Best price

Sonixine kapszulák a hallás javítására – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

12900 Ft 25800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Sonixine egy innovatív táplálékkiegészítő készítmény, amelyet kifejezetten a hallás javítására fejlesztettek ki. A Sonixine kapszulák összetett formulájuknak köszönhetően célzottan támogatják a jobb hallás elérését és fenntartását.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Kapszulák
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 12900 Ft

Mi az a Sonixine?

Sonixine kapszulák egy olyan táplálékkiegészítő termék, amelyet kifejezetten a hallás javítására fejlesztettek ki. Ezek a kapszulák tartalmazzák a keserű narancs gyümölcs kivonatát, heszperidint, diozmint, GABA-t, C-vitamint, ginkgo levél kivonatot, E-vitamint, B3-vitamint, A-vitamint, B1-vitamint, folsavat és B12-vitamint. A kombinált formula célzott támogatást nyújt a jobb hallás érdekében.

Sonixine
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

Sonixine kapszulák alkalmazhatók a következő esetekben:

 • Időskori halláscsökkenés vagy presbycusis kezelése és megelőzése.
 • Mérsékelt halláskárosodás esetén a hallás élesítésére és javítására.
 • Hangos környezetben vagy zajos munkakörnyezetben dolgozók számára, akiknek a hallása állandóan kitéve van zajnak.
 • A hallásminőség javítása és a hallási problémák megelőzése érdekében zajos helyzetekben, például koncerteken, sporteseményeken vagy más hangos eseményeken.
 • Azoknak, akik gyakran vesznek részt szórakozóhelyeken, ahol hosszú ideig kitettek lehetnek nagy zajszintnek.

Az alábbiakban felsorolok néhány olyan tényezőt, amelyek hozzájárulhatnak a hallási problémák kialakulásához, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai alapján:

 • Zaj: Hosszantartó expozíció nagy zajszintnek, például ipari zaj, koncertek, vagy hosszú távú fejhallgató használat, halláscsökkenést okozhat.
 • Örökletes tényezők: A genetikai hajlam szerepet játszhat a halláscsökkenés kialakulásában.
 • Életmódbeli tényezők: Dohányzás, egészségtelen étrend, és kevés testmozgás is hozzájárulhat a hallásromláshoz.
 • Időskori változások: Természetes öregedési folyamatok során a hallás érzékenysége csökkenhet.
 • Betegségek: Bizonyos betegségek, például magas vérnyomás, cukorbetegség vagy autoimmun betegségek, befolyásolhatják a hallást.
 • Gyógyszerek: Bizonyos gyógyszerek mellékhatásként hallásromlást okozhatnak.

Ezek az adatok alátámasztják, hogy számos tényező játszhat szerepet a hallási problémák kialakulásában, és fontos a megfelelő óvintézkedések megtétele az egészséges hallás fenntartása érdekében.

Hogyan működik? Mire jó?

Sonixine kapszulák hatása a következőképpen jön létre:

 • Hallásélesség javítása: A Sonixine kapszulák olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek támogatják a hallószerv egészséges működését, így segítve a hallásélesség javulását.
 • Hallásvédelem: A kapszulák bizonyos összetevői védőhatást fejtenek ki a hallószervre, segítve megelőzni az káros hatásokat, például a zaj okozta halláskárosodást.
 • Hallásfunkciók támogatása: A Sonixine kapszulák hozzájárulnak a hallással kapcsolatos funkciók optimalizálásához, ideértve a hangok érzékelését és feldolgozását.
 • Hallási teljesítmény támogatása: Az összetevők kombinációja segíthet fenntartani vagy javítani a hallási teljesítményt különböző körülmények között, beleértve a zajos környezeteket is.
 • Általános hallás egészség támogatása: A Sonixine kapszulák rendszeres szedése hozzájárulhat az általános hallás egészségének fenntartásához és védelméhez.

Ezek az előnyök segíthetnek abban, hogy az emberek javítsák hallásukat és megőrizzék annak egészségét a mindennapi életben.

Sonixine előnyei

A Sonixine halláskapszulák számos előnnyel rendelkeznek. Íme egy lista a kapszulák fő előnyeiről:

 • Természetes összetevők: A Sonixine kapszulák természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek segíthetnek a hallás javításában anélkül, hogy káros mellékhatásokat okoznának.
 • Célzott hatás: Az összetett formula célzottan támogatja a hallószerv egészségét és működését, így segítve a hallás élességének javulását.
 • Hallásvédelem: A kapszulák összetevői védőhatást fejtenek ki a hallószervre, segítve megelőzni a káros hatásokat, például a zaj okozta halláskárosodást.
 • Egyszerű használat: A kapszulák könnyen beilleszthetők a mindennapi rutinba, és egyszerűen bevehetők vízzel.
 • Általános hallás egészség támogatása: Rendszeres szedésük segíthet fenntartani az általános hallás egészségét és védelmét, elősegítve a jó hallás fenntartását hosszú távon.
back to menu ↑

Összetevők

Ennek a gyógyszernek a összetételében a következő összetevők szerepelnek:

 • Keserű narancs gyümölcs kivonat: Ez az összetevő gazdag flavonoidokban és antioxidánsokban, amelyek támogatják az egészséges vérkeringést a hallószervben, javítva ezzel a hallás élességét és funkcióját.
 • Heszperidin (90%): A heszperidin egy flavonoid, amely erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Segíthet a hallószerv védelmében az oxidatív stressz ellen, valamint támogatja a keringést és az egészséges hallást.
 • Diozmin (10%): A diozmin gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, ami segíthet a hallószerv gyulladásos állapotainak enyhítésében és a hallásélesség javításában.
 • GABA (gamma-aminovajsav): A GABA egy neurotranszmitter, amely segíthet csökkenteni a hallással kapcsolatos stresszt és szorongást, ezáltal javítva a hallásminőséget.
 • C-vitamin: Az antioxidáns C-vitamin támogatja az immunrendszert és a sejtek egészségét, ami fontos a hallószerv védelme és működése szempontjából.
 • Ginkgo levél kivonat 4:1: A ginkgo biloba kivonat javíthatja a vérkeringést és a szövetek oxigénellátását, ami elősegítheti a hallószerv egészségét és a hallás élességét.
 • E-vitamin: Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetik a hallószerv sejtjeinek védelmét a károsodástól és az öregedéstől.
 • B3-vitamin: A B3-vitamin, vagy niacin, fontos szerepet játszik az idegrendszer és a vérkeringés egészségében, amelyek mind fontosak a hallószerv optimális működéséhez.
 • A-vitamin: Az A-vitamin szükséges a sejtek növekedéséhez és differenciálódásához, ideértve a hallószerv sejtjeit is, ezáltal segítve a hallás élességének fenntartását.
 • B1-vitamin: A B1-vitamin, vagy tiamin, fontos a központi idegrendszer egészségéhez, ami kulcsfontosságú a hallás funkcióinak fenntartásában.
 • Folsav: A folsav részt vesz az idegrendszeri fejlődésben és működésben, ami fontos a hallás egészségének fenntartásában.
 • B12-vitamin: A B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer egészségéhez és a sejtek anyagcseréjéhez, ami kulcsfontosságú a hallás optimális működéséhez.
Sonixine
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

 1. Adagolás: Naponta vegyen be egy kapszulát étkezés közben vagy után, egy pohár vízzel. Fontos betartani az ajánlott napi adagolást.
 2. Rendszeres használat: A legjobb eredmények eléréséhez javasolt rendszeresen szedni a kapszulákat, figyelembe véve az adagolási útmutatást és az orvosi ajánlásokat.
 3. Tartós eredmények: A kapszulák rendszeres szedése segíthet a tartós hallási javulás elérésében és fenntartásában. Fontos, hogy ne szakítsa meg a készítmény használatát hirtelen, hanem fokozatosan.

Ellenjavallatok

Sonixine kapszulák alkalmazása ellenjavallt lehet az alábbi esetekben:

 1. Allergia: Az egyik összetevővel szembeni ismert allergia esetén nem ajánlott a készítmény szedése.
 2. Krónikus betegségek: Bizonyos krónikus betegségek esetén, például vese- vagy májbetegségben szenvedőknél.
 3. Gyógyszerkölcsönhatások: Ha Ön más gyógyszereket szed rendszeresen.

Lehetséges mellékhatások

A Sonixine kapszulák szedése során előfordulhatnak az alábbi lehetséges mellékhatások:

 1. Gyomorpanaszok: Ritkán előfordulhatnak emésztési problémák, például gyomorégés, puffadás vagy hasmenés.
 2. Allergiás reakciók: Egyes egyének allergiás reakciókat tapasztalhatnak, például bőrkiütést, viszketést vagy duzzanatot az összetevőkkel szemben.
 3. Fejfájás: Néhányan fejfájást vagy szédülést tapasztalhatnak a készítmény szedése közben.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Sonixine.

back to menu ↑

Ár és Sonixine rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Sonixine nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A Sonixine kapszulák ára eredetileg 12900 Ft lenne, azonban a gyártó jelenleg 50% kedvezményt kínál. Ez egy ideiglenes akció, amelynek során nincs szükség promóciós kódra. Egyszerűen látogasson el az officiális weboldalra, hogy kihasználja ezt az ajánlatot.

Sonixine
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás kényelmesen futárszolgálattal történik az egész ország területén. Önnek lehetősége van készpénzzel fizetni a termék kézbesítésekor, vagy bankkártyával előre fizetni. Ez a két lehetőség áll rendelkezésre a fizetési módok közül.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Sonixineról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Sonixineról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Sonixine vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Nagyon elégedett vagyok a Sonixine kapszulákkal! Én vagyok Márta, 62 éves nyugdíjas. Az elmúlt hónapokban észrevettem, hogy a hallásom kezdett romlani, és nehezebben értettem a beszédet zajos környezetben. Miután elkezdtem szedni a Sonixine-t, észrevettem, hogy sokkal tisztábban hallom a hangokat, és könnyebben tudok kommunikálni családommal és barátaimmal. Nagyon hálás vagyok a termékért, és biztosan folytatom a szedését!

Márta, 62 éves

Sziasztok! Én vagyok István, 44 éves irodai dolgozó. Sok időt töltök a számítógép előtt, és észrevettem, hogy a hosszú órák a zajos irodában kedvezőtlenül befolyásolják a hallásomat. Egy barátom ajánlotta nekem a Sonixine kapszulákat, és meg kell mondjam, hogy fantasztikus eredményeket értem el velük! Most már sokkal jobban hallom a munkatársaimat és az értekezleteket is, és sokkal kevésbé fáradok el a zajos környezettől. Köszönöm, Sonixine!

István, 44 éves

Nagyon örülök, hogy megoszthatom tapasztalataimat a Sonixine kapszulákkal kapcsolatban! Én vagyok Péter, 53 éves vállalkozó. Az elmúlt időszakban észrevettem, hogy fokozatosan romlott a hallásom. Először csak apróbb problémákat észleltem, például nehezebben hallottam a beszédet zajos környezetben vagy ha több ember egyszerre beszélt. Azonban ez a probléma fokozatosan súlyosbodott, és már nehezen értettem a televízió hangját is. Ez az állapot nemcsak számomra volt zavaró, hanem családomnak is, akiknek sokszor többször kellett megismételniük a mondandójukat.

Mikor hallottam a Sonixine kapszulákról, kezdetben bizonytalan voltam, de úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt. Miután elkezdtem szedni a kapszulákat, már néhány hét után észrevettem a különbséget. A zajos környezetben való kommunikáció sokkal könnyebb lett, és észrevettem, hogy sokkal élesebben hallom a hangokat. Az egyik legnagyobb változás az volt, hogy végre újra élvezhetem a televízió nézést, és nem kell állandóan hangerőn állítgatnom.

Összességében, a Sonixine kapszulák igazi életmentők voltak számomra. Megkönnyebbültem, hogy visszakaptam a korábbi éles hallásomat, és úgy érzem, hogy újra részese lehetek a társasági életnek és a családi beszélgetéseknek is. Egyértelműen ajánlom mindazoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek, hogy adjanak esélyt ennek a fantasztikus terméknek!

Péter, 53 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Sonixineról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Sonixineról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

Dr. Nagy Dániel fül-orr-gégész szakorvos vagyok, és szeretném megosztani véleményemet a Sonixine kapszulákról. Az évek során sok olyan pácienssel találkoztam, akik panaszkodtak hallási problémáikra, legyen az az időskori hallásvesztés vagy a zajos környezet által okozott hallásromlás. Miután elvégeztem a kutatást és megvizsgáltam a Sonixine kapszulák összetevőit és hatásait, örömmel mondhatom, hogy ez egy hatékony és biztonságos módszer a hallás javítására és megőrzésére. A termék természetes összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják a hallószerv egészséges működését, és segíthetnek csökkenteni a hallási problémák kialakulásának kockázatát. Ajánlom ezt a készítményt mindazoknak, akik szeretnék javítani vagy megőrizni hallásukat.

Dr. Nagy Dániel, fül-orr-gégész
back to menu ↑

A kezelés eredményei

A Sonixine kapszulák használatának eredményei rendkívül pozitívak lehetnek:

 1. Javult hallásélesség: Sokan jelentették, hogy a kapszulák rendszeres szedése után észrevették, hogy hallásuk élesebbé vált, és könnyebben értik a beszédet, különösen zajos környezetben.
 2. Csökkentett hallási problémák: A Sonixine kapszulák segíthetnek csökkenteni vagy enyhíteni a hallással kapcsolatos problémákat, például a tinnituszt vagy a fülzúgást.
 3. Jobb kommunikáció: A termék szedése után sokan azt tapasztalták, hogy könnyebben tudnak kommunikálni másokkal, és kevésbé félnek a beszéd megértésének kihívásaitól.
 4. Általános hallás egészség javulása: A Sonixine kapszulák hosszú távú használata hozzájárulhat az általános hallás egészségének javulásához és megőrzéséhez, segítve a hallószerv működését és védelmét.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Miért érdemes kipróbálni a Sonixine kapszulákat?

A Sonixine kapszulák természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek segíthetnek javítani és megőrizni hallásunk élességét, biztonságos és hatékony módon.

Mennyi idő alatt lehet látni eredményeket a Sonixine kapszulák használata után?

A hatások egyénenként változhatnak, de sokan már néhány hét után észlelik a javulást. A tartós eredmények eléréséhez ajánlott hosszabb ideig folytatni a kapszulák szedését.

Lehetséges-e mellékhatásokra számítani a Sonixine kapszulák szedése során?

Általában a Sonixine kapszulák jól tolerálhatók, és csak ritkán jelentkeznek mellékhatások.

Mennyire biztonságos a Sonixine kapszulák rendszeres szedése?

A Sonixine kapszulák természetes összetevőkből állnak, és általában biztonságosak a rendszeres szedéshez. Fontos azonban betartani az ajánlott adagolást.

Milyen korosztálynak ajánlott a Sonixine kapszulák szedése?

A Sonixine kapszulák széles körben alkalmazhatók, és ajánlottak minden korosztálynak, aki hallási problémákkal küzd, vagy meg szeretné őrizni hallásának egészségét.

Van-e valamilyen speciális táplálkozási előírás a Sonixine kapszulák szedése során?

Általában nincs szükség speciális táplálkozási előírásokra a kapszulák szedése során, azonban mindig fontos megfelelően táplálkozni és egészséges életmódot folytatni.

Hol lehet beszerezni a Sonixine kapszulákat?

A Sonixine kapszulák kizárólag a hivatalos honlapon kaphatók.

Sonixine kapszulák a hallás javítására – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Sonixine kapszulák a hallás javítására – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
12900 Ft 25800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo