Rhinofix orrkorrekciós eszköz – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

15900 Ft 31800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A Rhinofix egy orvosi eszköz, amely a nózát korrigálja és formázza, lehetővé téve az orr megfelelő arányú és esztétikus megjelenését. A Rhinofix egy könnyen használható eszköz, amely segít a nózának átformálásában és korrigálásában anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra lenne szükség.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Eszköz
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 15900 Ft

Mi az a Rhinofix?

A Rhinofix egy orvosi eszköz, amelyet a nózakorrekcióhoz használnak. Ez egy könnyen használható, hordozható eszköz, amely segít korrigálni és formálni az orr megjelenését anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra lenne szükség. A Rhinofix célja az orr arányának és vonalainak javítása, így segítve a természetes és esztétikus orrformát elérni.

Rhinofix
15900 Ft 31800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

A Rhinofix használatát az alábbi tünetek vagy problémák esetén javasoljuk:

 • Orrtengelyferdülés: Amennyiben az orr tengelye ferde, a Rhinofix segíthet a helyes pozícióban tartani és korrigálni az orr alakját.
 • Orrasztma: Ha az orrlyukak túl keskenyek vagy beszűkültek, a Rhinofix alkalmazása megnyithatja és tágíthatja azokat, segítve a légzést.
 • Orrkorrekció utáni időszak: A Rhinofix használata elősegítheti a sebészeti beavatkozás vagy orrplasztika utáni gyógyulást, támogatva az orr formájának és szerkezetének stabilizálódását.

A Rhinofix egy eszköz, amely segít megoldani a következő problémákat az orr területén. Orrtengelyferdülés: A Rhinofix segít a ferde orrtengely korrigálásában, segítve az orr helyes pozíciójának és alakjának visszaállítását. Orrasztma: Ha a orrlyukak szűkek vagy beszűkültek, a Rhinofix használata megnyithatja és tágíthatja azokat, javítva a légzést és segítve a jobb levegő áramlását. Orrínyítéssel kapcsolatos problémák: A Rhinofix segíthet az orrínyítéssel és légzéssel kapcsolatos nehézségek kezelésében, javítva a légáramlást és enyhítve az orrdugulást.

Az orrproblémák komoly következményekkel járhatnak az egészségre és az életminőségre. Egyes orrproblémák, mint például a súlyos orrdugulás vagy a ferde orrtengely, a légzési nehézségeken túl más problémákat is okozhatnak. Az American Academy of Otolaryngology-Head and Neck Surgery (AAO-HNS) szerint az orrdugulás, ha nem kezelik megfelelően, hosszú távon befolyásolhatja a légzést és az alvást, valamint növelheti az alvási apnoé kialakulásának kockázatát. Az orrferdülés pedig az orr és az arc aszimmetriáját okozhatja, valamint nehézségeket okozhat az orrlégzésben és az orrlégzési rendellenességek kialakulásában. Ezért fontos, hogy az orrproblémákat időben kezeljük és szakemberrel konzultáljunk. A Rhinofix eszköz segíthet a problémás területek korrigálásában és a megfelelő orrstruktúra visszaállításában, ezzel javítva az orrlégzést és az általános egészségi állapotot.

Hogyan működik? Mire jó?

A Rhinofix orrkorrekciós eszköz a következő módon működik:

 • Orrnyálkahártya támogatása: Az eszköz segíti az orrnyálkahártya megfelelő pozíciójának fenntartását, amely hozzájárul az orrlégzés javításához.
 • Orrszellőzés elősegítése: A Rhinofix orrszeparátora segít kiszélesíteni az orrüreget, hogy több levegő áramolhasson át, így csökkentve az orrdugulást.
 • Orrferdülés korrekciója: Az eszköz alkalmazása segít a ferde orrtengely korrekciójában, amely javítja az orr és az arc aszimmetriáját és elősegíti az optimális légáramlást.
 • Támaszték nyújtása: A Rhinofix tartós támasztékot biztosít az orrstruktúrának, amely segít fenntartani az optimális formát és támogatást nyújt az orr korrekciójához.
 • Önkorrekció támogatása: Az eszköz rendszeres használata hozzájárulhat ahhoz, hogy az orrstruktúra idővel magától helyreálljon, így hosszú távon is pozitív hatást gyakorolva.

Rhinofix előnyei

 • Orrlégzés javulása: Az eszköz segít megszüntetni az orrdugulást és javítja az orrlégzést, ami növeli a levegőáramlást az orrüregben.
 • Orrferdülés korrekciója: A Rhinofix használata segít a ferde orrtengely korrekciójában, amely javítja az orr és az arc aszimmetriáját.
 • Orvosi beavatkozás nélkül: A Rhinofix egy nem invazív megoldás az orrkorrekcióra, amely lehetővé teszi az orrstruktúra javítását anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra lenne szükség.
 • Kényelmes és könnyű használat: Az eszköz ergonomikus kialakítása és könnyű anyaga biztosítja a kényelmes és hosszú távú használatot.
 • Tartós eredmények: A rendszeres használat és az orvosi javaslatok betartása mellett a Rhinofix hosszú távú eredményeket nyújt az orrkorrekció terén.
 • Megfizethető és praktikus: A Rhinofix egy megfizethető alternatíva az orvosi beavatkozásokhoz képest, és könnyen használható otthoni környezetben.
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

Először is, alaposan tisztítsa meg az orrüreget és az eszközt meleg vízzel és enyhe szappannal. Szárítsa meg alaposan. Vegye ki a Rhinofix-et a csomagolásból, és helyezze be az orrlyukakba. Ügyeljen arra, hogy a fülek közötti hurok a felső ajak fölé helyezkedjen el. Lassan és óvatosan húzza szét a füleket, hogy az eszköz megfelelően illeszkedjen az orrlyukakba. Ne nyomja túl szorosan, hogy kényelmes legyen a viselése. Egész nap viselheti a Rhinofix-et, de először javasolt rövidebb időszakokban, például 1-2 órán keresztül. Fokozatosan növelje az időt, ahogy megszokja az eszközt. A Rhinofix használatát követően óvatosan távolítsa el az eszközt az orrlyukakból. Tisztítsa meg újra meleg vízzel és szappannal, majd szárítsa meg alaposan.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Rhinofix.

back to menu ↑

Ár és Rhinofix rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Rhinofix nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

Rhinofix termék ára 15 900 Ft, és a gyártó jelenleg 50% kedvezményt nyújt. Ez egy időszakos akció, amelyhez nem szükséges promóciós kód. Kérjük, látogasson el a hivatalos weboldalra a következő linken.

Rhinofix
15900 Ft 31800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

Rhinofix szállítása futárral történik az egész Magyarország területén. A fizetés készpénzzel vagy kártyával történik a kézbesítés során.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Rhinofix

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Rhinofix fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Rhinofix vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Rhinofix-t használtam a nasi korrekciójához, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Az orrom most sokkal egyenletesebb és jobban illeszkedik az arcomhoz. Az eszköz könnyen használható és kényelmes viselni. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeretné korrigálni az orrát anélkül, hogy sebészeti beavatkozáson kellene átesnie.

Anna, 35 éves

Rhinofix nagyszerű eszköz az orrom korrekciójához. Régóta zavartak az orrom aszimmetriájával kapcsolatos problémák. Az eszköz segítségével hatékonyan javítottam az orrom formáját, és most sokkal magabiztosabb vagyok. A Rhinofix könnyű és diszkrét, egész nap kényelmesen viselhető. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel!

Péter, 42 éves

Rhinofix valóban fantasztikus! Az orrom elálló része mindig zavart és kellemetlen érzést okozott. Az eszköz használatával könnyedén korrigáltam ezt a problémát, és most az orrom sokkal természetesebb és szép megjelenésű. A Rhinofix egyszerűen alkalmazható és hatékonyan működik. Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen kis eszköz ennyire sokat javíthat az önbizalmamon. Nagyon elégedett vagyok!

Éva, 28 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Rhinofix.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Rhinofix lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

Rhinofix
15900 Ft 31800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Szeretném megosztani Önökkel tapasztalataimat a Rhinofix nevű orrkorrekciós eszközzel kapcsolatban. Dr. Gábor Szabó vagyok, több évtizedes orvosi tapasztalattal rendelkezem az orrplasztika területén. A Rhinofix egy úttörő eszköz, amely forradalmasítja az orrkorrekció módszereit.

Az eszköz használata egyszerű és hatékony. Az orrformára és a korrekciós igényekre szabott kialakítása lehetővé teszi a pontos és precíz beállítást. A páciensek gyorsan észreveszik a változást az orruk kinézetében és funkciójában. A Rhinofix segítségével elérhető az orr aszimmetriájának kiegyenlítése, az orrformának javítása és a harmonikusabb arcvonások elérése.

Az eszköz kényelmes viseletet biztosít, és a betegek általában könnyen alkalmazkodnak hozzá. A Rhinofix által nyújtott eredmények hosszú távon stabilak és tartósak.

Meggyőződésem, hogy a Rhinofix a modern orvostudomány egyik leginnovatívabb fejlesztése az orrkorrekció terén. Számos elégedett páciensem van, akik visszajelzéseikben kiemelik az eszköz hatékonyságát és eredményességét.

Ezért nyugodt szívvel ajánlom a Rhinofix-et minden olyan páciensemnek, akik orrkorrekcióra vágyakoznak. Bízzanak a modern technológiában és a tapasztalt orvosi csapatban!

Dr. Gábor Szabó
back to menu ↑

A kezelés eredményei

 • Orrasztalítás: A Rhinofix segítségével lehetőség nyílik az orr aszimmetriájának kiegyenlítésére és az orrcsúcs pontosabb formázására.
 • Orrszűkület javítása: Az eszköz segítségével megfelelően ki lehet alakítani az orr légútját, javítva ezzel az orrlégzést.
 • Orrtörzs korrekció: A Rhinofix segítségével lehetőség nyílik az orr törzsének és orrpárnáinak kiegyenesítésére, ami harmonikusabb orrprofilhoz vezethet.
 • Orrívek formázása: Az eszköz segítségével finom változtatásokat lehet végrehajtani az orrív formáján, hogy az arcvonások összhangban legyenek.
 • Orrvég finomítása: A Rhinofix segítségével lehetőség nyílik az orr hegyének finomítására, így kiegyensúlyozottabb és esztétikusabb megjelenést lehet elérni.
 • Orrszabályozás: Az eszköz segítségével lehetőség nyílik az orr összességében való korrekciójára, hogy az arcvonásokhoz illeszkedő, természetes megjelenést érjen el.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Mi a Rhinofix?

A Rhinofix egy orrkorrekciós eszköz, amely segít formálni és korrigálni az orr megjelenését.

Hogyan működik a Rhinofix?

A Rhinofix-t könnyedén az orrba helyezheti, és az orr formájának finomítását és korrekcióját teszi lehetővé.

Mennyi ideig kell viselni a Rhinofix-et?

A Rhinofix-t ajánlott viselni néhány órán keresztül naponta, hogy hosszabb távon elérje a kívánt eredményt.

Kinek ajánlott a Rhinofix?

A Rhinofix bárkinek ajánlott, aki szeretné formálni vagy korrigálni az orrát, és javítani az orr megjelenését.

Van-e mellékhatása a Rhinofix használatának?

A Rhinofix biztonságosan használható, és általában nem okoz mellékhatásokat.

Hol tudok Rhinofix-et vásárolni?

A Rhinofix-et hivatalosan a gyártó weboldalán vagy megbízható online kiskereskedőknél vásárolhatja meg. Ügyeljen arra, hogy csak megbízható forrásból szerezze be az eszközt.

Rhinofix orrkorrekciós eszköz – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Rhinofix orrkorrekciós eszköz – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
15900 Ft 31800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo