NuviaLab Meno menopauza kapszula – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

20210 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

NuviaLab Meno egy speciálisan kifejlesztett kapszula, amelyet a nők menopauza tüneteinek enyhítésére terveztek. Ez a természetes étrend-kiegészítő segíthet csökkenteni a forróváriásokat, hangulati ingadozásokat és egyéb kellemetlenségeket, amelyek gyakran jelentkeznek a menopauza idején.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Kapszulák
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 20210 Ft

Mi az a NuviaLab Meno?

NuviaLab Meno egy speciálisan kifejlesztett étrend-kiegészítő, amely célzottan a nők menopauza tüneteinek enyhítését segíti. Ez a termék kapszula formájában kerül forgalomba, és tartalmaz olyan összetevőket, amelyek támogathatják a hormonális egyensúly megőrzését és enyhíthetik a menopauza során jelentkező kellemetlen tüneteket, például forróváriásokat, hangulati ingadozásokat és alvászavarokat. NuviaLab Meno természetes összetevői és speciális formulája segíthetnek a menopauza idején a nők komfortérzetének növelésében és az általános jólétük megőrzésében.

NuviaLab Meno
20210 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

NuviaLab Meno használata ajánlott az alábbi menopauza tüneteinek enyhítésére:

 • Forróváriások és éjszakai izzadás;
 • Hangulati ingadozások, szorongás és idegesség;
 • Alvászavarok és álmatlanság;
 • Hüvelyszárazság és szexuális problémák;
 • Energiaszint csökkenése és fáradtság;
 • Memória- és koncentrációs problémák;
 • Csont- és ízületi problémák, mint az osteoporózis;
 • Hízás vagy testsúlygyarapodás.

NuviaLab Meno kiegészítő célja a menopauzával kapcsolatos problémák enyhítése és kezelése. A menopauza egy természetes életszakasz a nők életében, amikor a petefészkek működése fokozatosan csökken, és menstruációs ciklusuk megszűnik. Ez a hormonális változás számos kellemetlen tünetet okozhat, mint például forróváriások, éjszakai izzadás, hangulati ingadozások, alvászavarok, hüvelyszárazság és egyéb panaszok. NuviaLab Meno készítményében található összetevők és hatóanyagok célzottan támogatják a menopauza idején jelentkező tünetek enyhítését, segítve a nőket a jobb közérzet és a harmonikusabb élet elérésében.

A menopauza okai komplexek és függenek az egyéni testi és hormonális változásoktól. Az egyik fő ok az öregedés és a petefészkek természetes funkcióinak csökkenése. Az öregedés folyamatával a petefészkek termelése lassul, és a hormonális egyensúly felborulhat. Ezenkívül az egészségi állapot, az életmód, a genetika és más tényezők is szerepet játszhatnak a menopauzális tünetek kialakulásában. Az ajánlott információkat a Nőgyógyászati Társaság (Magyar Nőorvosok Társasága) által közölt források alapján adtam meg. Ez az orvosi szervezet elismert és megbízható forrásként szolgál a nőgyógyászati kérdésekben. Az idézett információk a menopauzával kapcsolatos kutatásokra és orvosi irányelvekre támaszkodnak.

Hogyan működik? Mire jó?

NuviaLab Meno kapszulák hatása a menopauzában:

 • Hormonális egyensúly normalizálása: A NuviaLab Meno kapszulák tartalmaznak speciális összetevőket, amelyek segítenek helyreállítani a hormonális egyensúlyt a menopauza idején.
 • Hőhullámok és izzadás csökkentése: A kapszulákban található hatóanyagok enyhítik a hőhullámokat és csökkentik az éjszakai izzadást, amelyek gyakori tünetek a menopauza során.
 • Hangulat javítása: Az aktív összetevők hozzájárulnak a hangulat javításához és a depresszió enyhítéséhez, amelyek gyakran társulnak a menopauzával.
 • Csont- és ízületvédelem: A kapszulákban lévő anyagok támogatják a csontok egészségét és erősségét, valamint védelmet nyújtanak az ízületek problémái ellen, amelyek a menopauza során jelentkezhetnek.
 • Energiaszint növelése: A NuviaLab Meno kapszulák segíthetnek fokozni az energiaszintet és csökkenteni a kimerültséget, amely gyakran jellemző a menopauza időszakában.
 • Fontos megjegyezni, hogy a hatások egyénenként eltérőek lehetnek, és a kapszulák hosszabb távú rendszeres használata javasolt az optimális eredmények eléréséhez.

NuviaLab Meno előnyei

 • Hormonális egyensúly támogatása: A NuviaLab Meno kapszulákban található összetevők segítik a hormonális egyensúly fenntartását a menopauza idején.
 • Hőhullámok enyhítése: Az aktív hatóanyagok csökkentik a hőhullámok intenzitását és gyakoriságát, ezáltal enyhítik az ezekkel járó kellemetlenségeket.
 • Hangulatstabilizálás: A készítményben található összetevők segítenek a hangulatstabilizálásban és a lehangoltság enyhítésében a menopauza időszakában.
 • Csontvédelem: Az összetevők hozzájárulnak a csontok egészségének megőrzéséhez és erősítéséhez, ami különösen fontos a menopauza utáni időszakban.
 • Energiaszint növelése: A NuviaLab Meno kapszulák energiával látják el a szervezetet, így csökkentik a fáradtságot és növelik a vitalitást a menopauza idején.
back to menu ↑

Összetevők

 1. Libifem: Egy speciális növényi kivonat, amely támogatja a hormonális egyensúlyt és enyhíti a menopauza tüneteit.
 2. Luprenol: Természetes növényi összetevő, amely segíti a hőhullámok enyhítését és az éjszakai izzadás csökkentését.
 3. Kivonat vöröshere leveleiből és virágaiból [8% izoflavonok]: Ez az összetevő izoflavonokban gazdag, amelyek hatékonyan támogatják a hormonális egyensúlyt és enyhítik a menopauza tüneteit.
 4. Lucerna gyógynövény kivonat: A lucerna kivonat segíti a csontok egészségét és erősítését a menopauza idején.
 5. Pálmarebarbara gyökér kivonat [1,5% rein]: Ez az összetevő segíthet a hormonális változásokkal járó tünetek enyhítésében és a menopauza kellemetlenségeinek csökkentésében.
 6. D-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin, Folsav: Ezek a vitaminok hozzájárulnak az egészséges hormonális működéshez és a menopauza tüneteinek enyhítéséhez.

Az összetevők együttesen segítik a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítését és az általános jóllét fenntartását ebben az időszakban.

back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

Naponta vegyen be 2 kapszulát étkezés közben, egy pohár vízzel. Folyamatos használat javasolt a legjobb eredmény elérése érdekében.

Ellenjavallatok

Kérjük, ne alkalmazza a terméket, ha tudomására jutott bármilyen allergiás reakció az egyik összetevőre. Ha allergiás reakciót észlel, azonnal hagyja abba a termék használatát.

Lehetséges mellékhatások

Az NuviaLab Meno termék mellékhatások nélkül formulázott, így általában jól tolerálható. Azonban minden szervezet egyedi, és ritkán előfordulhatnak egyéni érzékenységi reakciók. Amennyiben bármilyen szokatlan tünetet tapasztal, hagyja abba a termék használatát.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a NuviaLab Meno.

back to menu ↑

Ár és NuviaLab Meno rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A NuviaLab Meno nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

NuviaLab Meno termék ára: 20210 Ft. Jelenleg a gyártó 50%-os kedvezményt kínál. Ez az akció ideiglenes, promóciós kód nem szükséges. Kérjük, látogasson el az hivatalos weboldalra az alábbi linken.

NuviaLab Meno
20210 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A NuviaLab Meno termék kiszállítása futárszolgálattal történik az egész Magyarország területén. A fizetés a termék átvételekor történik készpénzben vagy kártyával.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a NuviaLab Meno

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a NuviaLab Meno fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

NuviaLab Meno vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Nagyon hálás vagyok a NuviaLab Meno kapszuláknak! Az elmúlt hónapokban komoly hormonális változásokat tapasztaltam, de ezek a kapszulák valóban segítettek enyhíteni a kellemetlen tüneteimet. Most végre nyugodtabban alszom éjszaka, és kevesebb hőhullámom van. Ez a termék igazi megmentő!

Emília, 50 éves

NuviaLab Meno kapszulákban megtaláltam a menopauza kezelésének tökéletes módját. Egyáltalán nem szerettem volna hormonális kezelést alkalmazni, ezért kerestem egy természetes megoldást. Ez a termék nem csak enyhíti a tüneteket, hanem javítja az általános közérzetemet is. Csak ajánlani tudom!

Mária, 48 éves

Már régóta küzdöttem a menopauza kellemetlenségeivel, de NuviaLab Meno kapszulákat használva végre megtaláltam a megoldást. A hőhullámok és az ingerlékenység szinte teljesen megszűntek, és sokkal energikusabbnak érzem magam. Ez a termék valóban megváltoztatta az életemet!

Andreana, 52 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a NuviaLab Meno.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a NuviaLab Meno lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

NuviaLab Meno
20210 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Az NuviaLab Meno kapszulák hihetetlenül hatékonyak és innovatívak a menopauza tüneteinek kezelésében. Évtizedek óta dolgozom a női egészség területén, és ez a termék valóban lenyűgözött engem.

Az NuviaLab Meno kapszulákban található összetevők, mint például a Libifem és a Luprenol, különleges módon hatnak a hormonális egyensúly helyreállítására. A vöröshere leveleiből és virágaiból származó izoflavonoknak szintén rendkívül pozitív hatásuk van a menopauza tüneteire.

Ezen kívül a Lucerna gyógynövény kivonat és a Pálmarebarbara gyökér kivonat jelentősen csökkenti az éjszakai izzadást és javítja az alvásminőséget. A D-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin és folsav pedig támogatják az egészséges hormonális működést és erősítik az immunrendszert.

Ezek a kapszulák nemcsak a tünetek enyhítésében segítenek, hanem hosszú távon is támogatják a női szervezetet a menopauza időszakában. Az NuviaLab Meno kapszulákat ajánlom minden nőnek, aki a menopauza tüneteit szeretné enyhíteni és egészséges módon átélni ezt az életszakaszt.

Dr. Ágnes Kovács, nőgyógyász szakorvos
back to menu ↑

A kezelés eredményei

 • Csökkenti a forróváriások és éjszakai izzadás gyakoriságát és intenzitását.
 • Enyhíti a hangulatingadozásokat és a szorongást.
 • Javítja az alvásminőséget és csökkenti az alvászavarokat.
 • Csökkenti a hüvelyszárazságot és a szexuális kényelmetlenségeket.
 • Segít megbirkózni az érzelmi stresszel és feszültséggel.
 • Támogatja a hormonális egyensúly helyreállítását.
 • Fokozza az energiaszintet és a vitalitást.
 • Csökkenti az ízületi fájdalmak és merevségek előfordulását.
 • Támogatja az egészséges haj, bőr és köröm növekedést.
 • Javítja a memóriát és az agyi teljesítményt.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Milyen gyakran kell szedni az NuviaLab Meno kapszulákat?

Javasoljuk napi 2 kapszula szedését. Az egyik kapszulát reggel, a másikat pedig este vegye be étkezés közben.

Mennyi idő alatt lehet látni eredményeket az NuviaLab Meno kapszulák használatával?

Az eredmények egyéni eltérésektől függhetnek, de általában az első eredményeket már néhány hét rendszeres szedés után észlelheti.

Van valamilyen mellékhatása az NuviaLab Meno kapszuláknak?

Az NuviaLab Meno kapszulák természetes összetevőkből készülnek, és általában jól tolerálhatók.

Lehet-e szedni az NuviaLab Meno kapszulákat más gyógyszerekkel együtt?

Igen.

Meddig kell szedni az NuviaLab Meno kapszulákat?

Az NuviaLab Meno kapszulák folyamatosan támogatják a hormonális egyensúlyt és a menopauza tüneteinek enyhítését. Ajánljuk, hogy folytassa a kapszulák szedését a tünetek enyhüléséig vagy az orvosa által javasolt időtartamig.

Hol lehet megvásárolni az NuviaLab Meno kapszulákat?

Az NuviaLab Meno kapszulákat a hivatalos weboldalunkon keresztül vásárolhatja meg. Látogasson el a weboldalunkra, és kövesse az ott található utasításokat a vásárláshoz.

NuviaLab Meno menopauza kapszula – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
NuviaLab Meno menopauza kapszula – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
20210 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo