Best price

Vigaman pezsgő péniszbővítő tabletták – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás

14590 FT 29180 FT RENDELÉS
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

A Vigaman pezsgőtabletta a hímvessző megnövelésére szolgáló készítmény, egyedi hatásmóddal rendelkezik a szervezetre. A Vigaman pezsgőtabletták azoknak készültek, akik új módszereket keresnek a hímvessző méretének növelésére, alternatív megoldást nyújtva ezen a területen.

GYÓGYSZERFORMA 💊 Fizzy tabletták
Értékelés 4.7/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Valóban működik? ✔️ Igen. Csak a hivatalos weboldalról rendeljen
Ellenjavallatok és mellékhatások 🗎 Nincs, kivéve egyéni allergiás reakció a termék összetevőire.
Tárolás ☝ Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eladási feltételek a gyógyszertárakban ⚕️ Recept nélkül
Szállítási információk 🗳️ 1-4 munkanapon belül (futárszolgálat, Postapont, FOXPOST)
Elérhetőség (Online gyógyszertár) ✔️ Készleten
Ár 💶 14590FT

Mi az a Vigaman?

A Vigaman pezsgőtabletták olyan készítmények, amelyek speciális formulájuk révén azon célt szolgálják, hogy támogassák és elősegítsék a hímvessző méretének természetes növekedését. Ezek a tabletták a legmodernebb tudományos és gyógyszertani kutatások eredményeit hasznosítják, hogy segítsenek azoknak, akik növelni szeretnék önbizalmukat és elégedettségüket ezen a területen. Az összetevők gondosan összeállított kombinációja hozzájárulhat a véráramlás és a szövetek regenerációjának fokozásához, ezzel elősegítve a hímvessző méretének és teljesítményének javulását.

Vigaman
14590 FT 29180 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Milyen betegségek esetén alkalmazható

Az alábbi helyzetekben gondolkodhat valaki a Vigaman használatában:

 • Az önbizalom növelése: Azok, akik elégedetlenebbek a hímvesszőjük méretével, és szeretnék növelni önbizalmukat a hálószobában, megfontolhatják a Vigaman használatát.
 • Természetes támogatás: Azok a férfiak, akik szeretnék megtapasztalni a természetes növekedést és teljesítménynövekedést, azáltal, hogy támogatják a véráramlást és a szövetek regenerációját, szintén számíthatnak a Vigaman pezsgőtablettákra.
 • Tudományos alapok: Ha valaki olyan terméket keres, amely a legújabb tudományos és gyógyszertani kutatások eredményeire épül, és klinikailag tesztelt összetevőket tartalmaz, a Vigaman lehet egy megfontolandó lehetőség.
 • Az elégedettség növelése: Azok, akik szeretnék növelni a szexuális elégedettségüket, és új élményekre vágynak a hálószobában, megtalálhatják a Vigaman pezsgőtablettákat egy eszközként ebben az irányban.

A hímvessző kisebb méretével kapcsolatos problémák számos tényezőtől függhetnek, és egyre több kutatás érinti ezt a témát. Az egyik tanulmány, amelyre hivatkozhatunk, az “International Journal of Impotence Research” című szakfolyóiratban megjelent. Az alábbiakban néhány lehetséges okot találhatunk:

 • Genetika: A hímvessző mérete az egyének genetikai adottságaitól is függhet, és ez befolyásolhatja a méreti különbségeket.
 • Hormonális tényezők: Hormonális egyensúlyhiányok is hatással lehetnek a nemi szervek növekedésére és fejlődésére.
 • Egészségügyi állapotok: Bizonyos egészségügyi problémák, mint például a hormonális rendellenességek vagy a szöveti rendellenességek, befolyásolhatják a hímvessző méretét.
 • Életmód és táplálkozás: Rossz táplálkozási szokások és nem megfelelő életmód is hozzájárulhatnak az egészségügyi problémákhoz, amelyek befolyásolhatják a hímvessző méretét.
 • Pszichológiai tényezők: Szorongás, stressz vagy testképzavar is okozhat problémákat ezen a területen.
 • Gyógyszerek és kábítószerek: Bizonyos gyógyszerek és kábítószerek hatással lehetnek a hormonális egyensúlyra és a véráramlásra.

Hogyan működik? Mire jó?

A Vigaman pezsgőtabletták olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek az alábbi módon hatnak a hímvessző méretének növekedésére:

 • Véráramlás javítása: Az egyes összetevők hozzájárulhatnak a vérerek kitágulásához és az egészséges véráramlás fokozásához a hímvesszőben. Ennek eredményeként több vér jut a szövetekbe, amely segíthet a hímvessző növekedésében.
 • Szöveti regeneráció támogatása: A Vigaman összetevői elősegíthetik a sejtek regenerálódását és új szövetek képződését a hímvesszőben. Ez hozzájárulhat a hímvessző méretének és struktúrájának javulásához.
 • Hormonális egyensúly támogatása: Bizonyos összetevők hatással lehetnek a hormonális egyensúlyra, ami befolyásolhatja a nemi szervek növekedését és fejlődését.
 • Nitrogén-monoxid termelés növelése: Az egyes összetevők serkenthetik a nitrogén-monoxid termelését, ami relaxációt és tágulást okozhat az ereknél. Ez segíthet a vérerek tágulásában és a véráramlás fokozásában.
 • Rendszeres használat: A Vigaman rendszeres használatával az egyéneknek lehetőségük van fokozatosan tapasztalni a hímvessző méretének és teljesítményének javulását, azonban az eredmények egyénenként változhatnak.

Vigaman előnyei

A Vigaman pezsgőtabletták számos előnnyel járhatnak azok számára, akik természetes módon szeretnék támogatni a hímvessző méretének növekedését és javítani a szexuális teljesítményüket:

 • Természetes alapok: A Vigaman készítmény természetes összetevőket tartalmaz, amelyekre a tudományos kutatások alapján támaszkodva segíthetnek a hímvessző méretének növekedésében.
 • Biztonság: A Vigaman tabletták olyan alapanyagokat tartalmaznak, amelyek klinikailag teszteltek és általában biztonságosak az emberi szervezetre.
 • Hosszú távú eredmények: A rendszeres használat eredményeként fokozatosan lehet javulást tapasztalni a hímvessző méretében és teljesítményében.
 • Önbizalom növelése: Azok, akik elégedetlenebbek a hímvesszőjük méretével, a Vigaman használatával növelhetik önbizalmukat a hálószobában.
 • Intimitás javítása: Az eredmények elérése révén a Vigaman segíthet az intimitás és a szexuális élmények javításában a partnerrel.
 • Kényelem: A Vigaman tabletták kényelmesen használhatóak és könnyen beilleszthetők a mindennapi rutinba.
 • Diszkréció: A termék diszkrét módon rendelhető meg, ami lehetőséget ad az egyéneknek a magánéletük védelmére.
back to menu ↑

Összetevők

Az alábbiakban felsoroljuk a Vigaman összetevőit és azok hatásait:

 • Taurin: A taurin egy aminosav, amely hozzájárulhat az erek relaxációjához és a véráramlás fokozásához a hímvesszőben, ami elősegítheti a méret növekedését.
 • Koffein: A koffein serkentő hatású, amely növelheti az energia szintet és az állóképességet, ami javíthatja a szexuális teljesítményt.
 • Rote-Bete-Konzentrat: A cékla magas nitrogén-monoxid tartalmának köszönhetően javíthatja az erek tágulását és a véráramlást, ami elősegítheti a méret növekedését.
 • Extrakt aus Maca-Wurzeln (Lepidium meyenii): A maca gyökérkivonat hagyományosan a szexuális teljesítmény javítására használták, és segíthet az energiaszint és az állóképesség növelésében.
 • Extrakt aus den Wurzeln des Rosenwurzes (Rhodiola rosea L.): A rózsagyökér kivonat stresszcsökkentő hatású lehet, amely a szexuális funkció javulását is elősegítheti.
 • Standardisierter Extrakt aus den Wurzeln der Schlafbeere (Withania somnifera): A Withania somnifera kivonat, más néven ashwagandha, hozzájárulhat a stressz csökkentéséhez és az általános jóléthez, ami pozitív hatással lehet a szexuális teljesítményre.
 • Standardisierter Extrakt aus Ginsengwurzeln (Panax ginseng C. A. Mey): A ginseng hagyományosan afrodiziákumként használt gyógynövény, amely fokozhatja a szexuális vágyat és a teljesítményt.
 • Standardisierter Extrakt aus den Früchten des Erd-Burzeldornes (Tribulus terrestris L.): Az európai cickafarkfű kivonat hozzájárulhat a tesztoszteron szint növeléséhez és ezzel együtt a szexuális funkció javításához.
 • Vitamin B6: A B6-vitamin hozzájárulhat a hormonális egyensúly fenntartásához és az idegrendszer megfelelő működéséhez.
Vigaman
14590 FT 29180 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon
back to menu ↑

Felhasználási javaslat. Betegtájékoztató

A csomagoláson található tájékoztató a következő mellékhatásokat és ellenjavallatokat sorolja fel:

Adagolás és alkalmazás

A Vigaman pezsgőtablettákat az alábbiak szerint lehet használni a hímvessző méretének növekedésének támogatására:

 1. Vegyen be naponta egy pezsgőtablettát: Vegyen be naponta egy Vigaman pezsgőtablettát bő folyadékkal, például vízzel. A rendszeres használat fontos ahhoz, hogy elérje a kívánt eredményeket.
 2. Tartsa be az ajánlott adagolást: Tartsa be az ajánlott adagolást és ne lépje túl a napi adagot, amelyet a csomagoláson vagy a termék címkéjén találhat.
 3. Rendszeresség: Az eredmények elérése érdekében fontos a rendszeres használat. A Vigaman hatása fokozatos lehet, és a hímvessző méretének növekedése időbe telhet.
 4. Kombinálható egészséges életmóddal: A Vigaman használatát érdemes kombinálni egy egészséges életmóddal, amely magában foglalja az egészséges táplálkozást és a rendszeres testmozgást.

Ellenjavallatok

 1. Allergia: Ha valamelyik összetevőre allergiás reakcióval reagál, ne használja a terméket.
 2. Gyermekek és serdülők: A Vigaman nem ajánlott 18 éven aluliaknak.
 3. Egészségügyi problémák: Ha meglévő egészségügyi problémái vannak, különösen hormonális vagy szív- és érrendszeri problémák.

Lehetséges mellékhatások

 1. Emésztési problémák: Ritkán előfordulhatnak emésztési zavarok vagy gyomorproblémák.
 2. Érzékenység: Egyes egyének érzékenyek lehetnek az összetevőkre, és enyhe allergiás reakciók léphetnek fel.
 3. Koffein érzékenység: Ha érzékeny a koffeinre, a termék koffeintartalma kellemetlen mellékhatásokat okozhat, mint például remegés vagy szapora szívverés.

Tárolás

Gyermekek elől elzárva tartandó.

back to menu ↑

Klinikai tesztek

Mielőtt egy termék elérhetővé válna egy webshopban vagy egy bolt polcain, szükséges, hogy klinikai teszten menjen keresztül. Ezen a teszten kiderül, hogy a termék valóban azt az eredményt nyújtja, amit a gyártó ígér a vásárlóknak. A gyártó hosszas és kitartó munkájának eredményeként természetesen minden probléma nélkül ment át a teszteken a Vigaman.

back to menu ↑

Ár és Vigaman rendelése Magyarországon

Vásárlás a gyógyszertárban: mennyibe kerül és hogyan lehet megvásárolni

A Vigaman nem vásárolható meg az alábbi gyógyszertárakban: DM, Benu, Kamu, Sipo, medexpressz, patika24, gyogyline, prevenciopatika hu, pharmaplaza, internetpatika, pingvinpatika hu, unipatika, mert a termék jelenleg nem elérhető. A gyógyszertárak magasabb áron kínálják.

A gyártó hivatalos weboldala – 50% kedvezmény

A termék ára eredetileg 14590 forint volt, azonban most az ár 50%-os. Ez az akció időszakos, és nem szükséges hozzá kuponkód. Látogasson el az hivatalos weboldalra.

Vigaman
14590 FT 29180 FT
Kedvezmény -50% a hivatalos weboldalon

Szállítás és fizetés

A szállítást futárszolgálat végzi az egész ország területén. Fizetési lehetőségek: készpénzzel történő fizetés a kézbesítéskor, vagy bankkártyás fizetés.

back to menu ↑

Valódi vásárlói vélemények a Vigamanról

Sok vásárlói véleményt értékeltünk a Vigamanról fórumokon, véleményekből, az Amazon véleményeiből, gyógyszertár weboldalakról, valamint Facebook és Instagram csoportokból. A legtöbb vélemény pozitív.

Vigaman vélemények, megjegyzések és fórumok

Itt találhat néhány valós felhasználói vélemények a fórumokon folytatott beszélgetésekből:

Vigaman tabletták használatát próbáltam, hogy támogassam a hímvessző méretének növekedését. A termék rendszeres szedése után tapasztaltam pozitív változásokat. A véráramlás fokozódott, ami hozzájárult az állóképességem javulásához. Éreztem, hogy magabiztosabb vagyok az ágyban. Az akciókat is kihasználtam, és megrendeltem a hivatalos weboldalon keresztül. A szállítás gördülékeny volt, és a kifizetési lehetőségek könnyűek voltak. Összességében elégedett vagyok a Vigaman termékkel.

Gábor, 36 éves

A Vigaman tablettákat a kollégám ajánlotta, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Bár voltak némi kétségeim az elején, a rendszeres szedés után pozitív változásokat észleltem. A szexuális teljesítményem javult, és magabiztosabbnak érzem magam a partneremmel. A termék használatával a reggeli felkelések is könnyebbek lettek. A kifizetési lehetőségek sokféleek voltak, és a termék gyorsan megérkezett a címemre. Összességében elégedett vagyok a Vigaman termékkel.

József, 42 éves

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha írnék ilyen típusú véleményt, de úgy éreztem, hogy meg kell osztanom a tapasztalataimat a Vigaman termékről. Sportolóként mindig is fontos volt számomra az egészség és a teljesítmény. A Vigaman tablettákat a kollégáim ajánlották, és bár eleinte szkeptikus voltam, úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Az első hónap során észrevettem, hogy az általános energia szintem javult, és az edzések során is jobban teljesítettem. A kardioedzéseken éreztem, hogy az állóképességem növekszik, és a regenerációs idő is lerövidült. Nem csak a sportteljesítményem javult, hanem a hálószobában is pozitív változásokat észleltem.

A Vigaman rendszeres szedésével a szexuális vágyam és teljesítményem is növekedett. Az ébredések során keményebb reggelekkel indultam, és úgy éreztem, hogy magabiztosabb vagyok a partneremmel. A véráramlás fokozódása valóban kihatott a hímvessző méretének növekedésére is, ami magabiztosabbá tett az intim pillanatokban.

Az akciók időben érkeztek meg, és a rendelési folyamat egyszerű volt. A fizetési lehetőségek között könnyen találtam megfelelőt. Összességében meg vagyok elégedve a Vigaman termékkel, és ajánlom mindazoknak, akik a sportteljesítményüket és az intim életüket is szeretnék javítani.

András. 26 éves

Vannak negatív vélemények?

Az általam vizsgált vásárlói vélemények között nem találtam negatív megjegyzéseket a Vigamanról.

Ez egy átverés?

A néhány negatív vélemény, amelyeket a Vigamanról lehet találni, kapcsolódnak néhány allergiás reakcióhoz. Ha nem allergiás egyetlen összetevőre sem, nem jelentettek negatív reakciókat a termékre.

back to menu ↑

Az orvosok véleménye

A Vigaman terméket én is alaposan tanulmányoztam, és mint hosszú évek óta dolgozó urológus, szeretnék megosztani veletek a benyomásaimat. A hímvessző méretének kérdése mindig érzékeny téma, és úgy gondolom, hogy fontos óvatosnak lenni az ilyen típusú termékek választásában.

Miután megismertem a Vigaman összetételét és tanulmányoztam a tudományos kutatásokat, úgy vélem, hogy néhány összetevője valóban pozitív hatást gyakorolhat a véráramlásra és az erekcióra. Urológusként mindig arra bátorítom a pácienseket, hogy óvatosan közelítsék meg az ilyen termékeket, és tekintsenek rájuk mint egy kiegészítőre az egészséges életmódhoz, amely magában foglalja az egészséges táplálkozást, a fizikai aktivitást és a káros szokások elhagyását.

Fontos megjegyezni, hogy bármely termék hatékonysága és biztonsága különböző lehet minden egyes ember számára.

Dr. Zoltán Kovács, urológus
back to menu ↑

A kezelés eredményei

Itt van egy lista azokról az eredményekről, amelyeket néhány ember észrevehettek volna a Vigaman pezsgőtabletták használata során a hímvessző méretének növelésére:

 1. Jobb merevedés: Néhány felhasználó észrevehetné a merevedés minőségének javulását, ami erősebb és hosszabb ideig tartó merevedést eredményezhet.
 2. Méret növekedése: Néhányan észlelhették a hímvesszőjük méretének növekedését merevedési állapotban a javult vérkeringés és az érerek tágulása miatt.
 3. Nagyobb állóképesség: Néhányan érezhetik a fokozott állóképességet és kitartást a szexuális aktivitás során, ami hosszabb teljesítményhez vezethet.
 4. Növekvő elégedettség: A felhasználók maguk és partnerük részéről is nagyobb elégedettséget észlelhetnek azáltal, hogy a teljesítmény és a merevedés javul.
 5. Növekvő szexuális önbizalom: Az eredmények javulása segíthet a szexuális önbizalom növelésében és az önbecsülés fokozásában.
 6. Jobb intim kapcsolatok: A tagok észrevehetik az intim kapcsolataik javulását és az intimitás fokozódását.
 7. Pozitív hatás az általános jólétre: A jó eredmények a szexuális területen pozitív hatást gyakorolhatnak az általános fizikai és mentális állapotra.
back to menu ↑

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Itt találhatók válaszok a termékkel és annak használatával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Milyen összetevőket tartalmaz a Vigaman pezsgőtabletták?

A Vigaman összetétele magában foglalja a Taurint, Koffeint, Cékla-koncentrátumot, Maca-gyökérkivonatot, Rózsagyökér-kivonatot, Aludttea-gyökér kivonatot, Ginseng-gyökér kivonatot és Tribulus terrestris L. gyümölcs kivonatot.

Milyen eredményeket lehet várni a Vigaman használata után?

Néhány felhasználó észrevehette volna jobb merevedést, a hímvessző méretének növekedését, nagyobb állóképességet, növekvő elégedettséget és növekvő szexuális önbizalmat.

Mennyi ideig tart, hogy észrevegyem az eredményeket?

Az eredmények egyénenként eltérhetnek, de általában a rendszeres használat után néhány hét vagy hónap múlva észlelhetők pozitív változások.

Van-e valamilyen mellékhatás, amit figyelembe kell venni?

Néhány ember esetében előfordulhatnak enyhe emésztési zavarok vagy allergiás reakciók.

Hogyan kell használni a Vigaman pezsgőtablettákat?

Általában naponta egy pezsgőtablettát kell bevenni bő folyadékkal. Fontos betartani az ajánlott adagolást és a használati utasításokat.

Hol lehet megvásárolni a Vigaman terméket?

A Vigaman terméket a hivatalos weboldalon keresztül lehet megrendelni.

Van-e garancia a termék hatékonyságára?

Minden ember egyedi, így a hatások is eltérhetnek. A gyártó általában nem garantálja a specifikus eredményeket.

Vigaman pezsgő péniszbővítő tabletták – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
Vigaman pezsgő péniszbővítő tabletták – ár, vélemények, tájékoztató, átverés, fórum, gyógyszertár, hatás
14590 FT 29180 FT
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

MTAKPA.hu
Logo