Best price

Perky Crave mellnagyobbító krém – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

12900 Ft 25800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A Perky Crave egy mellnövelő krém, amely természetes összetevőket tartalmaz, mint a Laminaria japonica és az Anemarrhena asphodeloides gyökér kivonat, célja, hogy segítse a mell méretének növekedését és formájának javítását.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Krém
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 12900 Ft

Mi az a Perky Crave?

A Perky Crave egy különleges krém, amelyet kifejezetten a mellnagyobbítás és a mellformálás céljából fejlesztettek ki. Ez a termék természetes összetevőkön alapul, mint például a Laminaria japonica kivonat és az Anemarrhena asphodeloides gyökér kivonat, amelyek hozzájárulnak a mell bőrének feszességéhez és volumenének növeléséhez. A Perky Crave célja, hogy biztonságos és természetes módon segítse elő a mellméret növekedését, miközben javítja a bőr állapotát és rugalmasságát, így a felhasználók magabiztosabban és elégedettebben érezhetik magukat megjelenésükkel.

Perky Crave
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

A Perky Crave mellnövelő krém használata főként az alábbi esetekben javasolt:

 • Kis mellméret esetén, amikor a felhasználó nagyobb mellszobrot szeretne elérni természetes módon, műtéti beavatkozás nélkül.
 • A mell formájának javítására, például szoptatás után vagy jelentős súlyvesztés következtében bekövetkezett formavesztés esetén.
 • A mell bőrének feszességének és rugalmasságának növelésére, ami segíthet a lógó mell megelőzésében és kezelésében.
 • Önbizalom növelése céljából, ha valaki elégedetlen mellének méretével vagy formájával, és ez befolyásolja az önértékelését.

Íme egy lista a leggyakoribb okokról, amelyek a kisebb mellméret kialakulásához vezethetnek:

 • Genetikai tényezők: A családi hajlam jelentős szerepet játszik a mellméret meghatározásában. Ha a családban a női tagok általában kisebb mellmérettel rendelkeznek, nagyobb esély van arra, hogy az utódok is hasonló jellemzőkkel rendelkezzenek.
 • Hormonális tényezők: Az ösztrogén szintje közvetlenül befolyásolja a mellméretet. Alacsony ösztrogénszint esetén a mellképződés korlátozott lehet, ami kisebb mellmérethez vezethet.
 • Testzsír-százalék: A mell nagy részét zsírszövet alkotja, így a test alacsony zsírtartalma kisebb mellmérethez vezethet. Azok a nők, akik nagyon soványak vagy intenzíven sportolnak, gyakran tapasztalhatnak kisebb mellméretet.
 • Életkor: Az életkor előrehaladtával a mellméret csökkenhet, különösen a menopauza után, amikor a hormonális változások befolyásolják a mell szöveteinek állapotát.
 • Egészségi állapot: Bizonyos egészségügyi állapotok, mint például a Turner-szindróma vagy a hipogonadizmus, szintén befolyásolhatják a mellméretet.

Hogyan működik? Mire jó?

A Perky Crave mellnövelő krém működése és előnyei:

 • Természetes összetevők: A krém olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a Laminaria japonica kivonat és az Anemarrhena asphodeloides gyökér kivonat, amelyek elősegítik a bőr hidratálását és táplálását.
 • Hidratálás: A krém mélyen hidratálja a mell bőrét, ezáltal növelve annak rugalmasságát és simaságát.
 • Feszesség: Az aktív összetevők segítenek fokozni a bőr feszességét, ami hozzájárul a mell formájának javításához és a lógás megelőzéséhez.
 • Növekedés serkentése: A krém használata serkentheti a mellnövekedést elősegítő természetes folyamatokat, így hozzájárulva a mellméret növekedéséhez.
 • Biztonságos használat: Mivel természetes összetevőket tartalmaz, a Perky Crave krém használata általában biztonságos, mellékhatások nélkül, ellentétben néhány invazívabb mellnagyobbító eljárással szemben.
 • Önbizalom növelése: A krém segíthet a nőknek abban, hogy elégedettebbek legyenek mellük megjelenésével, ezáltal növelve önbizalmukat és jólétüket.

Fontos megjegyezni, hogy a krém hatékonysága egyénenként változhat, és a legjobb eredmények eléréséhez rendszeres és következetes használat szükséges.

Perky Crave előnyei

A Perky Crave mellnövelő krém előnyei:

 • Természetes összetevők: A krém csak természetes összetevőket tartalmaz, amelyek csökkentik a mellékhatások kockázatát.
 • Nem invazív módszer: A krém egy nem invazív megoldást kínál a mellnagyobbításra, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal, amelyek magasabb kockázatot és hosszabb gyógyulási időt jelenthetnek.
 • Könnyű használat: A krém könnyen alkalmazható és nem igényel különleges eljárásokat vagy eszközöket.
 • Gyors felszívódás: A krém gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros vagy ragadós érzetet a bőrön.
 • Hidratálás és táplálás: A krém mélyen hidratálja és táplálja a mell bőrét, javítva annak rugalmasságát és simaságát.
 • Feszesség növelése: Segít növelni a mell bőrének feszességét, ezáltal javítva a mell formáját és megjelenését.
 • Önbizalom növelése: A mellméret növekedése és a mell formájának javulása hozzájárulhat a felhasználók önbizalmának növekedéséhez.
 • Rugalmas használat: A krém otthon, saját magad által, kényelmesen használható, nincs szükség orvosi látogatásokra vagy klinikai kezelésekre.
back to menu ↑

Összetevők

A Perky Crave mellnövelő krém két fő aktív összetevője a következő:

 • Laminaria japonica kivonat: Ez a tengeri alga kivonat gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban és antioxidánsokban, amelyek elősegítik a bőr hidratálását és táplálását. A Laminaria japonica segíthet javítani a bőr rugalmasságát és feszességét, ami hozzájárul a mell formájának és megjelenésének javításához.
 • Anemarrhena asphodeloides gyökér kivonat: Ez a gyógynövény kivonat ismert a gyulladáscsökkentő és hidratáló tulajdonságairól. Segíthet a bőr mélyebb rétegeinek hidratálásában, ezáltal növelve a bőr rugalmasságát és segítve a mell természetes növekedési folyamatát.

Ezek az összetevők együttműködve biztosítják a Perky Crave krém hatékonyságát a mellnövelés és a mellformálás terén. A természetes összetevők használata csökkenti a mellékhatások kockázatát, miközben elősegíti a bőr egészségének és megjelenésének javítását.

Perky Crave
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

A Perky Crave mellnövelő krém használata egyszerű és kényelmes. Az alábbi lépések követésével maximális hatékonyságot érhet el:

 1. Tisztítás: Kezdje azzal, hogy alaposan megtisztítja a mell bőrét, eltávolítva a szennyeződéseket és a bőrön lévő olajokat. Ez elősegíti a krém jobb felszívódását.
 2. Alkalmazás: Vegyen egy kis mennyiségű krémet a tenyerébe, majd finoman masszírozza be a mell bőrébe körkörös mozdulatokkal. Ügyeljen arra, hogy a krémet egyenletesen oszlassa el a teljes mellfelületen, beleértve a mell alatti területet is.
 3. Masszázs: A krém bevitelét követően finoman masszírozza a mellét 5-10 percig, hogy elősegítse a vérkeringést és a krém mélyebb rétegekbe való felszívódását. A masszázs elősegíti a termék hatóanyagainak jobb felszívódását és fokozza a hatékonyságot.
 4. Rendszeres használat: A legjobb eredmények elérése érdekében rendszeresen, naponta kétszer – reggel és este – alkalmazza a krémet. A folyamatos és következetes használat kulcsfontosságú a kívánt hatás eléréséhez.
 5. Türelem: Mint minden természetes kezelésnél, a Perky Crave krém használata esetében is időre van szükség a látható eredmények megjelenéséhez. Legyen türelmes, és ne várjon azonnali változásokat; a jelentős javulás néhány hét vagy hónap rendszeres használat után válik észrevehetővé.

Fontos megjegyezni, hogy minden bőrtípus más és más, így az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Ellenjavallatok

A Perky Crave mellnövelő krém használata előtt fontos megfontolni az alábbi lehetséges ellenjavallatokat:

 1. Allergia vagy érzékenység: Ha allergiás vagy érzékeny bármelyik összetevőre, amely a krémben található, kerülje a termék használatát.
 2. Bőrbetegségek: Aktív bőrproblémák, például ekcéma, psoriasis vagy bőrgyulladás.
 3. Sebészeti beavatkozások: Ha a közelmúltban mellműtéten esett át, várjon a teljes gyógyulásig.

Lehetséges mellékhatások

Bár a Perky Crave mellnövelő krém természetes összetevőket tartalmaz, amelyek általában jól tolerálhatók, néhány esetben lehetséges mellékhatások jelentkezhetnek:

 1. Bőrirritáció: Enyhe bőrpír, viszketés vagy égő érzés, különösen érzékeny bőrű személyeknél.
 2. Allergiás reakciók: Ritka esetekben allergiás reakciók, mint például kiütések, duzzanat vagy nehézlégzés fordulhatnak elő.
 3. Bőr érzékenységének növekedése: Néhány felhasználó tapasztalhatja a bőr fokozott érzékenységét a napfény vagy más irritáló anyagokkal szemben.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Perky Crave.

back to menu ↑

Ár és Perky Crave rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Perky Crave nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A Perky Crave mellnövelő krém ára 12900 Ft, de a gyártó most rendkívüli ajánlatot kínál: 50% kedvezményt biztosítanak a termék árából. Ez az akció időszakos, így érdemes mielőbb élni vele. Promóciós kódra nincs szükség, egyszerűen látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára a kedvezmény igénybevételéhez. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy kipróbálja a Perky Crave krémet kedvezményes áron.

Perky Crave
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás országszerte, minden régióba kiterjed, ahol a csomagokat kényelmesen, közvetlenül a megadott címre szállítja egy megbízható futárszolgálat. Ami a fizetési lehetőségeket illeti, Önnek lehetősége van választani a készpénzes fizetés között a csomag átvételekor, vagy előnyben részesítheti a bankkártyás fizetést. Ez a rugalmas fizetési rendszer biztosítja, hogy a vásárlási folyamat egyszerű és kényelmes legyen mindenki számára.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Perky Craveról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Perky Craveról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Perky Crave vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Már egy hónapja használom a Perky Crave krémet, és lenyűgöző a változás! Mindig is bizonytalan voltam a mellméretem miatt, de most sokkal magabiztosabban viselhetem a kedvenc ruháimat. A krém könnyen felvihető, és gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Észrevettem, hogy a bőröm simább és feszesebb. Mindenkinek ajánlom, aki természetes módon szeretné javítani mellének megjelenését.

Zsófia, 28 éves

A Perky Crave krém használata óta észrevehettek egy jelentős különbséget nem csak a mellméretemben, hanem a bőröm minőségében is. A krém használata egyszerű, és a hatása meglepően gyors. Nem hittem volna, hogy egy krém ilyen eredményeket képes elérni, de a Perky Crave valóban működik. Most sokkal jobban érzem magam a bőrömben, és ez nagyszerű érzés.

Eszter, 42 éves

Már régóta kerestem egy természetes megoldást, ami segítene növelni a mellméretemet és javítani annak formáját, mivel mindig is kisebb mellmérettel rendelkeztem, ami befolyásolta az önbizalmamat, különösen nyáron, amikor bikinit kellene viselnem. Ráadásul a bőröm állapota sem volt a legjobb; kissé megereszkedett és nem volt elég rugalmas, ami csak tovább rontotta a helyzetet. Ekkor találtam rá a Perky Crave krémre, ami valóban megváltoztatta az életem.

Egy barátnőm ajánlotta, aki hasonló problémákkal küzdött, és látványos eredményeket ért el a krém használatával. Kételyeim ellenére úgy döntöttem, adok neki egy esélyt, és ez volt az egyik legjobb döntésem. A krém használata egyszerű, kellemes az illata, és ami a legfontosabb, nem hagy zsíros nyomot a bőrön, így kényelmesen használható mindennap.

Néhány hét használat után észrevettem, hogy a bőröm sokkal rugalmasabb és feszesebb lett, a megereszkedés jelentősen csökkent. A mellméretem is növekedni kezdett, ami igazán meglepett, hiszen korábban kételkedtem a természetes módszerek hatékonyságában. De a Perky Crave krém meggyőzött: nem csak a méretben, hanem a forma és a bőr állapotában is pozitív változásokat hozott.

Most már bátran viselhetek bármilyen ruhát, anélkül, hogy önbizalmi problémáim lennének a mellméretem miatt. Ez a krém nem csak külsőleg, hanem belsőleg is segített nekem, hiszen sokkal magabiztosabban érzem magam a bőrömben.

Mindenkinek ajánlom a Perky Crave krémet, aki hasonló helyzetben van, mint én voltam. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni a hatásában.

Anita, 34 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Perky Craveról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Perky Craveról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Mint bőrgyógyász, gyakran találkozom páciensekkel, akik különböző kozmetikai termékeket próbálnak ki a bőrük állapotának javítása vagy esztétikai problémák megoldása érdekében. A Perky Crave mellnövelő krém egy olyan termék, amelyről több páciensem is pozitív visszajelzést adott. Ezek alapján úgy döntöttem, hogy alaposabban megvizsgálom a krém összetevőit és hatásmechanizmusát.

A Perky Crave krém természetes összetevőket tartalmaz, mint például a Laminaria japonica és az Anemarrhena asphodeloides kivonatok, amelyek ismertek a bőr hidratálását és rugalmasságát elősegítő tulajdonságaikról. Ezek az összetevők segíthetnek a bőr szerkezetének javításában, növelve annak feszességét és rugalmasságát, ami hozzájárulhat a mell optikai növekedéséhez és formájának javulásához.

Fontos megjegyezni, hogy bár a termék természetes összetevőket tartalmaz, minden egyes személy bőrének reakciója eltérő lehet. Ezért javaslom, hogy azok, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek vagy bizonytalanok a termék használatával kapcsolatban, először kisebb bőrfelületen teszteljék a krémet.

Összességében úgy gondolom, hogy a Perky Crave krém lehet egy biztonságos és hatékony megoldás azok számára, akik természetes módon szeretnék javítani mellük megjelenését. Mindig öröm számomra, amikor természetes és nem invazív módszerekkel tudunk javítani pácienseink életminőségén és önbizalmán.

Dr. Kovács Béla, bőrgyógyász
back to menu ↑

A kezelés eredményei

A Perky Crave mellnövelő krém használatának eredményei személyenként változhatnak, de számos felhasználó pozitív változásokról számolt be. Íme néhány jellemző eredmény, amelyeket a krém rendszeres használata során tapasztalhat:

 1. Mellméret növekedése: Sok felhasználó észlelte, hogy a mellméretük fokozatosan növekszik a krém rendszeres használata során. Ez a növekedés természetes összetevőknek köszönhető, amelyek elősegítik a bőr alatti szövetek növekedését és a mell feszesebbé válását.
 2. Bőr állapotának javulása: A krém hidratáló és tápláló összetevői javítják a mell bőrének minőségét, növelik annak rugalmasságát és simaságát. Ezáltal a bőr egészségesebbé és fiatalosabbá válik.
 3. Mell formájának javulása: A krém használata hozzájárulhat a mell formájának javításához, segítve a megereszkedett mell feszesebbé és emelkedettebbé tételében.
 4. Önbizalom növekedése: A mellméret növekedése és a bőr állapotának javulása jelentősen hozzájárulhat a felhasználók önbizalmának növekedéséhez. Sokan közülük jobban érzik magukat a bőrükben, ami pozitívan befolyásolja mindennapi életüket és önképüket.

Fontos megjegyezni, hogy a legjobb eredmények elérése érdekében a krémet rendszeresen, a gyártó utasításai szerint kell használni. Ezenkívül érdemes türelmesnek lenni, mivel a látható eredmények megjelenése időbe telhet.

back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Mennyi idő alatt várható eredmény a Perky Crave krém használatától?

Az eredmények személyenként eltérőek, de általában a felhasználók néhány hét rendszeres használat után észlelhetik az első változásokat. A legjobb eredmények eléréséhez ajánlott a krémet legalább 2-3 hónapig használni.

Biztonságos a Perky Crave krém minden korosztály számára?

Igen, a krém természetes összetevőket tartalmaz, így általában biztonságos a legtöbb korosztály számára.

Van-e mellékhatása a Perky Crave krémnek?

A krém természetes összetevőket tartalmaz, így a mellékhatások ritkák. Azonban, mint minden termék esetében, előfordulhatnak allergiás reakciók.

Hogyan kell alkalmazni a Perky Crave krémet?

A krémet naponta kétszer, reggel és este kell alkalmazni tiszta, száraz bőrre. Gyengéden masszírozza be a krémet a mell bőrébe, amíg teljesen fel nem szívódik.

Mikor nem ajánlott a Perky Crave krém használata?

Ha ismert allergiája van a krém bármely összetevőjével szemben, vagy ha bőrbetegségek, mint például ekcéma vagy psoriasis súlyosbodását tapasztalja, kerülje a termék használatát.

Lehet-e a krémet más testrészekre is használni?

A Perky Crave krém kifejezetten a mellnagyobbításra és a mell bőrének állapotának javítására lett kifejlesztve.

Szükséges-e folytatni a Perky Crave krém használatát az első eredmények megjelenése után?

Igen, ajánlott folytatni a krém használatát még az első pozitív eredmények megjelenése után is, hogy fenntartsa és tovább javítsa a mell állapotát. A krém rendszeres használata biztosítja a hosszú távú hatásokat.

Perky Crave mellnagyobbító krém – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Perky Crave mellnagyobbító krém – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
12900 Ft 25800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo