Best price

Vidia Oil olaj a hallás javítására – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

12900 Ft 25800 Ft RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Vidia Oil egy olyan termék, amely Ginkgo Biloba kivonatot és más természetes összetevőket tartalmaz, és a hallás javítására szolgálhat. Az olaj összetételében megtalálhatóak olyan összetevők, mint a kámforolaj, kvercetin, terpentin-laktonok, izorhamnetin, Q10 koenzim, és cink, amelyek segíthetnek a hallásproblémák enyhítésében.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Olaj
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 12900 Ft

Mi az a Vidia Oil?

A Vidia Oil egy hallásjavító olaj, amely kifejezetten azok számára készült, akik hallási problémákkal küzdenek. Az olaj összetételében számos természetes összetevőt tartalmaz, mint például a Ginkgo Biloba kivonat, kámforolaj, kvercetin, terpentin-laktonok, izorhamnetin, Q10 koenzim és cink. Ezek az összetevők hozzájárulhatnak a hallás javításához és a hallási problémák enyhítéséhez. A Vidia Oil használatával lehetőség nyílik a jobb hallási élmény elérésére.

Vidia Oil
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

A Vidia Oil hallásjavító olajat az alábbi betegségek és problémák esetén alkalmazhatják:

 • Időskori halláscsökkenés.
 • Tinnitus (fülzúgás) kezelése.
 • Hallásveszteség, beleértve az enyhe és közepes hallásveszteséget is.
 • Szédülés és egyensúlyproblémák, amelyek a hallásveszteség következményei lehetnek.
 • Az agyi vérkeringés javítása és az agyi érrendszer támogatása.
 • Mérsékelt zajokra való érzékenység enyhítése.

A Vidia Oil hallásjavító olaj olyan termék, amely hatékonyan segíthet a hallási problémákkal küzdő embereknek. Az egyik leggyakoribb probléma, amelyre a Vidia Oil alkalmazható, az időskori halláscsökkenés. Az öregedés során a hallószervünk működése természetesen romolhat, és ez gyakran eredményez enyhe vagy közepes mértékű hallásveszteséget. Ilyenkor az emberek nehezebben hallják a csendesebb hangokat, és a mindennapi kommunikáció is nehézkesebb lehet. Emellett a Vidia Oil hatékony lehet a tinnitus (fülzúgás) kezelésében is. A fülzúgás egy olyan állapot, amely során a fülben kellemetlen hangokat vagy zúgást észlelünk, és ez komoly kellemetlenségeket okozhat. A Vidia Oil természetes összetevői hozzájárulhatnak a fülzúgás enyhítéséhez és a hallás javításához, ami javítja az életminőséget.

A hallási problémák kezeletlenül hagyása az alábbi problémákat okozhatja:

 • Kommunikációs nehézségek: A hallási problémákkal küzdő emberek nehezebben értik a beszédet és a hangokat, ami nehezítheti a kommunikációt a családtagokkal, barátokkal és munkatársakkal.
 • Szociális izoláció: Azok, akik hallási nehézségekkel küzdenek, gyakran hajlamosak elszigetelődni a társadalmi eseményekről és közösségi tevékenységekről, mivel nehézségeik vannak a csoportos beszélgetésekben való részvételben.
 • Mentális egészségproblémák: A hallási problémákkal élő emberek hajlamosak lehetnek depresszióra, szorongásra és egyéb mentális egészségproblémákra, mivel a halláskárosodás gyakran érzelmi stresszel jár.
 • Biztonsági kockázatok: A hallási nehézségekkel küzdő emberek könnyebben ki vannak téve a veszélyeknek, például közlekedési baleseteknek vagy házi baleseteknek, mivel nehezebben észlelik a környezeti hangokat és figyelmeztetéseket.

Hogyan működik? Mire jó?

A Vidia Oil hallásjavító olaj hatásai a következők lehetnek:

 • Sluch obnovující kúra: Vidia Oil egy otthoni kúra, amely segít helyreállítani és erősíteni a hallást. A kúra hatékonyságát számos ember tapasztalta meg, és sokan számoltak be arról, hogy már 21 nap után észrevehető javulást éreztek a hallásukban.
 • Természetes összetevők: A Vidia Oil természetes összetevőket tartalmaz, amelyek segíthetnek a hallásproblémák kezelésében anélkül, hogy kellemetlen mellékhatásokat okoznának.
 • Hangminőség javulása: A kúra használata után sokan jelentős javulást tapasztaltak a hangminőségben. Ezt észlelik például a mindennapi beszélgetések során vagy amikor televíziót néznek.
 • A hallási problémák enyhítése: Vidia Oil segíthet enyhíteni a hallási problémákat, például a fülzúgást, amely gyakori probléma lehet.
 • Biztonságos használat: A kúra használata mellékhatások nélkül történik, mivel természetes alapanyagokból készül.
 • Hosszú távú hatás: A Vidia Oil hatásai tartósak és nem tűnnek el az alkalmazás befejezése után.

Vidia Oil előnyei

A Vidia Oil hallásjavító olaj előnyei:

 • Hallásjavulás: A Vidia Oil rendszeres használata segíthet javítani a hallást, így az emberek tisztábban és élesen hallhatják a hangokat.
 • Természetes összetevők: Az olaj természetes összetevőket tartalmaz, amelyek biztonságosak és mellékhatások nélkül használhatók.
 • Gyors hatás: Sok felhasználó jelentős javulást tapasztalt a hallásában már rövid idő alatt, például 21 nap után.
 • Hangminőség javulása: Vidia Oil segíthet a hangminőség javításában, így az emberek élvezhetik a tisztább és élesebb hangzást.
 • Hosszú távú hatás: Az olaj hosszú távon is hatékony, és a hatások nem tűnnek el az alkalmazás befejezése után.
 • Szociális előnyök: A hallásjavulás segíthet az embereknek visszanyerni a kommunikációs képességüket és csökkentheti a szociális izolációt.
 • Javult életminőség: A hallási problémák kezelése és a hallásjavulás hozzájárulhat a jobb életminőség eléréséhez.
 • Mellékhatások hiánya: Vidia Oil használata mellékhatások nélkül történik, mivel természetes alapanyagokból készül.
 • Egyszerű alkalmazás: Az olaj könnyen használható otthoni környezetben.
 • Megfizethető alternatíva: A Vidia Oil egy megfizethető alternatívát kínál a drágább hallókészülékekhez képest.
back to menu ↑

Összetevők

Az alábbiakban megtalálhatóak a Vidia Oil összetevői és azok hatásai:

 • Ginkgo Biloba kivonat: A Ginkgo Biloba kivonat jótékony hatással lehet az agyi vérkeringésre és az agyi érrendszerre. Ezenkívül segíthet a hallás és a memória javításában.
 • Kámforolaj: A kámforolaj hűsítő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Használata segíthet enyhíteni a fülfájást és a fülfájdalmat.
 • Kvercetin: A kvercetin erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és hozzájárulhat a halláskárosodás elleni védelemhez. Az antioxidánsok segítik a sejtek védelmét a káros szabadgyökök ellen.
 • Terpentin-laktonok: A terpentin-laktonok természetes gyanták, amelyek enyhíthetik a fülfájást és a gyulladást. Ezenkívül segíthetnek a fülzsugorodás enyhítésében.
 • Izorhamnetin: Az izorhamnetin egy flavonoid, amely segíthet a hallási problémák kezelésében és a hallás javításában.
 • Q10 koenzim: A Q10 koenzim fontos szerepet játszik a sejtek energiatermelésében és az antioxidáns védelemben. Segíthet az agy és a hallószerv egészségének támogatásában.
 • Cink: A cink fontos ásványi anyag a hallás egészségéhez. A cink hozzájárulhat a hallószerv és a hallásfunkciók megfelelő működéséhez.

Ezen összetevők kombinációja lehetővé teszi a Vidia Oil hatékony használatát a hallásjavítás és a hallási problémák kezelése terén. Fontos megjegyezni, hogy ezek a hatások természetesek és mellékhatások nélkül előfordulhatnak, így biztonságosan alkalmazhatóak a hallási problémákkal élő emberek számára.

Vidia Oil
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

 1. Az olajat óvatosan csepegtessék a fülbe, ahol az egyenletesen eloszlik a hallószervben.
 2. Ajánlott napi egyszeri alkalmazás, általában lefekvés előtt.
 3. Használat előtt alaposan tisztítsa meg a fület, és szárítsa meg.
 4. Az olaj csepegtetésekor óvatosan nyomkodja meg a fülhöz, majd pár másodpercig masszírozza meg a fülkagylót, hogy segítse az olaj eloszlását.
 5. A kezelést legalább 21 napig folytassa, hogy elérje a legjobb eredményeket.

Ellenjavallatok

Ne alkalmazza az olajat sérült vagy gyulladt fülön. Gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek előzetes orvosi konzultáció szükséges.

Lehetséges mellékhatások

Általában az olaj használata mellékhatások nélkül történik, mivel természetes összetevőket tartalmaz. Azonban egyes emberek érzékenyebbek lehetnek az olajra, és bőrirritációt vagy allergiás reakciókat tapasztalhatnak.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Vidia Oil.

back to menu ↑

Ár és Vidia Oil rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Vidia Oil nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A Vidia Oil termék ára eredetileg 12 900 Ft volt, azonban most a gyártó hivatalos weboldalán elérhető egy ideiglenes promóció, amelynek keretében 50% kedvezményt kap. Ezen promócióhoz nincs szükség promóciós kódra. Egyszerűen látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára a következő linken: gyártó hivatalos weboldala, és élvezze ki ezt a különleges ajánlatot, amíg elérhető. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget a Vidia Oil olaj megvásárlására kedvezményes áron!

Vidia Oil
12900 Ft 25800 Ft
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítás országosan futárszolgálattal történik. Fizetési lehetőségek: Készpénz fizetés a termék átvételekor. Kártyás fizetés.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Vidia Oilról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Vidia Oilról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Vidia Oil vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Nagyon hálás vagyok a Vidia Oilnak! Évek óta küzdöttem hallási problémákkal, és sok mindent kipróbáltam már. Amióta elkezdtem használni ezt az olajat, észrevehető javulást tapasztaltam a hallásomban. Sokkal tisztábban hallom a hangokat, és a fülzúgásom is enyhült. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd.

Anna, 45 éves

A Vidia Oil valóban fantasztikus termék! Először szkeptikus voltam, de nem bántam meg, hogy kipróbáltam. A hallásom idővel romlott, és már alig hallottam a családtagjaim beszédét. Az olaj használata után viszont visszanyertem a hallásomat, és sokkal aktívabb vagyok a mindennapi életben. Köszönöm, Vidia Oil!

Péter, 60 éves

Az elmúlt években észrevettem, hogy a hallásom egyre rosszabbá vált, és kezdtem aggódni amiatt, hogy nehézségekkel fogok szembesülni a mindennapi kommunikáció során. Aztán egy barátom ajánlotta nekem a Vidia Oil hallásjavító olajat, és úgy gondoltam, miért ne próbálnám ki?

Az első dolog, amit észrevettem az olaj használata után, az az volt, hogy a fülzúgásom enyhült. Ez önmagában hatalmas megkönnyebbülés volt számomra, mivel az állandó zúgás már szinte elviselhetetlen volt. Az olajat könnyen alkalmazható, és nem okozott irritációt vagy bármilyen kellemetlenséget.

Az igazi meglepetés azonban az volt, hogy a hallásom is javult. Egyre tisztábban és élesebben hallottam a hangokat, és a csendesebb beszélgetések is egyszerűbben mennek most. A Vidia Oil rendszeres használatával úgy érzem, mintha visszanyertem volna egy részét az életemnek, amit a hallásom elvesztett.

Nagyon hálás vagyok a Vidia Oilnak, hogy visszaadta a hallásomat és enyhítette a fülzúgásomat. Úgy érzem, mintha újra kapcsolatba tudnék lépni a körülöttem lévő világgal. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémákkal küzd, hogy adjon neki egy esélyt. Az eredmények igazán lenyűgözőek, és a Vidia Oil megváltoztatta az életemet.

Katalin, 55 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Vidia Oilról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Vidia Oilról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

A Vidia Oil hallásjavító olajról szeretnék néhány szót megosztani. Az én szakmai tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy ez a termék értékes segítséget nyújthat azoknak, akik hallási problémákkal küzdenek.

A Vidia Oil természetes összetevőket tartalmaz, amelyek hatékonyan támogathatják a hallószerv működését és a hallás javítását. A Ginkgo Biloba kivonat például hozzájárulhat az agyi vérkeringés javításához, ami fontos a hallás szempontjából. Emellett a készítmény antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek segíthetnek a hallásproblémák kialakulásának megelőzésében.

Fontos megjegyezni, hogy a Vidia Oil nem helyettesíti az orvosi kezelést, és mindig ajánlott konzultálni egy szakorvossal, ha komolyabb hallási problémákkal küzd valaki. Azonban azoknak, akik enyhe vagy közepes hallási nehézségekkel küzdenek, és szeretnék javítani a hallásukat, ez a termék érdemes lehet a kipróbálásra.

A Vidia Oil használata egyszerű, és nem okoz mellékhatásokat, így biztonságosan alkalmazható.

Dr. Sándor Kovács, Fül-orr-gégész szakorvos
back to menu ↑

A kezelés eredményei

Az eredmények között szerepelhet:

 • Hangminőség javulása: Sok felhasználó azt tapasztalta, hogy az olaj használata után tisztábban és élesebben hallják a hangokat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy könnyebben részt vegyenek a beszélgetésekben és élvezhessék a televíziózást vagy a zenét.
 • Fülzúgás enyhülése: Azok, akik fülzúgással küzdöttek, azt is észrevették, hogy az olaj használata segített enyhíteni ezt a kellemetlen tünetet.
 • Kommunikációs javulás: A Vidia Oil használata segíthet az embereknek abban, hogy jobban megértsék a beszédet, és könnyebben kommunikálhassanak másokkal.
 • Az életminőség javulása: A hallási problémák kezelése és a hallás javítása hozzájárulhat az általános életminőség javulásához. Az emberek újra élvezhetik a társasági eseményeket és a közösségi tevékenységeket.
 • Biztonságosabb mindennapok: A jobb hallás segít az embereknek abban, hogy észleljék a környezeti veszélyeket, például közlekedési baleseteket vagy házi baleseteket, így növelve a biztonságukat.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Kinek ajánlott a Vidia Oil hallásjavító olaj használata?

A Vidia Oil olaj használata minden olyan személy számára ajánlott lehet, aki hallási problémákkal küzd, például hallásromlás vagy fülzúgás esetén.

Hogyan kell használni a Vidia Oil olajat?

Az olajat óvatosan csepegtessék a fülbe, majd masszírozzák meg a fülkagylót. Ajánlott napi egyszeri alkalmazás lefekvés előtt.

Mennyi idő alatt lehet észrevenni a hatásokat?

A hatások egyénenként változhatnak, de sok felhasználó már 21 nap után észrevehető javulást tapasztalt a hallásukban.

Van-e valamilyen mellékhatás az olaj használata során?

Általában az olaj használata mellékhatások nélkül történik, de egyesek érzékenyebbek lehetnek az összetevőkre.

Hol lehet megvásárolni a Vidia Oil olajat?

A Vidia Oil hivatalos weboldalán érhető el, ahol ideiglenes promócióval kedvezményesen vásárolhatja meg.

Milyen összetevőket tartalmaz a Vidia Oil?

Az olaj összetevői közé tartozik a Ginkgo Biloba kivonat, kámforolaj, kvercetin, terpentin-laktonok, izorhamnetin, Q10 koenzim és cink.

Léteznek-e kontraindikációk a Vidia Oil használata során?

Ha allergiás valamelyik összetevőre, vagy ha sérült vagy gyulladt a füle.

Vidia Oil olaj a hallás javítására – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Vidia Oil olaj a hallás javítására – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
12900 Ft 25800 Ft
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo