

A Nootronin kapszuláknak köszönhetően éreztem, hogy az agyam sokkal hatékonyabban működik. Mint jogász, a munkámhoz precíz gondolkodás és koncentráció szükséges, és a Nootronin segített javítani ezeket a képességeket. Az agyi köd, amit néha éreztem, eltűnt, és most könnyebben tudom elemezni és megoldani az ügyeket. Ez a kiegészítő hozzájárult ahhoz, hogy magabiztosabban tudjam végrehajtani a munkám, és hatékonyabb legyek a mindennapi kihívásokban.

Gábor, 46 éves

Nagyon örülök, hogy felfedeztem a Nootronin kapszulákat. Mint fiatal projekttervezőnek, a kreativitásom és a koncentrációm elengedhetetlenek a mindennapi munkámban. Azonban a hosszú munkaórák és a komplex projektek idővel kimerítővé válhatnak. Ebben a helyzetben kezdtem el használni a Nootronin kapszulákat, és az eredmények egyszerűen fantasztikusak.

Az első dolog, amit észrevettem, az az volt, hogy reggelente sokkal frissebbnek és kipihentebbnek ébredtem. Ezáltal már a munkanap kezdetén éreztem, hogy az agyam éberebb, és könnyebben tudok belemerülni a tervezési feladatokba. A kreativitásom is növekedett, és jobban tudtam kezelni a kihívásokat és az új ötleteket.

Egy másik fontos előny a hosszabb tartó koncentráció volt. Már nem kellett olyan gyakran szünetet tartanom, mint korábban, és az energiaszintem is stabilabb maradt. Az agyi köd, ami néha zavart, teljesen eltűnt. Emellett a stressz kezelése is könnyebbé vált, és jobban tudtam kezelni a munka és a projekt határidőket.

Az összességében a Nootronin kapszulák valóban pozitív hatással voltak az agyi teljesítményemre és a mindennapi produktivitásomra. A munkám hatékonysága és minősége is javult, és ezenkívül a személyes életminőségem is pozitív irányban változott. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló szellemi kihívásokkal néz szembe, és szeretné fokozni a munkáját és kreativitását.

Dávid, 28 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Nootroninról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Nootroninról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Nagyon izgalmas pillanat volt számomra, amikor megismerkedtem a Nootronin kapszulákkal, és elkezdtem tanulmányozni azok hatásait. Mint neurológus, mindennapi szakmai tevékenységem során érdekel a kognitív funkciók javítása és az agy egészségének támogatása.

Az átfogó kutatások és a kapszulák összetétele alapján megállapíthatom, hogy a Nootronin jól átgondolt és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek pozitív hatással lehetnek az agy működésére. A L-tirozin és a foszfatidil-szerin például olyan összetevők, amelyek az agysejtek és neurotranszmitterek támogatásához járulhatnak hozzá.

Az évek során tapasztaltam, hogy egyre több embernek van szüksége olyan megoldásokra, amelyek támogatják a mentális teljesítményüket a mindennapi kihívások közepette. A Nootronin kapszulák célzottan tervezett formula lehet, amely segíthet a koncentráció, a kognitív képességek és a mentális éberség javításában.

Ugyanakkor fontosnak tartom megjegyezni, hogy minden személy egyedi, és a kiegészítők hatása eltérhet. Az agy egészsége rendkívül fontos, és a megfelelő információval és támogatással még hatékonyabbá tehető.

Orvos Dr. Zoltán, Neurológus
back to menu ↑

A kezelés eredményei

A Nootronin kapszulák használatának eredményeként tapasztalható lehet:

 1. Fokozott Koncentráció és Éberség: Az összetevők támogathatják a koncentrációt és az agyi éberséget, lehetővé téve hosszabb ideig tartó és hatékonyabb mentális tevékenységet.
 2. Jobb Kognitív Teljesítmény: A kapszulák segíthetnek javítani a memóriát, a gondolkodást és a problémamegoldó képességeket, ami fontos a mindennapi életben és a munkában.
 3. Kreativitás Fokozása: Néhány összetevő növelheti a kreativitást és a gondolatok szabadabb áramlását, ami segíthet új ötletek generálásában.
 4. Stressz és Szorongás Csökkentése: Bizonyos összetevőknek nyugtató hatásuk lehet, ami segíthet csökkenteni a stresszt és szorongást, hozzájárulva az általános mentális jóléthez.
 5. Jobb Munkamemória: A Nootronin kapszulák támogathatják a munkamemóriát, ami nélkülözhetetlen a napi feladatok hatékony kezeléséhez.
 6. Energiaszint és Vitalitás Növelése: A kapszulák összetevői hozzájárulhatnak a mentális és fizikai energiaszint növeléséhez, ami elősegítheti a produktivitást és az aktív életstílust.
 7. Általános Mentális Jólét: A hatékony agyműködés és a növekvő önbizalom miatt a Nootronin használatával nőhet az általános mentális jólét és életminőség.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Mi az a Nootronin kapszula és mire szolgál?

A Nootronin kapszula olyan táplálékkiegészítő, amelynek célja az agy működésének javítása, beleértve a koncentrációt, a memóriát és a kognitív teljesítményt.

Milyen összetevőket tartalmaz a Nootronin kapszula?

A Nootronin kapszulák tartalmaznak többek között L-tirozint, magnéziumot, triptofánt, foszfatidil-szerint, GABA-t és B6-vitamint.

Mennyi idő alatt kezdem észlelni a hatást a Nootronin szedése után?

Az egyéni választól függ, de néhány felhasználó már az első hetekben észlelheti a növekvő éberséget és koncentrációt.

Vannak-e mellékhatások a Nootronin szedésekor?

Bár általában jól tolerálható, néhány felhasználó enyhe mellékhatásokat észlelhet, mint például idegesség vagy gyomorproblémák.

Ki használhatja a Nootronin kapszulákat?

A Nootronin általában egészséges felnőtteknek ajánlott, akik szeretnék fokozni az agyi teljesítményüket.

Hogyan kell szedni a Nootronin kapszulákat?

Általában a nap folyamán be kell venni a kapszulákat étkezés közben, egy pohár vízzel. Az adag 1 kapszula naponta.

Hol lehet beszerezni a Nootronin kapszulákat?

A Nootronin kapszulákat a hivatalos weboldalon lehet megvásárolni, ahol időnként különféle akciókat és kedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Nootronin kapszulák az agyműködés javítására – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Nootronin kapszulák az agyműködés javítására – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
12900 FT 25800 FT
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo